A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • BenyBo
    na tehát: ki mondta hogy csinálom???

a többi már nem is lényeges... :)
    de ebből következik, hogy nem magyarázkodom, sőt, az elején leírtam, hogy nem is tudtam róla hogy olyat is lehet, hogy 5 gránátom lesz, mert ott szívtam a kiba***tt snipával!!de most már tudom, és az is biztos hogy nem fogok szájbavert sniperrel próbálkozni, mikor a csapattársaim akik az én oldalamon vannak (nem klántársaim) arra nem veszik a fáradtságot, hogy legalább a közelre szaladókat legyilkolják, hogy ne nekem kelljen pisztollyal akciózni! és a másik oldalon mg ott vannak a klántársaim, akikhez vissza akarok menni, így nem kéne másik szerverre átcsattogni!
    és akkor most már nem kéne engem valami rohadt bugusernek feltüntetni, mert ilyet sehol nem mondtam, sőt az ellentkezőjét állítottam!
    és nem jövök semmivel, ez így van: aki játszik játszik (mint én)! teszek rá magasról, hogy ki mit csinál (ez nem azt jelenti, hogy akkor én is azt fogom csinálni ha etikus ha nem!), hogy használ-e bugokat, vagy nem. hosp. ambush tetőn is felőlem elbújhat a snipa a bugban, akkor nem lövöm, hanem 203-at küldök neki, vagy bereportolom, és aki arra jár leszedi!
    sőt, még a cheaterek sem érdekelnek! ha valaki akkora gyökér hogy csak úgy megy neki, hát istenem... vagy lelépek, vagy letk-zom, vagy suicide-olok.... ÉS EZT SE ÉRTELMEZD FÉLRE, NEM AZT MONDTAM, HOGY ÉN IS CHEATELEK, MERT NEM TUDOM MIBŐL KÖVETKEZTETTÉLK ARRA HOGY KIHASZNÁLOM A BUG-OKAT!?!