America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Én is csak aa.hu-n olvastam, hogy valakit azért banoltak 60 napra, mert bindelve volt neki a dummy lerakás.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Makkmag
Oxy igyexem tartani magam a dolgokhoz és mégegyszer köszi 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

bcs78
A bokorról-bokorra kúszással csak óvatosan. Ne kússz BELE a bokorba, mert recseg-ropog, aztán persze hogy kiszúrnak.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Ha úgy csinálod, ahogy ott leírtam, akkor tutira sikerülni fog. Csak összehoztam valahogy azokat a screenshotokat, nemde? <#kacsint>

Makkmag
Köszi! Kb én is erre próbálkozom , de még az "A" pont elõtt lefülelnek , és nem tom miért pedig lassan kúszom bokorról bokorra 😞(( , a kiképzésnek ez a része rémálom , és szerintem elég irreális ( fõleg amikor a paraszt a bokor közepén vesz észre amikor kb 2 centit mozdulok hangtalanul és láthatatlanul )

Sadist
Az aa.hu-n is van egy leírás képekkel illusztrálva, meg néhány tippel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Talán még az AASA sem tiltja központilag.

Sadist
Hát nekem még PB-vel soha nem volt gond ilyen ügyben, pedig egy csomó gomb bindelve van valami szövegre (Report in+Enemy spotted, "It's my duty" (ha valakit meggyógyítasz, megköszöni majd elnyomod ezt a szöveget, tuti siker 😊, Fake frag out, nyuszi rajzolása 😊 stb).
Úgy hallottam, hogy csak az AASA szervereken és TWL-en nem komálják az ilyeneket, de ott is csak több actiont nem rakhatsz egy gombra. Szövegeket nyugodtan használhatsz.

bcs78
Nálunk a HAF honlapon van egy screenshotokkal bõven megtûzdelt E&E tréning segítség. Itt megtalálod:
SF E&E Training Segítség

Psion

Köszi ezzel csak az a gond, hogy némely szervereken a PB nem "komálja" ha egy billentyû mellé több funkció van rendelve ...

Ettõl függetlenül megcsinálom így !

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

17 perc 50 másodperc alatt meg lehet csinálni 😊)
Psion az jó ahogy Friczy írta, a szöveg után amit be akarsz rakni tedd még be ezt: | CommoRadio | CommoSendMessage 99
És akkor visszaáll a kommunikációd alapra, és nem fogsz onnantól kezdve a kör alatt mindent globalba mondani.

Psion

Nekem 21 perc a "rekordom" , vagy valamivel kevesebb ...

Hülyén nézne ki hogy a TESCO-s "gyerekek" mért irogatják hogy "xSU POWA' FOREVA'" ...

De tényleg nagyon köszönöm a segítséget !

Friczy
Q=CommoGlobal | Say xSU POWA' FOREVA'

asszem inkább say-en lesz a hangsúly, de az a biztos ha az xsu-s szöveget is berakod... <#eplus2>

Már letárgyaltuk a devekkel, a következõ peccsben benne lesz radio mess-ben is.. azthiszem a 6-os gombon, enemy down helyett, de errõl még folynak a tárgyalások!

keep walking... www.artum-inferniti.net

zotyesz
A bekarikázott résznél mennyi bajom volt...

[HUN]Crassus
ÁÁÁÁÁÁÁ életem legszörnyûbb majd 1 órája volt míg végigkusztam ÁÁÁÁÁÁÁ😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Makkmag
Köszi ! Akkor próbálkozom 😊))

Psion

Itt van egy kép ... valamennyit segít... lényeg hogy TÉNYLEG lassan kúszva közlekedj .. ezt a SHIFT lenyomásával tudod elóhozni ... iylenkor a képernyó jobb alsó sarkában lévõ kis muksó mögött, ami a karaktered szimbolizálja .... eltûnik az a 3 kis körvonal(??!) ...

A mesterlövész kiképzésel van valami gond ... vissza kéne olvasni nemrég leírta valaki ...

Makkmag
Hali! A lopakodós kiképzésnél merre kell menni , tudja valaki ? A mesterlövész kiképzésnek mi a feltétele , 36-ot lõttem , megvan a 15 honorom is , kell még valami ?

Psion

Jó reggelt !

Sajnos nem sikerült megoldanom a porblémát, hogy hogy kell be bind-elni egy Globalmessage-t ...
Josszi már írt nekem, de gy nem jelenik meg a kívánt szöveg :

Q=CommoGlobal | Megjelenítendõ szöveg

bár ha jól emlékszem Josszi így írta :

Q = CommoGlobal | Megjelenítendõ szöveg

(Természetesen nincs a szövegben ékezetes betû)

Ebben az estben csak Globalmessage-re vált de nem jelenik meg a szöveg ...

[negativ] Cirek
rakd be ide 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

THE matrica
Kinél lehet "feljelenteni" a csalókat?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

[negativ] Cirek
egyetértek Mightyval. inkább ne legyünk legnépszerûbb téma, csak egy szimpla informatív topic.
francnak sincs kedve napi 200 hozzászólást elolvasni, aminek szinte semmi tartalma nincs :/

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
jóvannnaaaaa
mek má' no
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

#47017 nekedis htx

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
történt vmi érdekes ma?

csíteres képek... (Crass mf1 😉 )
gratula ragtapinak 😊
látom 47k Lkelt...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Hagyjad, mert ezzel az undorító, magyartalan gumiszlenggel még jobban felhergeled 😊

Összes bauer csekk bauer fórum 16 órán belül !!!!!!!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

kettõ csokiakt....

zotyesz
Vettem, értettem! 😊

Sadist
Jaj, ne legyél már ilyen morci 😊

Mighty
Es mit nyerunk vele?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

rezes
nem baj 5. legnepszerubb tema vagyunk

Fonok.Ki az a corporation?

Sadist
Nem <#mf2>

#47004: köszi! 😊

Sry a floodért, csak a takebotom megbolondult <#gonosz1>

zotyesz
😊

visszavonjuk, np 😄

rezes
nem az 1-el tobb😊

Fonok.Ki az a corporation?

Mighty
Ezert kellett 20 semmitmondo uzenet? <#gunyos1>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

direkt nemis mozdultam rá 😄

zotyesz
Gratula!<#worship>

Sadist
Ték! Htxvm! <#vigyor1>

Sadist
Eltékelem...keményen...bauer módra!

Sadist
zotyesz remélem nincs itt 😄

Sadist
Viszket a tenyered, mert régen tékeltél mi? 😄DD

jalátom

ehhez már megint miért ?

sosem kerüli el a figyelmét, maximum nem érzi kommentre méltónak a problémát 😄

Friczy
GRATULA Tapasz!

keep walking... www.artum-inferniti.net

zotyesz
Uhh, bocs.

Nagyon jó, nagyon tetszik. 😊
Majd Stockbauer parancsnoknak is jelezni kellene, ha elkerülte volna figyelmét. Mit beszélek! Ez kizárt dolog, hogy valami elkerülje a figyelmét. 😊

ugylátszik bauer URL forwardomat senki nem értékeli 😞