A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • mstummer
    Nos végigolvastam azt "néhány" irást ami tegnap délután óta érkezett.

Vazz Csuka....vedd már észre hogy az egész magyar Army-s társadalom megvet téged...és egyre mélyebbre ásod magad,ahelyett hogy próbálnád jóvátenni a hülyeségeidet.Az hogy van egy fake 100-as acc-od és csíterekre vadászol nemhat meg senkit...mert azt is csalással éred el. Ez olyan mintha aimbot-al vadásznék csíterekre...akkor most én mivel lennék különb náluk?Semmivel se.

Egyébként meg fölösleges mást leszólni hogy nudli a fragrate-je. Fogd már fel hogy a játék arról szól hogy jól érezze magát az ember. Van aki annak is örül hogy túlél egy kört...ha meg esetleg leszed 1-2 embert annak méginkább.Ha te arra vered a farkad hogy milyen jó frag-ed van akkor tedd azt...ha ettől boldog vagy.

Én abszulút nemvagyok nagy játékos...és soha nem is leszek,mert nem is akarok.Havonta párszor játszom az Army-val...és többnyire jól szórakozom...hacsak az ilyen mocskos csalók nem próbálják tönkretenni a szórakozásomat.De akkor elővarázsolom a bauer-emet és élvezem hogy kinyírom azokat a tetveket...tehát mindenképpen jólérzem magam :)

Szoval Csuka....szállj magadba...vagy menj CS-zni a kis taknyosokhoz...odavaló az ilyen hozzáálás.