A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Off

Egyáltalán nem jobb az Amcsi mint az Orosz. De nem értem miért kell védeni Irakot? ah szoval Saddam azért ilyen maert amcsik most megtámadták igaz ? Nem mindengy ki kezte? Szarik rá nagyban az Enszre. És ha nézted voltna a TV-t töb helyen is Ünnepeltek az arabok szept11-ét és Dicsö hösöknek kiáltották ki a halottakat!Néztem a Tvben és olvastam róla akkoriban és dühített hogy ez ellen az emberek nem szolatak fel. Nem csak a CNN mert az amcsi oldalt mutatja be. de kérdem én amikor Yugo bombázás volt miért nem vetek fel az emberek Yugo zászlokat és vonultak ki az utcára? A Yugo bomázás elleni tüntetéskor alig voltunk párszázan. Mert nem volt olaj benne? Tudsz más lehetöséget hogy az Iraki Diktaturát megdöntsék?? Vagy ezt csak Yugo ellen lehetet nyugodtan engedélyezni? Ne legyen háború egyetértek. De Saddamot el kell távolitani. És "igen" 10 éves gyerekek voltak csak?? akkor jo nagyra nöttek a napon.

ON