A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • M313R
    Arra gondoltam, hogy a tegnapi, meg a mai nap történéseit érdemes lenne összefoglalni és végre lezárni ezt a nagy hipe-ot ami itt 1.6 ügyben megy.
    Hosszú lesz,úgyhogy csak az olvassa végig akit tényleg érdekel!
    1. 1.6 patch nincs és nem is lesz hivatalosan! A DEV team arra az álláspontra helyezkedett, hogy annyira megváltozott a játék és a fileok, hogy már nem supportállja (nem segít senkinek, ha problémája adódna) a patchet, amiből így csak és kizárólag nem hivatalos létezik. Azok a fileok amiket lehúztunk teljesen rendbe vannak nem vírusosak nem illegálisak stb. Csak nem biztos, hogy megfelelően működik vele mindenkinél a játék, és szinte tuti, hogy nem megy rá fel a következő (áprilisban megjelenő talán 1.7-es) patch.
    Ez azt jelenti, hogy aki leszedte az 1.5-1.6 patchet (80 mega) az simán minden következmény nélkül tud játszani, viszont ha bármi problémája van magára marad.
    2. Full 1.6 official download: Valóban egy ideig csak 2 dollár ellenében lehetett letölteni, de fontos, hogy ebből sem jött ki más verzió tehát aki letöltötte és az előző verzió uninstalálása után felrakta nyugodtan használhatja senki nem fogja érte bannolni vagy bármilyen negatív szankcióban részesíteni!
    Azoknak a paranoisáknak akik olyanok mint én, a letöltött exe paraméterei:
    ArmyOps160.exe
    373.85 MB (392009216 bytes)
    MD5 checksum: 3764faca7fcd9f556e4b890c03337b63
    3. Test5 map: MINDENKINÉL van bárhonnan bármit tett fel, ha upgradet, ha full installt (2 dollárost vagy ingyenest ami ugyanaz :) ) Ez az áprilisban megjelenő új map helye amit teljesen titokban fejlesztenek és se a nevét sem képet róla nem raktak bele ebbe a verzióba. Ki lehet venni pl. a tours.ini és egyebek módosításával, de nem ajánlom, csak azoknak akik nem tudják elviselni, hogy not completed az airborne mission.
    4. Cleaner.exe: a játék system menüjében található 6 megás önkicsomagoló zip file.
    Tartalmazza az összes olyan file-t amit az anti cheat system ellenőriz, a játék telepítése után javaslom egyszer elindítani elkerülendő az esetleges hibás install miatti lecheaterezést.