A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAFgoofy
    x2 Amúgy Cireknek válaszolva ezen mondatára: "de ki az aki ua-n snipert választ?"=> ÉN, ÉN, és megint csak ÉN! tudod, mikor először felmegyek egy szerverre, és pl. van m16 is akkor azt választom, és megnézem hogy milyen a csapatunk! Mert igazad van sok "okos" rambo gyerek mellett nincs értelme! 26 fős szerveren ugyancsak! De HA JÓ A CSAPATMUNKA ÉLVEZET MESTERLÖVÉSZ LENNI!!!!!!!

A másik hogy én már eleve azt az embert "lenézem" aki 26 fős U.A. szerverekre megy, mert az végül is egy mészárszék. Az az a hely ahol a taktikának nincs helye, csak mész és ölsz. Érdekese módon (lehet önfényezésnek fog tűnni) de én mindig max 16-os U.A. szervereken játszom, mégis sikerült egyetlen magyarként bekerülni a user-maptoplistba! Mert segít a csapatom, és taktikák mennek! nem pedig a spam nade-elés!

Na mind1...egy szó mint száz az 5 gránátos dolog SZÁNDÉKOS kihasználását ELÍTÉLEM, és ki is fogom vágni egy figyelmeztetés után a szerverről