A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49230
    Hát ezt mondom ... változtattak a módszeren, mert most nem enged be egy szerver sem régi PB verzióval, hiszen azzonal megnézi a verziószámot, ha stimt, akkor belépsz, ha nem akkor frissít, eddig ez nem így volt ... simán lehetet játszani régebbi pb verzióval is ...

Tegnap kijött az új verzió és orvérzésig frissíteni akarta magát, nekem és néhány kolegámnak is hosszú percekig küzdött ... ami eddig nem igazán volt jellemző, inkább másodperceket vett igénybe ez a művelet ... és mint írtam nekem 3. neki futásra adta meg magát... mivel ki is ítrta, nagy fehér betűkel hogy az adott szerver kapacitásától függ a frisítés ideje ( ergo, onnan húzod le a szügséges file-okat ) ... erre alapoztam a gondolatom ... mert ugye ha pár száz, vagy ezer ember elkezd bőszen tölteni mondjuk a 213.228-as szerverekről erősen leterheli azok sávszélességét ... és bár nem néztem meg te szerintem most jóval többet töltött ( MB-ban ) mint eddig ...

De ettől függetlenül ez csak egy gondolat, szóval korántsem biztos, hogy igazam van ... de a PB frissítés nem teljesen ilyen formán történt eddig ...