America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Szia mindenki..
Csítellenes hangulat uralkodik úgy veszem észre.. ezek szerint nem csak én szívok.. 😞
Rózsalány
köszi😊 és azt nem lehet hogy baueren kívül írcsuk a csítereket??? nemakarok bauer lenni mer csak vesztene velem a bauertársadalom, de írtanék csítert - én úccse veszíthetek semmit😊))

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Slow
kicsit dolgozni kell vele, de megéri 😉

zotyesz
OK. közben elolvastam 😊

zotyesz
Hogy lehet csatasorba állni? Hogy lehetek Bauer?

Slow

A lényeg hogy a Bauer klán/család tagjai,többek között én is mostantól kifejezetten a csalók ellen fog fellépni.Tehát ha meglátunk egy csítert akkor az õ csapatába állva megöljük...nem számít hogy büntit kapunk érte...a lényeg hogy elmenjen a kedve a csalástól.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Rózsalány
énezt nemértem😞(

na, de biztos nemis nekem szól😊) lényeg hogy má csomó embert megöltem😊))

THE matrica
Nagyon jó ötlet <#worship>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

patacsi HUN
Help!! HP szervizben nincs valakinek ismeretsége?? megadta magát a 2éves 3330-asunk 😞 és nem szeretném, ha levennének...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
BAUEREK!
Familiánk hadjáratot hírdet a csíterek ellen! Zászlónkra tûztük a csíterek írtását! A BAUERség nagy elleneségeinek tekintjük õket mostantól és ahol csak tudjuk pusztítjuk sarjukat is!
MINDEN IGAZ BAUER DOLGA MOSTANTÓL OLYAN SZERVERT KERESNI, AHOL SZÍNES BETÛS CSÍTERÁLLAT VAN, BEMMENI A SZERVERRE, BEÁLLNI AZ Õ OLDALÁRA ÉS LETÉKÁZNI ADDIG AMÍG A ROE FUTJA, MÍG A BÖRTÖNKOSZT MEG NEM ÉRKEZIK...!
Ez a dolog segít a honorvesztésben is és dicsõséget is hoz a Családnak!

Bindeljetek magatoknak csíterellenes szövegeket!
pl:
"KILL THE CHEATERS!"
"STOP YOUR CHEAT OR DIE!"

jó vadászatot testvérek!
Stockbauer

Nagy a punnyadás emberek...senkinek nincs vmi jó sztorija?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

up! xx777 😊

SirThomas
A végén még megértem a játék menetét! 😊

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Dexa
én is írom a teamnek amikor vesztünk hogy gúd dzsáb jú assholes szal ez nem mérvadó...
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Josszimatroz
altalaban ilyenkor ha zolddel latod hogy gjt meg gj es feherrel meg hogy fakoffer meg ilyesmik akkor nyertes csapatban voltal..<#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

htxvm megvannak 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Játék közben F1-et nyomsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SirThomas
És hol írja a nyert köröket? 😊)

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Sadist
- "Mission completed", "Opposing forces eliminated" szövegeket hallod
- A csapatod nyert köre 1-el nõtt

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rózsalány
élsz!😄DDD

SirThomas
Mibõl tudom, hogy az én csapatom nyert? 😊)

Dexa
múvi
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Free
milyen forgatás lesz ??? butor forgatás?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist
Hehehe, szép fogás! Hulljon a férgese! <#violent>

Sadist
Igen. Honnan tudtad? 😊

SirThomas
Sikerült!!! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors és korrekt segítséget!!!!<#worship>

Dexa
bázzzee...
amíg írtam a privit megelõztél...
ez vért kíván...
😉

jer majd forgatásra...
😊

<#banplz>

Dexa
olvass privit és utána töltsd ki army.hu-n a dolgot...
😉

[negativ] Cirek
az ID számod 283740

ha a rádkeresek név alapján és a neved fölé viszem a kurzort a link amire mutat a neved(a stat oldalad) tartalmazza az id számodat.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

SirThomas
Alakulok.Tényleg regisztrálni kell az americasarmy.hu oldalon,de honnan tudom meg a tracker id számomat?

Dexa
mint látom azóta ez a problémád is megoldódott...
😉

Dexa
americasarmy.hu-n pl SirHiggins van meg sima tomass_ néven emberke beregelve...
szal te nem vagy beregelve még...

pet70000
valamit elszurtál, mert ilyen trekkelt nick nincs, se magyar se másmilyen....

Dexa
megnézem...

pet70000
pl most ornagy(HUN)játszik Bridge-n
open 69.25.16.42
és már bennt is vagy

SirThomas
Pedig igen. SirThomas2 a nickem. Megnéznéd nekem?

pet70000
ez a trekkerelt magyarok listája
akinek a sor végén,az ST felirat alatt zõlden vílágit, az éppen játszakik valamelyik szerveren
Emberke nevére rákattintasz, és ott középtályon írja azt, hogy: Last online-Server
arra rákattintasz és beadja a servert, hogy mi az IP és milyen pálya, kik játszanak ott, stb
IP-t megjegyzed, játékban nyomsz egy "ö"-t és beírod: open xx.xx.xx.xx (X=ip száma 😉 )
ha van hely rögtön berak játékba, ha nem akkor várj egy kicsit..

Dexa
ez nem tiszta...
mármint beregeltél a trekerre és nem látod magad az americasarmy.hu oldal members részénél?
oder was?

ha beregisztrálod magad rendesen az americasarmy.hu oldalon akkor ott kell hogyszerepeljen a neved a listán... ha trackerre is beregelted magad akkor azt még pluszban jelzi az oldal...
k?

Dexa
Mission completed ha ti nyertek adott körben

Mission failed ha vesztetek adott körben

de pályától függõen van még más duma is, mármint amit kiír (hospital... ha vip befut... pölö)

Azthiszem az americasarmy.hu -n regelned kell magad,akkor kerülsz be a members oldalra....bár lehet hogy rosszul emléxem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyugi elõbb utóbb biztos összefutsz magyarokkal...manapság már nem nehéz véletlenül ráakadni honfitársainkra.
Ha viszont mindenképpen magyarokkal akarsz játszani akkor a HAF szerveren biztos találsz magyart.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SirThomas
Ja, még a trackerre visszatérve. Én regisztráltam magamat annak rendje és mondja szerint. Ahogy le van írva a americasarmy.hu oldalon. De nem írt ki a americasarmy.hu oldal members oldalán! Megint hülyeségeket írok? 😊)

SirThomas
Köszi a választ! Ne érts félre én a americasarmay.hu oldalt olvasgatom,nézegetem,kutakodok! Ezekre én nem találtam egyértelmû választ. Lehet, hogy csak vak vagyok vagy nem azt nézem amit kéne. Én a spygamet szoktam használni, de ott még nem sikerült magyarokkal összefutnom. Lehet megint csak roszul néztem nem azt amit kellett volna! 😊) Köszi mégegyszer a választ! Tudom, hogy már vagy 5000-szer leírtad,de valahol el kell kezdenem nekem is!😊) Még valami! 😊) Honnan tudom,hogy egy bizonyos pályán az én csapatom nyert? Mégegy hülye kérdés!!?? 😊)

Dexa
tracker segédlet:
szintén az americasarmy.hu oldalon az FAQ-ban Tracker segédlet megnevezés alatt...
😉

Dexa
nincs olyan hogy pl csak magyar szerverhez való csatlakozás...
😉

vagy konzolból csatlakozol hogy manuálisan beírod az adott szerver IP címét (konzol lenyit és beírod például a HAF szerver IP címét (csak példa): open 213.228.239.244 és enter... 😊 )
vagy pl van a proginak is belsõ keresõje (deployment menü) ott kiválasztod a számodra szimpatikus szervert (természetesen elõtte célszerû a filtert beállítani hogy milyen szerveren szeretnél játszani és akkor csak olyat keres a keresõ) dupla klikk az adott szerver nevére és már csatlakozik is ha van szabad hely az adott szerveren...
😊

még azt is megcsinálhatod hogy vmi külsõ keresõprogit használsz, pl ASE, GameSpy... vmi...

de mindez (csatlakozás) le van írva az americasarmy.hu oldalon is az FAQ-ban... nem véletlenül... és itt is Lmondta pont aszem tegnap is Doma ha jól Mléxem...
😉

ott még van a Servers menüpont is ahol néhány magyar szervert tudsz megnézni...
😊

szal tessék megnézni majd az americasarmy.hu oldalt is
😊

SirThomas
Sziasztok! Hogyan kell magyar szerverhez csatlakozni? Meg regisztráltam magamat a trckerre. Akkor nem kéne magamat látni a http://americasarmy.hu/spawn_point.php oldalon? Tegnap ota nem is folyt itt beszélgetés? Mi történt?

HAFgoofy
Nos íme a friss fogás:

Kicsit érdekesen játszott a szerverünkön, így megnéztük a pb screeneket, és láss csodát! Aimbot-ot tuti nem használt mert nem lõtt olyan jól de a pb sem kapta el! Persze ment a jelentés a csít ellenes egyesületnek, meg a pb-nek!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Nyers
Már a frissebb verziókkal nyomom, le vagytok maradva! <#mf2>

My Life for Freedom!

Josszimatroz
New hacks:
ILC Dll Installor/Chicken Hack
21st November 2004
Thread Link | Download Link

ROKbot UxBot
14th December 2004

The Sector v1.0 (dont use the screenshots blocker)
24th December 2004
No Help Support | Download Link

00kes' No-Recoil (can work with EH mods)
24th December 2004

Expander v1.0 Final (with fixed uninstallation)
26th December 2004

ReckBot Final (.U Bones Aimbot)
29th December 2004
khmm no comment... <#mf3>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!