A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Ehhez a szerveres témához csak annyit! Tegnap késő este elkezdtünk Urbanozni az EU [HS] HRVATSKI SOKOLOVI www.cl-cro.de szerveren! Ott volt a tulajdonos klán! Hát finoman szolva legyaktuk őket! Aztán jött a szerver restart, a következő pálya CSAR volt! Csatlakozott hozzánk még Mighty és Pata! Na ott még jobban! Aztán ott kezdtek beszólógatni nekünk, hogy csiterek meg hasonlók, mellesleg az én fragratem 25/5 lett, volt olyan kör hogy 11/1-et csináltam én meg Friczy, meg mindenkinek jól ment a játék, 94-es honorú csókának volt a legnagyobb szája a csiterezéssel kapcsolatban! Mégsem bannoltak minket! Aztán jött egy kis Hospital, talán két hetes kör ment le, újra legyaktuk őket csúnyán, nem bannoltak! Következő pálya Pipeline SF! Ugyanaz a szitu kb 4-5 hetes körön keresztül! A végén annyit mondtak, hogy "el kell ismerni, hogy jók vagyunk", és leléptek a saját szerverükről!
    Róluk tessék példát venni szerintem! Bár mindenki azt csinál a saját maga bérelt szerveren amit akar! Bocs hogy kicsit hosszú voltam!
    Akik ebben részt vettek: Barocas, Mighty, Patacsi, Lezuziusz, Repro, Friczy és jómagam!