A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49747

Kicsit bemetem CSAR-ozni hát nem összefutok egy cheater-el ??!

Nem haszált ***bot-ot ... csak qrva gyanús volt, hogy pontosan tudta hogy éppen hol rezgünk ... megnéztem a PB screenshot-okat ... hát mit látok :

Írom neki hogy mégis mi a fa**t képzel erre kiröhög ... kap egy M203-ast ez eggyik körben eleindul a szavazás ... de csak mi szavazunk, ( 3-an voltunk TESCO-sok ), pedig volt egy Magyar is ... de hát a csapatrársa volt a cheater örült a pontoknak ezért persze hogy nem szavazott ...
    ehh, az ilyet még jobban gyűlölöm mint a csalókat ... -TuttiGeorg-HUN-ról van szó ...
    Végszóra aztán bejött egy Admin, de addigra többiek leléptek ... szóltam az Admin-nak ... a cheater lejátszotta az éppen folyamatban lévő kört majd kilépett ... majd Georg honfitársam is, telán enm kapott annyi pontot mint azelőtt ??!

Ettől függetlenül a játék jól ment, tehát még nem is azért habzik a szám mert legyaktak ... de most bevettem egy marék fájdalom csillapítót, mert szét robban a fejem ...

Én naív még kezdtem elhinni, hogy kevesebb a cheater ...

Barocas, Győrben leledzem ... szal' ha van elég naftád gyere ...éppen optimális hangulatban vagyok némi hisztihez ...