America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Nem is tudtam, hogy Molnár Vencelnek hívják Inqet. Miket meg nem tudni TWL-en!

^$uper_NooB. (8/13/2004)

Ez a név amit TWL-re magadott.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Psion

Uhh az ciki ...

Jó kis Fragrate-ek ... milyen néven játszik most Inquisitor ? Mert én nem látom ...

Clanprofile of The Unknown

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

bcs78
Engem az sokkal jobban zavar, hogy a The Unknown - Inquisitorral az élen - kihívott minket a TWL-en. Nem túl lelkesítõ....

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Psion
Tudod mennyi meló lenne ez Photoshopp-al ??!

Jó a jobb oldali menni lehetséges ...de nem tudom tudjátok e majdnem minden játkhoz vannak úgynevezett Trainer-ek ... ezek csalások amiket az adott játék alatt, mellett kell futatni, és egy billentyû lenyomásával legördül egy menü ...ugyen olyan mint ez ... majd egy idõ utánn kiúszik ...
Szal' szerintem nem lehetetlen a dolog ...
Itt van egy ilyen oldal, America's Army csalást ne kerresen senki :

http://gf.wiretarget.com/

Szeintem ilyen "precizitással" kiszinezni Photoshopp-al szerintem kizárt ... pláne ha megnéztétek a gyerek képgalériáját ...

Ez egy PB Screenshot ... szerintem csak a jobb oldali menü hiányzik :

Josszimatroz
nekem is inkabb a kulcsinnel volt bajom.. mintha poenbol keszult volna olyan feelingem tamadt tole... mondjuk ha poen amilyen paranoidok lettek egyesek csiter ugyben (neha sajna en is) szal akkor jo <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Játék közben hogy scrollozik pl a jobb oldali menüben??
Nekem csak annyi a fenntertásaom, a többi szvsz "hihetõnek" tûnik.

Dexa
sajnos sok minden már hosszú idõ óta NEM lehetetlen...
a képpel kapcsolatosan nekem is vannak bizonyos fenntartásaim...
DE: hogy ilyen dolgok létezhetnek azzal kapcsolatosan már lehet hogy nem tudnék vitatkozni...
😞

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Josszimatroz
amugy szerintem ez kamu.... valaki ugy hozta ossze photoshoppal vagy ilyesmivel.. nem hiszem h ennyi mindent belelehet tenni a cheatbe.. meg a grafikaja is gagyi <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
ott a 2 pont...

Nagyon jó hasonlat/asszociáció! <#eljen><#taps>

Psion

Nekem egyébként az Olimpia jut eszebe a csalókról, de tényleg ... az a helyzet, hogy baromi flusztráló lehet ha valaki játszek a játékkal 3 - 4 hónapot és még mindíg bénázik ... ilyenkor jön a "dopping" szer...

Van némi gond vele ... mert mi van ha csak kipróbálod és lebuksz ? tök mind1 lehet, hogy le sem lõttél vele senkit, csak csodálatoskodtál.
De onnantól kezdve senki nem mossa le rólad, hogy nem vagy csaló...
Másfelõl, utánna egyre nagyobb lenne a csabítás ...

engem érdekelne 😄
már csak technikailag is 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ÉN meg NEM!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ebben igy nincs kihívás... bár énis szivesen kipróbálnám hogy mûxik egy ilyen cheat 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Az ilyeneket megtudnám fojtani....miért van szükség csalásra...ez kb egy 10éves pöcsnek nyújthat élvezetet...áhhh...hagyjuk...lényeg hogy hulljanak az ilyenek....hajrá Bauerek!Mutassuk meg!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

N3TuddKi
nehogy romoljon a fragrate-je a <#kocsog>nek olyankor gyorsan odébbáll<#boxer>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Josszimatroz
nekem ez a detect cheats tetszik.. ilyenkor jelzi a pocsnek h valaki mas is cheatel?.. olyankor elkezd kapkodni hogy na most mit kapcsoljak be?.. vagy melyik verzio a jobb?

Psion
Most nézem hogy ez a 2.0.0-ás verzió ... legalábbis olyan szerver ...lsd. kép jobb felsõ sarka ...

De ha akkor ilyen csalások voltak most is ilyenek vannak ...

Nekem a Detect Cheats opció tetszik ...

Sadist
De a lézer irányzék sem gyenge 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Azt a brutál kurvaéletbe! <#wow1><#wow2>
- show enemy chat
- admin power
- PB power
Ezekre még álmomban sem gondoltam volna, hogy lehetséges.
De ahogy nézem a gördítõsávból ítélve 2X ennyi opció van <#wow2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Psion
Lerágott csont, ne is menjünk mélyebben bele. De azért érdekes ez a kép, így még nem láttam cheat-et ...

A Track-eren találtam ...itt a pók galériája

Itt pedig a statisztikája ...

A kép szerintem érdekes ... én személy szerint csak pb screenshot-on láttam ehhez hasonló csalást ...

Azért tõled kérdeztem mert ott bukkantam rá!
Amúgy ne sajnáld tõlünk az infót, mert így sose lesz meg szilveszterre az 50K <#nevetes1>

Nyers
Most veszem észre, hogy a fórumból van a kép, lol! <#buck>
Látom van igény máskor mindent megosztok veletek. 😉 Csak ez nem volt olyan nagy kaliberû. 😉

My Life for Freedom!

Legyél Happy Szadi! Van egy 20 fõs EU server Villagen!

Most elszomrítottál... aszittem hogy érdekes lehet.

Amúgy azért kérdeztem a speakeasy szervereket, mert nem láttam semmi utalást AA honlapon hogy pl mik a rövidítések. Arról volt szó hogy Londonban is lesz van szerver. De Pl nem láttam olyan rövidítést hogy LON, vagy Uk. Lehet hogy azokat Official EU ként látjuk??
Mert pl Washington WDC, ATLanta, CHG, stb ezek nagyjábol tiszták...

Aha abban olvastam....jó kis könyv 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
gamever 2.2.10 <#fejvakaras>
Végén még azt is megérjük, hogy kb. ilyesmi verziószámok lesznek:
2.2.10.2.9.5 😄DDD

Nyers
Zotyesz: Hát igen, talán nem kellett volna, de bõven elég lett volna ha kiszedik azt a részt.
Psion: THX <#nyes>
Doma: A fórumon lévõ Sticky-topicban benne van minden, ez is. 😊 Nem igazán lényeges, annyi új pályanevet láttunk már és fele csak fedõnév. Egyébként meg a béta-verziószám volt már 2.2.9 is. 😊 Nem értem hogy mehetnek visszafelé. Talán újrakezdték az egészet. 😊 Elméletileg a Slum & Havoc pályák érkeznek a 2.3ban.

My Life for Freedom!

Ilyeneket mért nem osztasz meg velünk???

kép

Vagy ez csak parasztvakítás?

Mit vársz tõlük?? Még azt a tetves fórumkeresõt se tudják megcsinálni rendesen. A googles megoldás meg egy rakás szar akárki akármit mond!

Josszimatroz
oksa.. jok ezek a fantasztikus hirek az official oldalon.. seemeplay 2 eves.. nadekijabudosfaszt erdekel?.. meg a wallpaper verseny.. vazzeg csinaljak mar az uj verziot inkabb...

Psion
Nem tudom, majd jól megnézzük ... de a Ping-ek nem rosszak ! Kérdés milyen "vas" van mögöttük ...

NYERS, jó az aláírásod ...

Gondolom, thx
Trekkeren nem láttam õker ezért kérdeztem.

Josszimatroz
es mit tudnak azok? mi az extra?

zotyesz
Igen, az mondjuk elég durva volt.

Nyers
Valószínûleg a benne szereplõ Japán (és az atombomba) utalás miatt leírtották.

My Life for Freedom!

Psion
Ezek a Speakeasy szerverek ?

Sandstorm-nál vettem észre :

U.S. Army Official WDC 150 - 170-es Ping

U.S. Army Official SJC 230 - 280-as Ping

U.S. Army Official CHI 180 - 220-as Ping

U.S. Army Official ATC 170 - 200-as Ping

1024*256 kbit/sec-es NET-em van ...

Itt egy IP : 62.12.51.163

Josszimatroz
jah ha te csinaltad az mas.. akkor nem is olyan rossz.. carry on soldier.. dismiss!

zotyesz
Nem tudjátok, hogy a hivatalos oldal fórumából hova tûnt a tegnapi csíteres topic? Nem találom...

Sadist
Akkó' kapjátok be! <#mf2>

Josszimatroz
ez eleg gyenge..

A "Panzermayer"-ben olvastad?
Sadist
Júesz Ármi and PB in action <#idiota>

zotyesz
Ezt miért nekem írod?

zotyesz
"Szal vak vezette világtalan" No, ez rosszul esett. 😊
Jobb lett volna: "Õ se jobb a Deákné vásznánál"

Köszönöm (most látom csak mire gondolsz)! Elárulom a nagy titkot: ha nem figyelsz a sorszámra tékelsz. Holnap veszek egy lottót, hátha... 😊

Free
ha valaki tud perfect angolul az pls segítsen nekem mert lehet hogy van megoldás a bajainkra.....

msn en elérhetõ vagyok: [email protected]

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Zotyeszt ugyan ne kérd már hogy védjen, az a sok ték amit oly gyanúsan csainált, na meg tegnap amit ketten produkáltatok hogy egy számon 3 hozzászolásotok volt....
Szal vak vezette világtalan

jah Zotyesz grat a mai tékedhez is <#eplus2>

Dexa
mindig én vok a megvádolt...
fura...

Zotyeeeeeeeesz...
😉

jogi képviselõm ha ideér onnantól kezdve megint mindenkinek mf1 😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

megin lebuktá dexa bameg 😄

zotyesz
Nekem nem is kicsit...