60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [MHA]Inquisitor
    Nincs vkinek crackje a Raven Shieldhez?

És kell vmi a cracken kívül h tudjak multiban neten jatszani???
  • [MHA]Inquisitor
    MIlyen videó???
  • M313R
    Kijött egy kellemes térkép, a radio tower földalatti járatairól (katt a képre és ide a tistább, nagyobb tga verzióért)
  • xunil
    nem akartam én állást foglalni egyik fél mellett sem, csak felsoroltam még pár népet akik a függetlenségükért harcolnak. mindenesetre az oroszokban egy olyan kép van a csecsenekről, ami valószínüleg lényegesen hamisabb, még a mi ismereteinknél is. soha nem tudta a gyomrom befogadni, ha egy népre, vallásra, általánosítanak. azt sem hiszem, hogy a több millió csecsen abból él, hogy embereket rabolnak és ugy általában terroristák. sok ezer ilyen van, az biztos.
  • The Garrett
    jaja nekem is az van meg. És az a poén. megnéztem képeket a pentagoni "robbanásról" és tényleg sehol nincs repülő
  • [DFL]_Hussars
    ehehehe
    a törökök nagy cigányok
    idáig alkudoztak hiába azt tudnak lásd Isztambul..
    aztán mostmeg rohannának kurdokat fegyelmezni meg az olajért...
  • Petyus_
    Lol a nyomolult kurdokat majd török testvéreik fogják felszabadítani! :D
  • [DFL]_Hussars
    na azért nem kell agyon sajnálni az arabokat..
    tény fejlettebbek voltak europánál.. anno..
    orvostudomány miegymásban.. csak majdnem azon a szinten is maradtak..
    nyomatják az iszlámot.. terjed is a szegényebb országokban.. lásd fekete-afrika, ázsia..
    a gazdag olajországok meg ,mihaszna sejkek ,nem dolgoznak ,felélik az olajpénzeket...
    lehet hogy ez a háború az olajért is megy..
    meg hogy usa világ ura.. de ha végre lesz egy kicsit is demokratikus arab állam.. plusz végre a nyomorult kurdokat is hagyják élni akkor lehet megérte..

• xunil
    off

az írásod első felére nem mondok semmit, ez összetettebb és bonyolultabb annál, mintsem, hogy pár sorban le lehetne írni.
    a másodikban azonban van egy-két pontatlanság, és nem bírom, hogy ne pofázzak bele :)
    1. nem az USA hozta létre Izraelt. 2. óriási tévedés, hogy csak a palesztínok nem tudnak államot alakítani. csak a térségnél maradva: ottvannak a kurdok, akik több millióan vannak és sehogy nem jön össze nekik az önálló állam, mindig kihasználja öket a nagypolitika, aztán dobják őket. most is ez történik. de a lényeg: egy egész oldalon keresztűl lehetne sorolni azokat a népeket, akik nem tudnak államot alapítani. baszkok, csecsenek, kasmíriaiak, csak hogy az ismertebbek közül emlitsek néhányat. érdekes módon ezeknek a népeknek a mozgalmai, mindig a terrorizmussal fonódnak össze.
    3. amit izrael művel a palesztínokkal, az tényleg elképesztő, a nálunk is domináns nyugati sajtóból igen keveset lehet megtudni az ott uralkodó állapotokról. leirhatatlan.

on
  • Tikal #4877
    a bridge-re kiváncsi lennék :)
    amugy meg más műfaj a kettő...
  • Petyus_
    Azt nem én mondtam amúgy "marketingjáték" volt a megnevezés. :D

Armyban tényleg nagyon jók a mocap alapján készült animációk, de RS-ben is, még azt is élmény nézni, ahogy az AI kommandózik. Meg nem lógnak bele az emberek a falba, mint AAO-ban egyfolytában (sőt figyeld meg mennyire tökéletes, ahogy a falnál lehajtja a fegyvert, nem csak lecsapja maga elé, mint Armyban), meg a Karma rongybaba fizika is sokat dob rajta. Milliméterre pontosan kicentizheted mennyire hajolj ki a sarkon, lehet óvatosan nyitni az ajtót, ugyanúgy van hasalás, guggolás. És nincsenek ugrabugráló shotgunnal lövöldöző emberek mint SOF2-ben.

Gránátdobás Raven Shieldben a legjobb MOH:AA óta teljesen szuperül be lehet dobni a 2. emeleti ablakon, lehet pottyantani is :) nem csak hajítani. Nekem nagyon tetszik.

Meg főleg jó, hogy nem csak az a kevés kit van, mint Armyban, hanem magadnak összeválogathatod milyen fegyvert, gránátot, gázmaszkot, stb.-t viszel.

Ezenkívül többféle játékmód van.. túszos, robbantós nagyon király. :)

Van pályaszerkesztő, jönnek majd sorban a fan mapek, remélem köztük az AAO klasszikus pályái :) (pl. Pipeline, HQ Raid, Insurgent, WC SE, Bridge).

Na nem azt mondom, hogy tökéletes játék, de szerintem nagyon jól összerakták, és ebben a műfajban talán a legjobb.. ki tudja még mi lesz belőle.. szal próbálja ki mindenki!

Hehe szépen szétoffolom az AAO topicot!
  • [negativ] Cirek
    Jaja Paintball RULZ!! :D

nagyon állat...
    aki kommandós, vagy realistic FPS-sel nyomja, annak kötelező!
  • Tikal #4872
    Tegnap is beszolta valaki hogy akkkor menj oszt játsz a kommersz army-val, szerintem ezt a részét nem kéne erőltetni a kérdésnek.

Amugy a feeling nem rossz, szeretem az ilyen játékokat de valahogy engem sem fogott meg annyira, a fegyverek nagyon jók, meg hogy ilyen sok van belőle, de az emberek mozgása nekem továbra is életszerűtlen, ez az armyban nagyon szép, amugy coop-ban szivesen kiprobálnám, mégis csak jobb igy végig menni a mission-ön mint singleben az AI-val. A fegyverek is jobban néznek ki AA-ban meg a gránátdobás is:)

Egy jo kis paintball party tényleg nem ártana, a rusholok mind elvéreznének:)
    Aki még nem probálta az mindenféleképpen probálja ki, másképp fogja utána nézni a kommandozást :)
  • Petyus_
    Hmm.. érdekes nekem pont ez tetszett, egy golyó AK74-el mellbe és fexik. :)

Nekem jobbnak tűnik a szórás/visszarúgás/sebzésmodellje mint AAO-nak, de persze ez nem mérvafó, mert az előbbivel sokat játszottam, RS-el meg keveset. :)
  • Strahd_
    Kéne egy jó nagy Paintball parti :) kiváncsi lennék hány Rusholo :) embert látnánk :)
  • Strahd_
    Ok elmondom mi nem tezsik a Sebzés pl.. amcsiban se tetszik de jobb ennél. Ha csak hasbalövök valakit egy MG vel az feküdjön lée azonnal ne rohangáljon nekem tovább. Ugy mint pl DOD-ban ahol ha meglönek nem rambozol tovább hanem fekszel. Ne hallgasatok rám probáljátok ki :) Az én véleményem szerint szar. Bár Cs hez képestr szuper. De olyan mint a Global Operation.
    És a Silenter ennyire xar??? Na ne....lövök valakit vele és nem hal meg ? Miért golyoálló mindenki? Mi az hogy csak headshoot ami azonal öl?? Ha Golyóálló mellény van rajtad és melbelöü egy Desert Eagle akkor te nem rohansz tovább, tuti bordatörés. Na ezért nem tetszik. A Mozgása kicsit idétlen. Naszoval ennyi :) De mohaa mehet :)
  • Petyus_
    Miért nem tetszik neked? :)

Szerintem nagyon jó, reális, mint az America's Army, mégis van benne valami az "arcade"-abb játékok (SOF2, CS) mozgalmasságából. Meg ott a rengeteg fegyver, nincsenek ezek a bődületes clipping hibák, benne van a Karma physics, nincs ez az erőltetett US Army feelingje :), szóval nagyon jó szerintme.

Srácok akik eddig nem próbáltátok ne hallgassatok Strahdra és próbáljátok ki! :)
  • Strahd_
    Norb Remélem legközelebb Rush nem vesz rá minket hoyg egész este Ravenezzünk... :)
  • Tikal #4866
    off
    inkább mailben küld el neki, amugy nem rossz az az össeesküvés elmélet, vannak bene érdekes dolgok, a repülők elvesztséről meg hogy mi is csapodott be valojában a pentagonba arrol nekem is van egy jo oldalam:))

on
    Amugy a hangok tényleg elég idegesitőek, jo lett volna ha kijavitják, mert nagyon sokat tudnak segiteni...
    Ravenshield tényleg nem éri el szerintem AA szintjét még ezekkel a hibákkal sem...
  • Strahd_
    Tényleg elkapkodott patch volt de ki kellett adniuk a hibák ellenére...
    De a CSk még mindig vannak :( Látóhatáron Kivülröl löt le M16 al.
  • xunil
    igen ez sajnos még mindig így van...
  • Strahd_
    Nekem nem jöt be a RavenShield nagy kalap xar. Maradok az Amcsinál de emiatt a kihivás miatt megyek még mohaazni is :) ha nem lenne ott sok cikcakba futo axis :) nem tul reális :) max Lanba volt eddig jo a Mohaa...

Garrett alig várom :))
  • xunil
    jaj csak azt ne...
  • The Garrett
    na majd elétek tárom szept. 11 ről A 10 oldalas összeesküvés elméletemet és lesz nemulass :)
  • Petyus_
    Gyere inkább Raven Shieldezni majd ott eldöntjük!
  • Mighty
    A hiba nem csak nalad jelentkezik. Sajnos elkapkodtak a kiadast. Azt meg kurvara nem ertem, hogy ilyen nagy hibat nem vettek eszre a teszterek. Gondolom a fustgranat fustje meg mindig atszivarog a falakon...
  • xunil
    nem tom nálatok igy van e, de nálam látszik a falon keresztül a torkolattűz ! más is tapasztalta vagy én csalok ?:)
  • Strahd_
    A Hangok táényleg furák lettek jo közelröl hallod a távoli tűzharcot is :)
    s én nem offolom tele nagyon csak dühös vagyok.
    És Mighty :) te miek szolsz be?
    !
    lelölek te...
    Petyus tölem vitatkozhatunk valahol :) ird meg hol... :D megyek oda Offolni...
  • Strahd_
    Off

Egyáltalán nem jobb az Amcsi mint az Orosz. De nem értem miért kell védeni Irakot? ah szoval Saddam azért ilyen maert amcsik most megtámadták igaz ? Nem mindengy ki kezte? Szarik rá nagyban az Enszre. És ha nézted voltna a TV-t töb helyen is Ünnepeltek az arabok szept11-ét és Dicsö hösöknek kiáltották ki a halottakat!Néztem a Tvben és olvastam róla akkoriban és dühített hogy ez ellen az emberek nem szolatak fel. Nem csak a CNN mert az amcsi oldalt mutatja be. de kérdem én amikor Yugo bombázás volt miért nem vetek fel az emberek Yugo zászlokat és vonultak ki az utcára? A Yugo bomázás elleni tüntetéskor alig voltunk párszázan. Mert nem volt olaj benne? Tudsz más lehetöséget hogy az Iraki Diktaturát megdöntsék?? Vagy ezt csak Yugo ellen lehetet nyugodtan engedélyezni? Ne legyen háború egyetértek. De Saddamot el kell távolitani. És "igen" 10 éves gyerekek voltak csak?? akkor jo nagyra nöttek a napon.

ON
  • Mighty
    Nektek milyenek a hangok? Lehet, hogy csak nalam van az, hogy ha a pl. WC palyan az S/R-ben lovoldoznek, akkor a primary obj-nal ugy hallom, mintha a kozvetlen kozelemben menne a tuzharc :(

Eleg gaz, mert nem tudom merre szaladjak segiteni :(
  • Mighty
    Jol beszelsz Strad!

Es akkor most EN szolitalak fel, hogy ne offolj

Nem gondoltam am komolyan
  • Petyus_
    OFF

Hát igen, de a "világbékéért" az ENSZ berkein belül kellene harcolni, nem a nemzetközi jog földbetiprásával, ahogy Amerika teszi. Ha Amerika lefossa a szabályokat Száddámnak miéert jutna eszébe betartani? Ha az emberi jogokat említetted - ezeket szabályozó dokumentunok is az ENSZ égisze alatt születtek.. és az ENSZnek a lényege az lenne, hogy a BT beleegyezése nélkül ne lehessen háborút indítani. Gondolod Chirac meg Shröder nem támogatná az amcsikat, ha erre a háborúra tényleg ilyen nagy szükség lenne?

Az arabok nem nagyon ünnepeltek szeptember 11. után. Hol láttál te ilyet? CNN-en mutattak kb. 20 hülyét (fele 10 éves körüli volt), és semmi több. Utána meg New Yorkban a nagy feka amcsi soldier állat USA zászlóval a hátán, és ordította, hogy "I wanna go I wanna go".. mármint menni akart harcolni Afganisztánba. És? Tömegpusztító fegyverek? Oké, melyik ország dobott le Hirosimára és Nagaszakira atombombát? Terroristák? Oké, bombázzák le a baszkokat meg az íreket is. Ez nem érvelés.

Én egy szóval se védtem Szaddamot, számomra csak ez a mindenáron háborúsdi undorító. Ennyi pénzből gondolod nem lehetne megoldani, hogy kiszűrjék pontosan hol és mennyi vegyi fegyver van? Vagy megölessék Szaddam Husszeint? Ez az egész az amcsi hadi- és olajlobbi miatt van.

Mostmár azt mondom most, hogy az USA seggét kell nyalnunk semmivel sem jobb mint anno a szovjetek.
  • Strahd_
    Mit szolsz be BB? Miért ne lehetne itt Offolhatám tele? Ki vagy te hogy meghatározod nekem? Egy "baráti kör" nem beszélheti meg itt a nézeteit?
  • [Rush]
    Ki ez a majom aki nem meri vállalni a nevét?
  • Strahd_
    OFF

Saddam már évek óta a fölbe tiporja az emberi jogokat. És most hirtelen szegény hös lett?
    Pakisztánnak van atomja. Indiának is van!
    A ké ország nagyon nem szivleli egymást , gyakoriak a haárvillongások. Ha az egyik a másik felé kerekedik fegyverzetben akkor a másikat eltörli. Biztos hogy van Saddamnak vegyifegyvere, illetve Biologiai fegvere. Ki is löheti bár nem biztos hogy meszire repülnének és nem hullana vissza az országára az egész szar. nem jó hogy van áború de tudtok más lehetöséget hoyg megoldodjon a probléma? Nem hiszem. Látom a Tvben az emberek nagy Iraki zászlokat lengetve békét hiretnek. Még jo hogy a sok Békehivő és GreenPeaces egy olyan emberet egy olyan kormányt véd aki embertömegeket kinoz és öl meg. Remélem láttátok az ifjú Husszein fiu dublörét aki elmesélte hoyg a saját dublörét is megkinozza. És jó régi hir hogy az ifjú boho a hös és ártatatlan apuci gyermeke egy emberet saját kézzel kötött fel a ventilátorra , mert nem tetszett az üzleti vélemény. A Papa még csak ejnye bejnyét sem mondott. Védjük az Iraki "Demokráciát"??
    Igaz a "NAGY" Amerika játsza hoyg a világbékéért küzd ami nem igaz. De nehogy már a "szegény" Husszeint védjék az emberek...csak azért mert igy Amerikát utálhatják. Ki állitottam meg a Terroristákat amikor New York ban elkövetteék a terrorcselekményt? A Nagy arab vezetök hiresztelték szegény amarikaiak. Közben a népük az utcán örült az ártatlan emberek halálának.Saddam és egyébb arab vezetöük terroristákat képeztetnek ki hoyg harcoljanak az ügyükért (kisgyerekeekete veszenek meg a szülöktöl dollárocskákáért) és Saddam ez egész arab közösséghez szolt hoyg ragadjanak fegyvert...
    Kérdem én a Irak nem szarik e az Enszre a Natora vagy bármire? És most mégis az Ensz védi?? MIÉRT????

ON
  • I.C.ram
    Ok már megjavult!
  • I.C.ram
    Hi! leszedtem az 1.6-ot, de mérgesen vettem észre, hogy loginkor az összes training eredményen eltünt, és elölről kell kezdenem az összes traininget. Ez csak velem történt vagy ez mindenkivel így van.
  • Petyus_
    Ebben van valami de akkor mi van Pakisztánnal? Ott is diktátor van, és nekik atombombájuk van.. mellesleg nagy humbug az egész, ha Szaddamnak lenne komoly vegyifegyvere már ráküldte volna Kuvaitra vagy Izraelre úgysincs vesztenivalója.

Putyinnak igaza van, az amcsik fosnak a nemzetközi jogra, azt hiszik mindent megtehetnek. Az ENSZt kár említeni azt az amerikaiak United Nothingnak hívják és fosnak az egészre. :) De a legjelemzőbb a mentalitásukra hogy az amerikai emberek nem értik, hogy miért van az, hogy sok országban nem igazán szeretik őket.

Nah egy szónak is száz a vége, jól megélénkül az amerikai gazdaság, Száddámot kinyírják, és majd Irak is a demokratizálódás, a prosperálás útjára lép mint legutóbb Afganisztán. :D
  • repro
    jól töröd a a magyart.. :)
    hát próbálkozz.. ha szerinted mindent jól írsz be, akkor lépj kapcsolatba egy DEVvel..
  • [MHA]Inquisitor
    jah nem tudom ki mondta, hogy megvan neki a raven shield.... de nagyon hálás lennék ha tudan adni egy linket....