America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
Ficsek is nyomatja együtt a kölökkel, Scorpival (voltunk közös klánban anno)

Josszimatroz
en mar lattam gumiszobaban embert mikozben azt mormogta casting fireball.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
levagylassulva Robika.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Dexa
de hülye vagy...
😄DDDDDDDDDDD

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Crassus
hopp 1x-re esett le mindkettõnknek😊 szal én is RT-rõl ismerem.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
ööö az nemoldható online szerveren aszem... de ezzel kapcs Sadit vagy repro-t kéne megkérdezni... vagy aki tudja...
becumiztuk a kemp mekkólt is, mert tényleg jó lenne ott fogatni de sajna nem megy... (SF tesztes pálya)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Josszimatroz
igaz aszem LoverzPeti kb 13 eves.. ha jol emlexem.. total kiborultam mikor legyakott csar-on parszor .. <#vigyor1>

Chai
Fántází...
Ugyanakkor nem rossz - a könyv stílusát le lehet venni pl. a küldetéseknél megjelenõ szövegbõl...
Node én mék el - és remélem hamarosan lelek valami hasnyálható 😊 betûtípot
Belétek meg PáPá :-)

[HUN]Crassus
US.Klammi?

Josszimatroz
loool.. US.Klammy??? azt osmerem rt-rol..

Dexa
húúúú már nem igazán Mléxem a nevére az illetõnek de amcsi és 82 honoros volt már anno...
szal csávóka 45 éves volt és a fia meg aszem 11...
mindig együtt jártak fel gémelni egy szerverre (Insurgent Camp)
soxor futottam össze velük még réges rég azon a pályán...
de mekkora LoL lehetett amikor a fia véletlenül leroe-zta az apját...
egyszer vmi olyat írt nekem hogy: "nem gáz ha a fiam véletlen belém lõ, mert kéznél van egy tasli erejéig akkor"
hûûû mondom báááázzzzz... katonás rend uralkodik akkor otthon...
😄

aszem Klammy és KlammyJr voltak... de nem 100...

Slow
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
segítség 😊))

Josszimatroz
és kit fogsz kergetni szikével? <#idiota>

Slow
van 23 Battletech könyvem, azokkal is szépen el lehet lenni 😉

Josszimatroz
a Matyas fele vagy valmi fantasy dolog?

Chai
Háát... a kiejtés majdnem jó °.- Gyakorold még! 😉

Egyibként, ha épp nem a gép elõtt ültök (saját tapasztalat) lehet olvasni, ajánlom figyelmetekbe:
Glen Cook: A Fekete Sereg.

Bár az én hótiszta, bárány lelkemnek <#violent> nem szívügye a dárkfántází <#eplus2>.

Slow
hehe

12 évesen a szõrösödõ kis kukinak kell örülni nem a fragrate-nek 😉

Dexa az NPCk irányíthatóságával jutottatok valamire???
Mert ha igen akkor szeretnék mûtõsfiú lenni <#zavart2><#gun>

Dexa
te kis ratyi...
😉

Slow
mé nem engedi? hehe

nézd meg magadon a testi-lelki kinövéseket 😉

Slow
ejha 😊

szép és jó

végre valami mocorgás, végre nincsenek a bauerek egyedül 😉

Dexa
me'?

Dexa
feléledt a vadKAN?
😉
😄

Josszimatroz
<#vigyor1> utanpotlas... ha egy Colys nevut lattok az az en 12,5 eves csemetem <#lama> mondjuk nem igazan engedem neki az armyt egyenlore..

Dexa
estére berakok majd egy screenplay-t ide oszt' ha van jó 5letetek még muzzikot illetõen akkor azt várnánk...
😊

[HUN]Crassus
Chai=Csaj?😊

Chai
"A klán reggelve vagyon, asszem az a"...
Legalábbis ezt írtam volna, ha idõközben nem tûnt volna el...
Minden esetre ez nem az én reszortom <#vigyor>
Majd az illetékesek visszareggelik.

Egyibként ha tudtam volna hogy dícsérni fogjátok - hmmm már tuti hamarabb megmutattam volna <#banplz>
Köcci szépen a dícséretet, de épp szentségelek szépen úrinõi módon... a betûtípus miatt....

Miért nem regelitek a klánt trackerre?
A weblapotok nagyon jó! <#eljen>

Dexa
LoooooooooooooL
nagyon LoL
😄
"egész rohadt világ ELLEN"
LoooooooooooL
😄

Dexa
bakker de "gazdag" lennék már ha én is így csináltam volna meg a trainingeket...
hmmmm
(57 acc... nagy részének még mindig meg van a login neve ill jelszava)
:S

bcs78
Igen. ornagy a büszke apuka. Mancika a kabalababa.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Josszimatroz
az a kislany ki nalatok? a manci.. valamelyikotok gyermeke? <#confused>

Chai
Halíí! <#wave>
Én is tudok ám jó Múzikot <#bohoc>

Egyébiránt, kevésbé HPsen :-)

Nõi fõszereplõje van már a történetnek? 0😊
Ha már lecsúsztam volna róla, megyek gonosznak - meghalni mán úgy is jól, sõt proffesszionális szinten és minõségi módon tudok.

repro
MarkBlade
A jó hangulat megteremtése: egy stratégiai pontra mért vicc.. <#crazya>
Slow
jelentkezés a BAUER WAR-FÓRUMban

Dexa
LoooooL
<#nevetes1>

Dexa
oksa
akkor majd garázdálkodunk ma is...
<#idiota>

Dexa

én is thx... jó vót...
😊

mentem volna és is vissza a Családos nevemmel csak még a trainingeket meg kell csinálni majd... mert most még csak az elsõ négy van meg...
<#zavart1>

gondoltam hogy nem fogja sokáig bírni cérnával a kis fasz...
😉

MarkBlade
"Két menyét ül a kocsmában a bárpultnál. Az egyik elkezdi inzultálni a másikat.

- Együtt aludtam az anyáddal!

A kocsmában minden elcsendesedik, megfagy a levegõ. A menyét megismétli:

- Együtt aludtam az anyáddal!

Mire a másik:

- Menj haza, apa. Részeg vagy."
MarkBlade
Az biztos fõleg ha elõvesszük a sajtreszelõt.. <#nyes> bár nem túl célravezetõ..
Josszimatroz
hat en meg sajna nem talaltam londoni easyspeak servert.. aszem ha jol emlexem 5 db 69.25-el kezdodo van jelenleg ill. egyenlore..<#fejvakaras>

bcs78
Azért ez szórakoztatóbb, mint - mondjuk - arról beszélni, hogy kinek mennyi az fps-e Hospitalon, vagyhogy mi lesz 2006-ban az AA-ban. <#kacsint>

MarkBlade
Egyre izgalmasabb ez a fórum csak az a gáz hogy egymást szívatjuk.. <#ejnye1> Ennek az egésznek nem sok értelme van ami itt folyik.. Ki bannol kit miért ki anyázik kire.. Ne haragudjatok, ritkán írok, bár folyamatosan olvasom a fórumot, de ez már nagyon gáz..
Lassan már rosszabb mint a parlament.. Miért nem fogadjuk el végre mások véleményét és miért kritizálunk másokat.. Foglalkozon mindenki magával és menjen játszani.. és itt a játszani a lényeg..
bcs78
Szerintem pedig kölcsönösen hanyagolnunk kellene egymást, és nem belemenni megint egy adok-kapok vitába.

Psiont meg megkérjük, hogyha ennyire nem csíp minket, meg loozernek meg gyerekesnek tartja a csapatunkat, akkor legyen olyan kedves és a továbbiakban kíméljen meg minket (és a HAF szervert) a társaságától.

Josszimatroz
jah.. <#nyes>

HAF Rigel
Kedves Psion.

Most egyszer és mindenkorra szeretnék veled letárgyalni bizonyos dolgokat.

Miért utálod a HAF klánt ? Csak õszintén csak mi ketten és az army krémje .
Miért nagyítod fel mindig a HAF klán hibáit ?
Miért csak olyan kép került fel az oldalatokra az elsõ pár nap alatt amin te HAF katonákat gyilkolsz le ? Megszámoltam 6 kép .
Miért támadtál nekünk ,hogy cheaterek vagyunk mikor megjelent az elsõ PB screenshottok. Jöttél a forumunkra és osztottad az észt hogy így lol meg úgy . Mikor meg fel lettél homályosítva hogy mik vannak a képen akkor azt mondod hogy lemarad a smile ?
Miért van az , hogyha HAF klántag játszik a tesco klánnal egy ts-szobába , mindenkinek az a véleménye hogy jó a játék míg te nem jössz be és el nem kezded pocskondiázni a HAF klánt ?

A sok sok miértre szeretnék egy pár értelmes választ.
És itt mindenki elõtt ki szeretném jelenteni hogyha Psion nem rendezi velünk a kapcsolatát akkor kezdeményezni fogom a klánon belül hogy Psiont ki legyen bannolva a HAF szerverrõl. Mert nagyon meguntam hogy mindig õ keveri a szart nekünk. Hülyék vagyunk ezt tudom , de nem kell mindenegyes lépésük után keresztre feszíteni minket , ahogy Psion teszi .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

pet70000
nem, mert én nem leszek ma..........
meg sz*rok erre a gyökérre
azt hiszi, hogy elérte a 100 honort, azt majd osztja itt az észt....
neki áll itt buzizni, egy nyilvános fórumon, ahol modertátor sincs mostanság, bátor ember.....
az ilyenekt jól pofán kell vágni

pfffffff
na el.....

bcs78
Ha <#mf3> van én nem <#mf1> vagy <#mf2> akkor itt komolyan gondolják a dolgokat? Ismét flém lesz? <#ravasz1>

pet70000
anyukád nem nevelt meg te kis <#kocsog>?
a "kicsi barátom" meg a "buzi" között nagy a külömbség te majom!!
fõleg hogy te szóltál már megint be
LFS!!!
<#mf3><#mf3><#mf3>