A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • norbre
    üdv!

lenne 2 relative sürgös kérdésem, és az americasarmy fórumokon nem találtam választ.
    szóval a 7végén ha minden jól megy csinálunk egy Lanpartyt a haverokkal, de csak Lan és nem lesz interneten egy gép sem.
    Hozzáteszem eddig még nem csináltam soha szervert, eddig csak neten játszottam, és a többieknek nincs is regisztrált "profiljuk" a játékban (még nem játszottak vele)

1. A Haom-mal csinálok egy szervert mondjuk az én gépemen, akkor ha jól tudom én ue gépröl az "open 127.0.0.1" konzolparancssal tudok belépni, de a többi játékos hogyan? Elméletileg látniuk kell majd a Lan-szerverek között a futó szervert gondolom.

2. mivel ugye nem leszünk neten és amúgy is csak nekem van regisztrált nevem, hogyan lehet a többi játékosnak nevet adni. Azt próbáltam (1 gépen) hogy a Profile menüben megváltoztatom a nevet és csatlakozok a saját szerveremhez, de akkor a player neve helyett "recruit" látható. Szóval hogy lehet Lan-ban neveket adni?

remélem érthetöek a kérdéseim

köszi