America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^$uper_NooB.>?> (8/13/2004)
Ez a név amit TWL-re magadott.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Uhh az ciki ...
Jó kis Fragrate-ek ... milyen néven játszik most Inquisitor ? Mert én nem látom ...
Clanprofile of The Unknown
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Jó a jobb oldali menni lehetséges ...de nem tudom tudjátok e majdnem minden játkhoz vannak úgynevezett Trainer-ek ... ezek csalások amiket az adott játék alatt, mellett kell futatni, és egy billentyû lenyomásával legördül egy menü ...ugyen olyan mint ez ... majd egy idõ utánn kiúszik ...
Szal' szerintem nem lehetetlen a dolog ...
Itt van egy ilyen oldal, America's Army csalást ne kerresen senki :
http://gf.wiretarget.com/
Szeintem ilyen "precizitással" kiszinezni Photoshopp-al szerintem kizárt ... pláne ha megnéztétek a gyerek képgalériáját ...
Ez egy PB Screenshot ... szerintem csak a jobb oldali menü hiányzik :

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Nekem csak annyi a fenntertásaom, a többi szvsz "hihetõnek" tûnik.
a képpel kapcsolatosan nekem is vannak bizonyos fenntartásaim...
DE: hogy ilyen dolgok létezhetnek azzal kapcsolatosan már lehet hogy nem tudnék vitatkozni...
😞
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Nekem egyébként az Olimpia jut eszebe a csalókról, de tényleg ... az a helyzet, hogy baromi flusztráló lehet ha valaki játszek a játékkal 3 - 4 hónapot és még mindíg bénázik ... ilyenkor jön a "dopping" szer...
Van némi gond vele ... mert mi van ha csak kipróbálod és lebuksz ? tök mind1 lehet, hogy le sem lõttél vele senkit, csak csodálatoskodtál.
De onnantól kezdve senki nem mossa le rólad, hogy nem vagy csaló...
Másfelõl, utánna egyre nagyobb lenne a csabítás ...
már csak technikailag is 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
ilyenkor jelzi a pocsnek h valaki mas is cheatel?.. olyankor elkezd kapkodni hogy na most mit kapcsoljak be?.. vagy melyik verzio a jobb? 
De ha akkor ilyen csalások voltak most is ilyenek vannak ...
Nekem a Detect Cheats opció tetszik ...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- show enemy chat
- admin power
- PB power
Ezekre még álmomban sem gondoltam volna, hogy lehetséges.
De ahogy nézem a gördítõsávból ítélve 2X ennyi opció van <#wow2>#wow2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Track-eren találtam ...itt a pók galériája
Itt pedig a statisztikája ...
A kép szerintem érdekes ... én személy szerint csak pb screenshot-on láttam ehhez hasonló csalást ...
Amúgy ne sajnáld tõlünk az infót, mert így sose lesz meg szilveszterre az 50K <#nevetes1>#nevetes1>
Látom van igény máskor mindent megosztok veletek. 😉 Csak ez nem volt olyan nagy kaliberû. 😉
My Life for Freedom!
Amúgy azért kérdeztem a speakeasy szervereket, mert nem láttam semmi utalást AA honlapon hogy pl mik a rövidítések. Arról volt szó hogy Londonban is lesz van szerver. De Pl nem láttam olyan rövidítést hogy LON, vagy Uk. Lehet hogy azokat Official EU ként látjuk??
Mert pl Washington WDC, ATLanta, CHG, stb ezek nagyjábol tiszták...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Végén még azt is megérjük, hogy kb. ilyesmi verziószámok lesznek:
2.2.10.2.9.5 😄DDD
Psion: THX <#nyes>#nyes>
Doma: A fórumon lévõ Sticky-topicban benne van minden, ez is. 😊 Nem igazán lényeges, annyi új pályanevet láttunk már és fele csak fedõnév. Egyébként meg a béta-verziószám volt már 2.2.9 is. 😊 Nem értem hogy mehetnek visszafelé. Talán újrakezdték az egészet. 😊 Elméletileg a Slum & Havoc pályák érkeznek a 2.3ban.
My Life for Freedom!

NYERS, jó az aláírásod ...
Trekkeren nem láttam õker ezért kérdeztem.
My Life for Freedom!
Sandstorm-nál vettem észre :
U.S. Army Official WDC 150 - 170-es Ping
U.S. Army Official SJC 230 - 280-as Ping
U.S. Army Official CHI 180 - 220-as Ping
U.S. Army Official ATC 170 - 200-as Ping
1024*256 kbit/sec-es NET-em van ...
Itt egy IP : 62.12.51.163

Jobb lett volna: "Õ se jobb a Deákné vásznánál"
Köszönöm (most látom csak mire gondolsz)! Elárulom a nagy titkot: ha nem figyelsz a sorszámra tékelsz. Holnap veszek egy lottót, hátha... 😊
msn en elérhetõ vagyok: [email protected]
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Szal vak vezette világtalan
jah Zotyesz grat a mai tékedhez is <#eplus2>#eplus2>
fura...
Zotyeeeeeeeesz...
😉
jogi képviselõm ha ideér onnantól kezdve megint mindenkinek mf1 😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S