America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szal kapnék egy szép kis bann-t oszt' csókolom...
vmi ilyen lehetett a Saracens serveren mert ott a Pathfinder név ki van bannolva a szerverrõl... szal...
😞
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vagy buddyknak küldjétek el a linket trekkeren!
Vagy fizetnek érte? akkor meg szégyelljék magukat ilyen munkáért😄
Sztem igaz, a cheaterek 85% csak a frag miatt játszik, ahogy a normál játékosok közül is a döntõ többség. Véleményem szerint, ha nem lenne tracker (no stats) ill. honor talán fele annyi játékos se lenne. Személy szerint én azért játszom, mert fejlesztik (nagy idõközönként) és látok benne jövõt (néha). <#vigyor3>#vigyor3>
My Life for Freedom!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
600. -(xSU)-Crassus 82
599. Nyers Miklos 54
598. -(xSU)-Rush
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
My Life for Freedom!

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Erre én is gondoltam ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
majd mielõtt leformázódik az egés vinyó és elfüstöl a proci, kiiratni a képernyõre, hogy:
do u really want to cheat?
😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
hTTp://ror.hu/
Hát ha belegondolsz elég nehéz is... mert ugye a TE rendszereden fut a progi, így aztán befojásolható... sajnos ...
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Ha kivennék a frag-ek számlálását mennék DOOM-ozni... engem sokkal inkább érdekel mint a Honor ...
Frag qrva vagyok ... de szerintem nem vagyok egyedül !
ha kiveszed a frag számlálást minek tracker?😄
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Szerintem jó ötlet ... De az a gond hogy mi már AASA szerveren is találkoztunk csalóval ... W.C. volt ...
Azért elég feltünõ ha valaki csinál ilyen 100 Kill & 2 KIA menetet, arra már "érdemes" odafigyeleni ...
Törölni kell az Army illetve a Tracker acc-ukat ...
Szerintem megoldást jelenthetne az is hogy minden ország AAO közöségébõl kiválasztanak egypár MEGBÍZHATÓ embert ... és õk elküldhetnék hogy adott esetben kit kéne bann-olni ...
Sajnos az Angol tudásom hagy némi kivánnivalót maga útán ... tehát a levélben nem tudok segíteni ...
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
kurvagyorsan admin jogot acca ide official szervereken mert különben... megyek lassan passziánszozni ill aknakeresõzni...
😉
szal vmi online admin support vagy legalább pásztázzák az official trekkelt szervereket, hogy beosztják egymás közt hogy ki milyen szervereket ellenõriz...stb...
nemdebár?
ha lenne reális esély hogy az a kiválasztott x ember szambázna még pluszban a szervereken véletlen szerûen (mind1iknek kijelölni egy adott csoportot hogy milyen pályát csekkoljon mármint az adott pályához tartozó official trekkelt szervereket) akkor kicsit vissza lehetne fogni ezt a napjainkban eléggé Ldurvuló csíter témát.
Természetesen az is igaz, sohasem lehet teljesen ezt megállítani, de már csak ha kicsit is ezáltal vissza lehet fogni a témát akkor az már jelentõs segítségnek számítana minden AA-t játszó emberke számára.
Mert nevetséges amikor felmész egy szerverre és akkor headshot headshot headshot (no meg 203)... és a kedved kicsit Lmegy a gémtõl.
CDC mostanában hogy áll a frissítésekkel, szûrésekkel...stb...?
😞
de meg kell hagyni hogy jogos a dolog mert így már lassan tényleg csak a lezárt szerverek maradnak (öhhöm ahol filmforgatás is lesz majd 😉 )
ami jó lenne az az online admin support mint régen csak már kicsit komolyabban mint anno...
:S
jó... igaz ami igaz anno is volt olyan hogy ha kivártad amíg az adott admin veled foglalkozik és az adott csíter még a szerveren volt hatékonyan tudott intézkedni de az esetek döntõ többségében már hûlt helye volt az adott illetõnek...
😞
Sok budos csiter csak a fragrate miatt csinalja (remelem), igy talan csokkentheto lenne a szamuk.
Ki vallalkozik ezen level megirasanak angol nyelven? Fogalmazasbol nem vagyok valami penge, de kb ilyenre gondoltam:
Kedves Homey!
Mivel mostanaban nagyon megszaporodtak a csalok es sajnos a PB ill. a fejlesztok nem nagyon tesznek ez ellen barmit is, vazolnek egy otletet. Ugy gondolom, hogy a csalok nagy resze a fragrate miatt hasznalja ezeket a csalasokat, szuneteltetni kellene a hivatalos serverek trackeleset. A tracker csak az AASA servereket figyelne, amelyek felugyelet alatt allnak, igy a csalok nem nagyon mereszkednek oda. Ezzel a huzassal talan csokkenteni lehetne a hivatalos servereken felbukkano cheaterek szamat.
Udvozlettel: Magyar AA kozosseg
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
😉
most mountain pass-on:
9:49kor üzenet:
Mission Failed
Enemy reached the convoy
😉
egyszerûen félelmetes...
végül is speedhack rulez
😉
jah és a szavazást az a Crom
😊
de végül is rendes volt az ellen team mert egybõl indította a szavazást amint ez a dolog megtörtént
vmi kis noob meg kérdezte hogy: mi van... nem kezdõdött L a kör?... mondom neki: végül is már vége is a körnek de a következõ rögtön kezdõdik
😉