America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beirod, hogy playerlist (consol-ba), megkeresed a névhez tartozó számot, és beírod, hogy: votekick 15(játékosszám) 1(kirugás oka)

A kirugás okát a reasonlist-el hozod elõ

bogyoka
látom, megcsináltad Teis 😄DDDD

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sadist
Konzolba: votekick
A játékos sorszámát a playerlist, az indokokat pedig a reasonlist paranccsal tudod meg. A szögletes zárójelek természetesen nem kellenek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Brutal
Most mivan ennyire gáz hogy nem tudom?:/

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Rózsalány
áááááááááááááááááááááááááááááááááááá😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD megyek pelust cserélni😞(((

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Brutal
Valaki segitene 1 dologban??Hogyan kell serverröl valo kirugást kezdeményezni??Ezt sosem tudtam...

Sadist
Csak offline, illetve cheat szervereken. Konzolba beírod (ö betû v. tab) behindview 1/0. Értelemszerûen 1 a be, 0 a kikapcsolás. Cheat szerveren még elé kell írni, hogy mpcheat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Az anyád pupilláját!!! Most úsztam, le vagyok lassulva, erre szétszopat ezzel a szarral 😄DD

Brutal
ezt nem értem..a 3.-nál mit kell csinálni???
Mert nekem bevérzik a szemem😄

bogyoka
huhh, megcsináltam, nagyon jó volt a reakcióm, de a végén majdnem leestem a székrõl <#vigyor>

1ébként az armiban ugye nem lehet átváltani fps módról third person-ba?😊) Csak úgy eszembe jutott, ahogy megnéztem a tréning feladat aviját. <#smile>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

repro
Azt írja, hogy elfogadható

😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Aki addig is unatkozik, az megnézheti a Reakcióképességét.

Brutal
Hagy osszak meg 1 élményt amikor igy jártam hogy hozzánk (ass) is becsatlakozott 1 rambo automata sperrel a 203-asunk ugy szályba lötte hogy öröm volt nézni😊))

Egyböl irtam 1 nice mant😄

Sadist
Mármint full automatával? 😮OO

BenyBo
azért amikor automata sprrel rambóznak az sem rossz 😊

Nah azért hogy ne maradjatok gamma nélkül! (mármint Army nélkül)
Nézzetek itt körül <#ravasz1>

Brutal
😊)
Abban is van valami meg amikor 1 def-es lemészárolja az egész csapatot nem beszélve a 203-as sorozatvetöröl😄D lol

Josszimatroz
lol

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Azért azt még mindig jobban elviselem, ha egy százas lõ le, mint egy 10-20 honoros....

N3TuddKi
vagy lehet beválasztották az esküdtek közé..... akkor aztán nesze nektek auth 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Brutal
Az bebaszna😊
Nagy nehezen elértem a 43. honort nemkéne lenullázni bár a sok 100-as kicsit nekem is gyanus....meg érdekes dolgok szoktak történni játék közben amikor 100-as honoru is játszik ha értitek mire célzok😊)

BenyBo
szerintem lehet a fake 100as emberkéket szûrik az auth-tal.
valami müködõképes ellenörzõalgoritmust akarnak írni biztos 😄
vagy csak egyszerûen honorreset lesz 😄

Josszimatroz
vagy lehet ugyeletes operator leragadt a tv-nel nezzi a májkel dzsekszön pert.. kozben meg kivetitofalon hiaba villog a connection lost to auth server felirat?.. <#idiota> najo ez a maximalisan pesszimista tippem mara

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Mekkora tukkóság már!!!!!!
Pár millió ember várhat, de dicsõ hazánk néhány lelkes aktív/nem aktív katonája had tudja már magát még jobban utáltatni, csak azért mert az õ seggük nyalásáért áll több órát az auth... <#mf3>

Josszimatroz
broaf.. vajon van kevlar seggvedo? <#idiota> vazzeg ezek a nyomorult brittek.. van szuper technikank tervunk csonakunk.. <#vigyor1> ez tenyleg megalol volt...

HAFgoofy
"szvsz ez a military icon test csak melleduma"
<#worship><#worship>
Talált! Nem tudom figyeltétek-e, de ez már a 2.2óta kint van...asszem az elsõ auth. probléma óta!<#nemtudom>
Azon röhögtem hogy már mióta kint van, és mindig erre próbálják fogni. Pedig nagy valószínûség szerint más van a háttérbe. Ha optimisták akarunk lenni akkor valamit megpróbálnak lépni a csíterek ellen, ha pesszimisták akkor lehet kidobnak nemsokára még egy patch-et, esetleg még több hibával és ugyancsak instabilan!<#papakacsint>

U.I.: kösz mindenki aki eddig megnézte! akkor folytatom tovább és mostantól nyugodtan szedessétek le azzal aki nem vágja a dolgot, és így talán még a "vizuális tipusúak" is felfogják!<#idiota>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Slow
Goofy ez nagyon jó ötlet!

Slow
eheheheh
ez mekkra cumi 😊

zotyesz
Ki sütött el micsodát? 😄

repro
tuttam, h valaki elsüti... 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az attól függ, mivel lõ pofán..... 😄

repro
egen és azonnal megdermedsz, majd a 3. pofán lõ a sarokból

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ez viszont megalol

Josszimatroz
vazze elkepzelem ahogy berongyolok BH-hoz CSAR-on erre ott talalok nehagy sztojtyizot ahogy nyomjak a 69et vagy mi? :-PP

Gondoltam elindítok egy jó kis flémet az xSU ellen, ahhoz kerestem némi anyagot.......<#zavart1>
Egyébként a kreten.hu-n találtam.....

Kicsit off, de asszem ha újra bejelentkezel, eltûnnek a büntik....
Miért kaptad?

Josszimatroz
megalol... de meseld csak el miert irtad be a google-ba h "meleg" meg h "bomba" ? <#idiota>

Rettegj Opfor:

A jövõ fegyvere

Josszimatroz
eh inkabb megse.. olyan lenne mint ha kialnek arulkodni az osztaly ele "hogy kepzeljetek a pistike aszonta hulye vagyok" akit erdekel ugyislatja Tesco forum kepek rovatban 😊

Josszimatroz
ok 😊 Cirek hat en sajnalom 😊 nagy flash volt mikor a kaftanos turbanos opforok rezegtek.. gondolom az amerikai iszlam kozosseg befenyitette a DEV-eket 😊

Bázz de irigyellek <#wow2> hogy még ezzel kentétek, de sajna akkor én még kisiskolás voltam <#szomoru1>

[negativ] Cirek
nem is tudom mért szedték ki a turbános bácsikat. 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

N3TuddKi
josszi: belinkelhetnnéd azt a screenshotot amelyiken egy "honfitársad" megdícsér hadd lássa mindenki a kultúrát 😉

utána biztos lesz itt flém 😄

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

FeketeFény
Hali!

Gondoltam mielõtt felakasztom magam AA elvonásomban, megdicsérem a bemutatódat! Azt sajnos csak az élet mutatja meg lesz e rá igény, de ha van, akor ez tökéletes módja a kopaszok gatyábarázásának. Csak így tova!

-----][----www.di.fm-----][------

Josszimatroz
hurra megtalaltam cd-n regi screenshotjaim kozott valamit..
egy kis nosztalgia... valszinu "regebbi armysok" kozul emlekeznek meg erre... mikormeg turbanos opforok rezegtek anno IC-n.. jo oreg 1.6 rula..

rezes
Na akkor flemeljunk addig egy jot
Tuti hogy Slow keze benne van a dolgokban bar szerintem ez egy vilagmeretu XSU-HAF kooperacioban alkotott szabotazs<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Brutal
Hi all!!
Már megörülök attol hogy nem tudok jáccani😞(
Gondoltam megnézem a forumot mert itt mindig szo van a gubancokrol ezek szerint másnak sem megy a téma😞
Na mind1 majd csak jo lesz már..

HAF-GOOFY!
Király nekem tetszik és szerintem van rá igény....
Én emlékszem rá ha nekem haverom nem segit akkor én még mindig a tréningen vagyok ugyan is nagyon minimálisan tudok angolul és álltalában ez volt a fö gond....
A tesztek kitöltése az SF kiképzés és stb..szerintem folytasd tovább😊<#lama>

Üdv😮nikage

najomivel most tûzszünet van az armiban, probaljatok ki a tehetségeteket világuralomban:
Világuralom

ui.: bocsánatot kérek azoktol, akik aszondanák, hogy ezt nem ide kellett
volna...tobbe nem csinálom 😄
HAFgoofy
Na emberek, megpróbálom megkönnyíteni a lelkes kezdõk dolgát (és az unott válaszolókét is <#awink>) ezért elkészítettem elsõ TUTORIAL VIDEÓmat <#email>!
Obstacle Course - Terep Gyakorlat
Ez azoknak próbál segíteni akik nem értik mit kell csinálni rögtön az elsõ terepgyakorlatos pályán az akadályokon.
A kisfilm 3:25 hosszú, és kb.27MB. Próbáltam minnél lényegre törõbb lenni, illetve lefordítottam minden "dumát"!

U.I.: ha lesz rá igény, folytatom és megcsinálom a többit is ezzel is segítve az utánpótlást;

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Sadist
<#banplz><#taps>