America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
na megiont nem megy vagy mittom én. reggel újraindították bent manuálisan akkor ment támadás nélkül 1 órát majd beírtam ide hogy megy és ahzóta megint hekkelik. ez kicsit gyanus nekem ... 😞(((

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist
Ha van egy fölös dugi reged, akkor priviben plz <#vigyor1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
me' álcázza magát bááázzzz...
<#vigyor1>
tod... image...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Ahhoz képest az NLK topikban és IM fórumon ritkán látunk 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
pilot TK <#nevetes1>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Dexa

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hát utána már szó szerint repültek a "dicsõség" felé...

Ez nem is hülyeség 😊

Egyébként a második vh-ban történt hasonló eset.Egy Meyer nevü SS tiszt egy gránáttal bírta döntõ rohamra az embereit akik nem akartak kimozdulni a lövészárokból 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
gránátot meg mögém hogy jobban haladjak majd...

Ahet
kell még szmók is, h ne lássa a csúnya op4 õtet 😉

The gods have disconnected you ...

Slow
mindig dobok majd eléd flash-t, na arra kell majd menned 😊

Dexa
terelnek majd mint vmi birkát...?
no azt mán nyem...
😉

Ahet
Majd mész elöl, s a többeik lábonlövéssel jelzik merre is haladj. <#eplus2>

The gods have disconnected you ...

Bocs 1280*1024ben vagyok nekem nem tûnt nagynak <#eplus2>

bcs78
Hogy mik a vélemények? Személy szerint kicsit nagynak tartom a képet. <#idiota><#vigyor>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

well... yes 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ígérem többet nem Onnolok:

Jelenlegi Eu serverek szám szerint 15

Vélemények?

bocs az On ért

Valaki látott már speakeasy szervert, ha igen akkor kb milyen volt a pingje és kb milyen pálya futott rajta?

Off

Dexa
1mpem nincs azon a pályán még...
😄

Dexa
jah és objective or kill?

Slow
csar lesz vazze, nincs rinya 😛
😊

Dexa
inkább végre pálya kéne keddre...

mout mckenna?
muuuhhhhaaahhhaaa
<#vigyor1>

Dexa
ûûû... csak most néztem a tegnapi ténykedésem itten...
entsuldigung a tegnapi hozzászólások száma miatt...
<#banplz>

Slow
mijafac az az imnet 😊
kell ez nekünk? 😛

Dexa
...A NAGY ÖREG...
<#mf1><#mf2><#mf1>

bölcs próféta... szórd a mannát...
<#eplus2>

Talán Te voltál ott az egyik admin <#ravasz1><#zavart2>

repro
jellemzõ
kértem, h im-et vigyük vissza a gumiba, erre mindenki arról beszél.
én már akkor szivattam az im-eseket mikor ti még nem is éltetek 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Chai
Az ímnet egy nagyon jó és hasznos oldal - rengeteget tudsz rajta nevetni... <#idiota> plussz:
Megismerkedhetsz a mai fiatalságot mozgató legfõbb problémákkal...
Pl: te jó ég, lelapul a hajam!
Tehát az a hely, fóruma a modern társadalom összes szociológiai és intellektuális megoldatlan rejtélyeknek. <#nezze>
Ugyanakkor <#falbav> "bõghetnékem" támad tõle, hogy nekem miért nem volt ennyi megoldásra váró hatalmas világmegrengetõ témám... Ezért a szüleimet teszem felelõssé... <#rinya>
Láthatjuk hova fog fajulni a világ. (puke)

Dexa
íemet akarsz báázzzz?
<#wink>
<#vigyor1>

Nyugodtan olvashacc, imnet júzerek suliban vannak 😛

repro
200 új üzenet mf1
im-et a gumiban plz😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
hua 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Free
Jóhír: megint megy aszerver
Rosszhír nem tudom meddig

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

patacsi HUN
van 7 startlapos oldalam, a 8. már meg sem kottyan 😉 ide vele 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Josszimatroz
jah.. de mennem kell fogorvoshoz...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

zotyesz
Ha lesz lista megnézem. Nálunk a rendszergazdának van boltja is, aztán õt is megkérdezem mennyiért tudja beszerezni. Meg egy paksi barátom is besegít egy haverjának. Meglátjuk.

zotyesz
Köszönöm! 😊

Most nem azért, hogy fényezzem, de nagyrabecsült kollégámtól ez különösképpen jól esett. 😊

Psion
Gyülekeznek a jómukásemberek ?

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Josszimatroz
jah azt igen!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Free
terveim szerint most kap majd a gép egy izmos alaplapot izmos procival és annyi memóriát amennyit csak bele lehet tenni. meglátjuk hogyan jönnek össze anyagilag a dolgok lehet sikerül szponzort szerezni rá. mondjuk valami számtekes bolt vagy ilyesmi. majd kiírom mire lesz szükség és ha valakinek van vagy esetleg olcsóbban tud hozzájutni akkor az is segítség.
Én most megpróbálok "kölcsön" kérni egy nagyobb összeget egykét "cimborámtól" és nekilátojk a gépnek hogy ne nagyon legyen 1 vagy max 2 hétnél hoszabb leállás, aztán ami visszajön az adományokból az visszajön ami nem azt meg valahogyan majd kiköhögöm.

5-ös 😄
zotyesz
Igen halmazat, és ha jól értem az elkövetés lényegét, akkor heterogén alaki halmazat. Röviden és tömören, ilyen esetekben emelkedika büntetési tétel.
Ha 14 év alattiak akkor csak maximum polgári jogi igény keletkezik, de a gondozóval szemben. (Most nem írom le a teljes egészében a témát)
Az ítélkezési gyakorlatról pedig inkább Barocas tud érdemleges információkkal szolgálni. 😊

Zotyesz kezd el magyarázni a halmazatot is😊), mert itt már két bûncselekmény van.

Ha valóban tizenévesek és remélhetõleg 14 év felett (mert alatta ugye...) ahogy Free sejti, akkor max. kapnak valami pénzbüntit vagy próbára bocsátást 😄D

Voltak a TS-en ilyen notorius zenélõk akik minden csatiba valami bug-ot kihasználva nyomták a zenét ezres hangerõn, összefüggés? csak egy ötlet
Slow
"Bauereknek legalább nem kell TS se. Ami mozog, arra lõnek"
ez milyen lol 😄

Goofy király, milyen jó képet/tárgyat talált 😊

A demo benne van a játékban settings-demos,viszont nem mûködik.
Csak kiváncsiságból.<#vigyor2>
cgett
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!

Idohiany miatt keresek valakit, aki atvenne tolem az americasarmy.lap.hu szerkeszteset! Surgos a dolog, mert a startlapon most 5 nap mulva van atallas. Akit erdekel az 1-2 napon belul irjon irjon emilt: [email protected]
No,
back to work

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dexa
cy: érdekel még az SS amit találtam rólad? 😉

Dexa
hihi

AA 2.3: Dörner in danger...
😄

(DEVek meg bekaphassák 😉 )

Dexa
ööö... izé...
há' még szép...
😄