A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49616
    Nem azt mondtad, hogy csinálod, hanem azt hogy semmi probléma nem lenne azzal ha csinálnád, vagy bárki más használná ki ezt a hibát ...

Az előbb egy kicsit habzott a szám mert halványan fellengzősre sikeredett a hozzászólásod ... lázas is vagyok ... sorry ...

Amint írtam pontosan ez a hozzáállás adja a táptalajt a csalóknak ... mert ugye voltak akik szőnyegbombáztak RT-n M203-asal ... az is "csak" egy BUG volt ...
    Gondolom ők is ugyan így gondolkodtak, de így gondolja a 12 éves pistike is .... én vagyok a mayer mert leszedtem egy ***bot-ot és mindenkit letudok lőni, mert megtehetem ...

Még valami ...
    Nem arról volt szó, hogy nem lehet a spam nade ellen kitérni, hanem azt mondta Rigel, hogy a játék realítását erősen rombolja a gránáteső ...

sajnos szerintem pistike ide pislantott az SG forumra és már ő is pontosan tudja mi az a Sniper Bug ... szóval a haves vitánkal, pontosan az ellenkezőjét értük el ... ( bár pistikének eltördelem az ujjait és majd sipákolhat medic-ért ! )

De én ebben a témában már tényleg nem szólok hozzá ...