America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
yeah yeah épp pakolom fel eme gamát 😊reémlem rezes által kezdeményezett hancur összejön ehhe

csokerátor dexerátorovics 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
Bundelovics Bunderátor... Mr Headshot
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
back....

IBANEZ UV777 Rulez

Slow alkotói válságban van... sajna
Ne bántsátok már ennyire, annyit kapott, hogy ötnek is elég lenne. Nem beszélve arról amit az xSU publicon kapott.
CSUKA
193.109.252.107:8767 <---- ez a ts megy...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Direkt neked csináltam. Örülök, hogy tetszik <#puszi>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Psion
zsíÍír, köszi !

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Free
jah megintmegy a TS meg a szerver meg minden :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Állat a banner nekem nagyon bejön :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Rózsalány
persze arra büszke vagyok, nem is az a baj, csak már kötöttek belém páran miatta... na, majd még meglátom!😊) köszi!

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

N3TuddKi
ez nagyon LOL<#taps>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Rózsalány
hehe😊))

Psion
Ne tedd !
Legyél büszke hogy Magyar vagy. Szerintem attól függetlenül, hogy marjuk néha egymást nagyon becsületesen játszanunk. Egykét cheater van, de a kivétel ugye erõsíti a szabályt ...

Bár megnézném a Magyar cheater-ek családfáját, 100% lengyel felmenõkre lelnék ... <#idiota>

CSUKA
nem az a baj a hun végzõdéssel hogy csalók, hanem hogy túl jók.. ezt ve felejts el! (legalábbis a többségg)

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Josszimatroz
ne má... a PL-t jobban utaljak AAO szerte...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Rózsalány
köszi a segedelmet!!!😊 nem is vágyom oda, de lehet hogy nikket váltok mert a hun-nal sok a gondom😊

Josszimatroz
jah ott nekunk is szoktak cimmogni h english or deutsch please..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
hülye! <#banplz>

Rózsalány
AHH honorserver - www.goarmy.at austrian head hunters. asszem ez volt...😊

CSUKA

Psion
Hát igen, vannak akiket nagyon érzékenyen érint ha nem értik mit beszélnek,
nahh szerintem nem errõl van szó csak imádják a hatalmat, és ez ott teljesedik be, hogy kirugdossák az embereket, mert megtehetik ...

Persze, hogy vissza mehetsz, csak ne arra a szerverre mert az admin kicsapott ... valószínûleg csak egy bizonyos ideig nem enged be majd elmúlik ... addig keress másikat ... ez van ...

Josszimatroz
melyik server volt az?..

Rózsalány
köszi hogy válaszoltál! az a baj, hogy kidobott a gép és akivel tsben voltam az mondta, hogy ezt írta ki miután kidobott a játék😞
de elõtte jött egy magyar srác akivel váltottunk egy egy sziját és rögtön jött, hogy asshole vagyunk mert magyarul beszéltünk😄DD és után rögtön a prior kickban...
de azért még vissza tudok menni majd játszani?

Psion
Számos okból kaphatod, jegyezd meg az indoklást ami utánna szerepel és próbáld értelmezni ...

Ha nem megy, karistold ide ...

Josszimatroz
<#vigyor1><#taps> ott a 2 pont.. na ez jo volt..

Rózsalány
csuka! lécci mond el mi az? és mér kaptam? mer magyarul szólaltam meg? vagy mér? mer nem csítelek...😞

CSUKA
azért mert sokkal viccesebba neved és a képed

rezes
Az egy nagyon csunya dolog de talan csuka jobban el tudja magyarazni😄

Fonok.Ki az a corporation?

pet70000
úgye, én megmondtam......

Ok köszi a sgítséget és további jó mulatást 😊

Rózsalány
hali! meg tudnátok mondani mi az a prior kickban?

rezes
jujj te kis gonosz<#vigyor3><#vigyor3>

Josszimatroz
lehet sokan utaljatok hogy ennyit osszevertyog en spec jokat mulatok rajta.. vagy kerjek tole privat csuka hirlevelet inkabb?<#vigyor1>(Háry János VOL:1)<#vigyor1>

Josszimatroz
hmm a medalos reszrol fogalmam sincs.. ha mukodik is haszna csekely.. bar lehet hogy akinek osszes medal meglesz kap egy nyalokat vagy ilyesmit.. advanced stathoz olyan servereken kell jatszanod ahol ezt meri.. officialok ill. leasedek aszem nem.. de nezd meg magad a trackeren Advanced Stats Serverlist: kb bal oldalol szelen kozepfele..

Sadist
A tracker CP-n be kell állítani az Account ID-et. Hogy hogy kell, arról találsz leírást az AA.hu-n a FAQ-on belül a tracker segédletnél.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Mi a baj vele? Túl világos lett? :S Majd Slow jön és alakít rajta 😊

rezes
Miert nem vagtok be a forumotokrol valami erdekes csuka idezetet hagy mulasson a tisztelt nagyerdemu?<#vigyor3>
Hatha akkor befogna vegre a szajat

Csak, hogy legyen egy kis armys téma is, azt szeretném kérdezni, hogy a trackeren miért nincs mindenkinek Advanced Stats, mert szeretném megnézni de nekem pl nincs, mitõl függ hogy kinek van és kinek nincs(esetleg még kész sincs), ja és a medálos rész mûködni fog valamikor?

hát ez már részemrõl is OMG, érdekes a banner 😮
Josszimatroz
ez mar hosszabb+rosszabb mint valami szappanopera..

CSUKA
a veréb beszólvalamit és utánna azt írja hogy befejeztem részemrõl..

pl.: dögolj meg fishbone.. reészemrõl befejeztem.

és ha erre én írok valamit, akkor megint én leszek a roszz, hogy nem zárom le a támát...

Free
bagoly mondja denevérnek hogy kikelt a tojása???

CSUKA
most jobban érzed magadat pöcsös?

pet70000
hüje 😉sügér, mi??? 😊

Dexa
csá Bundelovics?
mi van bááázzzz?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
...azért mivel:
"Keszeg... verem a faszom a trekkeres statomra ami igen csak szánalmas és nem vagyok csíter, mivel csak néhányszor csíteltem amikor játszottam így én nem minõsülök csíternek" lesz a topic új neve...
azé' te kis szaros...
😉

na jó... komolyan abba hagytam már és nem foglalkozom többet vele
😊

rezes
na kkor ma este is haf serveren?
Mingya megkerdem oket mit szolnak hozza
Aztan minden arcoskodonak ott a helye😄

Josszimatroz
nem lököttek is jöhetnek.. ha spontan beakarsz szallni szerintem aaotrackeren (leiras, link) fenti bannerre kattintva-->faq szal ott megnezed hungary alatt ki online.. majd betorzulsz arra a szerverre es megkerdes az ott levo magyar arcokat h tsre mehetsz e?.. ennyi kb.. aztan h csapatmunka lesz e az mar sok mindene mulik..

Al Bundy23
heh szeritnem ha kellöen lökött vagy akkor a népek szivesen látnak 😊 érdeklödjé rezes pubinál 😊 ök szervezik az estei csárdást 😊

peace

IBANEZ UV777 Rulez