America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kirugás okát a reasonlist-el hozod elõ
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A játékos sorszámát a playerlist, az indokokat pedig a reasonlist paranccsal tudod meg. A szögletes zárójelek természetesen nem kellenek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert nekem bevérzik a szemem😄
1ébként az armiban ugye nem lehet átváltani fps módról third person-ba?😊) Csak úgy eszembe jutott, ahogy megnéztem a tréning feladat aviját. <#smile>#smile>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Egyböl irtam 1 nice mant😄
Nézzetek itt körül <#ravasz1>#ravasz1>
Abban is van valami meg amikor 1 def-es lemészárolja az egész csapatot nem beszélve a 203-as sorozatvetöröl😄D lol
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nagy nehezen elértem a 43. honort nemkéne lenullázni bár a sok 100-as kicsit nekem is gyanus....meg érdekes dolgok szoktak történni játék közben amikor 100-as honoru is játszik ha értitek mire célzok😊)
valami müködõképes ellenörzõalgoritmust akarnak írni biztos 😄
vagy csak egyszerûen honorreset lesz 😄
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Pár millió ember várhat, de dicsõ hazánk néhány lelkes aktív/nem aktív katonája had tudja már magát még jobban utáltatni, csak azért mert az õ seggük nyalásáért áll több órát az auth... <#mf3>#mf3>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Talált! Nem tudom figyeltétek-e, de ez már a 2.2óta kint van...asszem az elsõ auth. probléma óta!<#nemtudom>#nemtudom>
Azon röhögtem hogy már mióta kint van, és mindig erre próbálják fogni. Pedig nagy valószínûség szerint más van a háttérbe. Ha optimisták akarunk lenni akkor valamit megpróbálnak lépni a csíterek ellen, ha pesszimisták akkor lehet kidobnak nemsokára még egy patch-et, esetleg még több hibával és ugyancsak instabilan!<#papakacsint>#papakacsint>
U.I.: kösz mindenki aki eddig megnézte! akkor folytatom tovább és mostantól nyugodtan szedessétek le azzal aki nem vágja a dolgot, és így talán még a "vizuális tipusúak" is felfogják!<#idiota>#idiota>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Egyébként a kreten.hu-n találtam.....
Miért kaptad?
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
utána biztos lesz itt flém 😄
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Gondoltam mielõtt felakasztom magam AA elvonásomban, megdicsérem a bemutatódat! Azt sajnos csak az élet mutatja meg lesz e rá igény, de ha van, akor ez tökéletes módja a kopaszok gatyábarázásának. Csak így tova!
-----][----www.di.fm-----][------
egy kis nosztalgia... valszinu "regebbi armysok" kozul emlekeznek meg erre... mikormeg turbanos opforok rezegtek anno IC-n.. jo oreg 1.6 rula..

Tuti hogy Slow keze benne van a dolgokban bar szerintem ez egy vilagmeretu XSU-HAF kooperacioban alkotott szabotazs<#vigyor3>#vigyor3>
Fonok.Ki az a corporation?
Már megörülök attol hogy nem tudok jáccani😞(
Gondoltam megnézem a forumot mert itt mindig szo van a gubancokrol ezek szerint másnak sem megy a téma😞
Na mind1 majd csak jo lesz már..
HAF-GOOFY!
Király nekem tetszik és szerintem van rá igény....
Én emlékszem rá ha nekem haverom nem segit akkor én még mindig a tréningen vagyok ugyan is nagyon minimálisan tudok angolul és álltalában ez volt a fö gond....
A tesztek kitöltése az SF kiképzés és stb..szerintem folytasd tovább😊<#lama>#lama>
Üdv😮nikage
Világuralom
ui.: bocsánatot kérek azoktol, akik aszondanák, hogy ezt nem ide kellett
volna...tobbe nem csinálom 😄
Obstacle Course - Terep Gyakorlat
Ez azoknak próbál segíteni akik nem értik mit kell csinálni rögtön az elsõ terepgyakorlatos pályán az akadályokon.
A kisfilm 3:25 hosszú, és kb.27MB. Próbáltam minnél lényegre törõbb lenni, illetve lefordítottam minden "dumát"!
U.I.: ha lesz rá igény, folytatom és megcsinálom a többit is ezzel is segítve az utánpótlást;
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"