A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49573
    Az a Magyar honvédség, és nem hogy egy gránátot, de még egy fenyő tobozt sem lehet eldobni, mert nincs rá pénz ... nahh ez erős volt ...sorry ...

De valóban, az éltben tuti nem az lenne, hogy az amcsi gyerekek kipatanak a terepjárókból és mindenki eldobál mindent ami a keze ügyébe kerül ...

Bár ennek a játéknak semmi köze a valósághoz ... igazából nem sok közöm a van a közvélemény kutatásodhoz, de amíg nem tudod megoldani hogy autómatikusan kidobja azt a delikvenst aki megszegi az általad szabtt szabályokat, addig az csak egy felirat mard ...

Én soha nem figyelem a szabályokat, egyrészt mert vagy csupa közhely, vagy azért mert annyi szabály van hogy igazából megmozdulni sem lenne szabad ...

Ám Josszi-nak igaza van, együt lehet a gránát esővel élni, ráadásul én nem is szoktam nagyon elhajigálni a gránátom ... pláne nem az első 1 percben ... bár volt már erre is példa, de csak ritkán ...