A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kylandria
    Figyusz, amikor pl. én kezdtem (relatíve nem túl régen,tavaly nyáron asszem :P)akkor nagyon csúnyán anyáztam és laza 12 perc alázás után eémagyaráztam a barátomnak hogy ez a játék egy baromság mert mindig meghalok és azt sem tudom mitől honnan és hová és kicsoda is...
    Szal visszaléptem Medalozni amit akkor már vagy 2 éve nyomtam és megszoktam......
    IGEN ÁM!!
    Egy egy kicsi időre dacosan visszaléptem armyzni, mert bizony ennek a játéknak van egyfajta "varázsereje" / és most nem a csíterekre gondoltam :D/....
    Szóval azon vettem észre magam hogy az ARMY egy relativ komplex ésszerű játék, a többi FPS ehhez képest csak rohangászó véróvodások szaladgálós piff-puff játéka...:P

Nekem ezek voltak a kezdéskor az észrevételeim...úgyhogy ne add fel, vagy töröld a játékot....ARMYt csak játszon az aki SZERETI...nem az a cél hogy mindenkinek megfeleljen,hanem mi feleljünk meg a SEREGnek!!!/ ...A Fekete Seregnek :D/