A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petyus_
    Azt nem én mondtam amúgy "marketingjáték" volt a megnevezés. :D

Armyban tényleg nagyon jók a mocap alapján készült animációk, de RS-ben is, még azt is élmény nézni, ahogy az AI kommandózik. Meg nem lógnak bele az emberek a falba, mint AAO-ban egyfolytában (sőt figyeld meg mennyire tökéletes, ahogy a falnál lehajtja a fegyvert, nem csak lecsapja maga elé, mint Armyban), meg a Karma rongybaba fizika is sokat dob rajta. Milliméterre pontosan kicentizheted mennyire hajolj ki a sarkon, lehet óvatosan nyitni az ajtót, ugyanúgy van hasalás, guggolás. És nincsenek ugrabugráló shotgunnal lövöldöző emberek mint SOF2-ben.

Gránátdobás Raven Shieldben a legjobb MOH:AA óta teljesen szuperül be lehet dobni a 2. emeleti ablakon, lehet pottyantani is :) nem csak hajítani. Nekem nagyon tetszik.

Meg főleg jó, hogy nem csak az a kevés kit van, mint Armyban, hanem magadnak összeválogathatod milyen fegyvert, gránátot, gázmaszkot, stb.-t viszel.

Ezenkívül többféle játékmód van.. túszos, robbantós nagyon király. :)

Van pályaszerkesztő, jönnek majd sorban a fan mapek, remélem köztük az AAO klasszikus pályái :) (pl. Pipeline, HQ Raid, Insurgent, WC SE, Bridge).

Na nem azt mondom, hogy tökéletes játék, de szerintem nagyon jól összerakták, és ebben a műfajban talán a legjobb.. ki tudja még mi lesz belőle.. szal próbálja ki mindenki!

Hehe szépen szétoffolom az AAO topicot!