60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [Rush]
    nem tudom ki hogy van vele nekem qrvára nem láccik a golyó ütötte lyuk az ajtón!!!!!
  • Kensin
    Én már vagy ötödjére keztem újra letölteni ezt a hülye peccset, úgyhogy talán hagyom is a fenébe. Legtovább tegnap ment 50%-ig, de az összes szerver beszart, amiről le akartam szedni.
    Daniel_F, széntem elkezdem letölteni a fullt (ha egyáltalán sikerül). Jövőre majd talán le is jön
    ISDN
  • schoma
    Csatlakozom. Én is most néztem meg.
    Tudna valaki egy jó linket?
    PLS!!
  • xunil
    Mégse jó a link,a full nekem is crc-s...
  • xunil
    hát igen, a tanulságot levontam magamnak: nem kell mindent elhinni, még ha hivatalosnak is tünik. a rémhírterjedés iskola példája. mindenesetre a dolog masik oldala, hogy a fejlesztők semmit nem tettek ez ellen, ami a mai napig elég furcsának tünik nekem.
  • schoma
    OK. Köszi az összegzést.
  • fluga
    srácok, van egy kis gond. ugyanis kapok egy full fekete képernyőt, ha elindítom a gamét, hallom ahogy az egeret mozgatom, hogy vált a menük között, de egyszerűen semmit sem látok. radeon 9000 van. eddig jó volt.
  • xunil

lasd: #4633 , #4634
  • [negativ] Cirek
    :)
  • Alexease
    Nem vesz el semmi, azokat a szerveren tarolja. Csak a logint ne felejsd el:)
  • [negativ] Cirek
    tehát egyszer úgyis le kell szednem az 1.6 full-t, így hiába van meg az 1.5->1.6 patch.
    még annyi hogy ha feltelepítem az 1.6 fullt, akkor ugye nem vész el egyik trainingem se, ugye?
  • Alexease
    Esetleg Magyar szerver, site stb.?
  • M313R
    Arra gondoltam, hogy a tegnapi, meg a mai nap történéseit érdemes lenne összefoglalni és végre lezárni ezt a nagy hipe-ot ami itt 1.6 ügyben megy.
    Hosszú lesz,úgyhogy csak az olvassa végig akit tényleg érdekel!
    1. 1.6 patch nincs és nem is lesz hivatalosan! A DEV team arra az álláspontra helyezkedett, hogy annyira megváltozott a játék és a fileok, hogy már nem supportállja (nem segít senkinek, ha problémája adódna) a patchet, amiből így csak és kizárólag nem hivatalos létezik. Azok a fileok amiket lehúztunk teljesen rendbe vannak nem vírusosak nem illegálisak stb. Csak nem biztos, hogy megfelelően működik vele mindenkinél a játék, és szinte tuti, hogy nem megy rá fel a következő (áprilisban megjelenő talán 1.7-es) patch.
    Ez azt jelenti, hogy aki leszedte az 1.5-1.6 patchet (80 mega) az simán minden következmény nélkül tud játszani, viszont ha bármi problémája van magára marad.
    2. Full 1.6 official download: Valóban egy ideig csak 2 dollár ellenében lehetett letölteni, de fontos, hogy ebből sem jött ki más verzió tehát aki letöltötte és az előző verzió uninstalálása után felrakta nyugodtan használhatja senki nem fogja érte bannolni vagy bármilyen negatív szankcióban részesíteni!
    Azoknak a paranoisáknak akik olyanok mint én, a letöltött exe paraméterei:
    ArmyOps160.exe
    373.85 MB (392009216 bytes)
    MD5 checksum: 3764faca7fcd9f556e4b890c03337b63
    3. Test5 map: MINDENKINÉL van bárhonnan bármit tett fel, ha upgradet, ha full installt (2 dollárost vagy ingyenest ami ugyanaz :) ) Ez az áprilisban megjelenő új map helye amit teljesen titokban fejlesztenek és se a nevét sem képet róla nem raktak bele ebbe a verzióba. Ki lehet venni pl. a tours.ini és egyebek módosításával, de nem ajánlom, csak azoknak akik nem tudják elviselni, hogy not completed az airborne mission.
    4. Cleaner.exe: a játék system menüjében található 6 megás önkicsomagoló zip file.
    Tartalmazza az összes olyan file-t amit az anti cheat system ellenőriz, a játék telepítése után javaslom egyszer elindítani elkerülendő az esetleges hibás install miatti lecheaterezést.
  • Daniel_F
    Szerintem igen (ha a fullról van szó).
    De gondolom nem engem kérdezel, hanem egy hivatalos személyt
  • schoma
    Ha én tegnap szedtem le, akkor ma minden következmény nélkül használhatom? Jó lenne tisztázni ezt a kérdést.
  • Daniel_F
    Magyarázat by [DEV]Abraxas:
    The patch that some people found available yesterday was leaked by a beta tester (we are taking steps to insure that never happens again, and the beta tester responsible has been removed from the beta team). There has never been an Official patch released, only the full version of the game. The Army is charge of distribution of the game, not the development team. Complaining to us will not achieve anything, and only manages to interfere with our continued development of the game. If and when the Army decides to release a 1.5 - 1.6 patch of the game, they will provide you with an officially supported version.
    http://americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=54891&forum=15&start=90&90

Vagyis egy béta tesztertől van a nemhivatalos peccs.
  • xunil
    ja a hivatalos allaspont :
    "Currently there is no patch released by the dev team for 1.5 to 1.6. There is a leaked early version, which does not encompass all changes in the full version."
    nem veszodtek sokat a magyarazkodassal :)
    mindegy, lényeg a lényeg : itt az 1.6 örüljünk ennek.

• Daniel_F
    Mostantól hivatalosan is ingyen lehet letölteni a full verziót.
    http://americasarmy.com/downloads.php
    Hivatalos 1.6 patch nincs, és nem is lesz.
    Ennek ellenére már több, mint tízezren töltötték le a nemhivatalos peccset csak az aafiles.com-ról
  • HBA | Everlast
    Sign the Petition to not pay $2 for the game

http://www.petitiononline.com/dontpay/petition.html

come in and sign the petition
  • [negativ] Cirek
    thx all!
  • [MHA]Inquisitor
    honorgyűjtésnél nagyon fontos h csak az OFFICIAL és a LEASED serevrek mentik a pontokat.....
  • HBA | Everlast
    leszedheted mert müködik.
  • HBA | Everlast
    Score számit, az elején 1000 score pont 1 honor
  • [negativ] Cirek
    Egy lama kérdés!

hogyan nőnek a honorpontjaim? má nagyon sokat írtok, meg nyer is a csapatom, de honor az még mindig csak 10...

vki help! :D
  • The Garrett
    UPDATE to Version 1.6
    Mar 17, 2002
    Currently there is no patch released by the dev team for 1.5 to 1.6. There is a leaked early version, which does not encompass all changes in the full version.

ezt komolyan vegyem vagy megpróbáljam 4x re is leszedni?
  • repro
    bazz!! a tréningnél az összes not completed!
    de hálisten fellehet menni minden pályára és a snipert is megkaphatom...
    kicsit levert azért a víz..
  • repro
    hehe.. Lbsztam.. :)
    http://www.aafiles.com/file.info?ID=11706#Download
  • repro
    innen ingyen ls bérmentve hivatalos miegymás
  • Daniel_F
    Meg jo, hogy az egyetemen vagyok, igy semmi bajom nincs ezzel az egesz pathcelessel
    Majd csutortokon hazamegyek, es akkorra biztos tisztazodik az egesz:)
    OFF
    Ezen a hulye linuxon meg nincs magyar ekezet.
  • schoma
    Én is elleszek az 1.5-tel. Úgy, ahogy eddig.
    Csak van bennem egy kis csalódás. Eddig szvsz semmi gond nem volt az army-s csapattal. (jó! lassan csinálták a patcheket)
    De ez a mostani.... Elmennek a .....
    És még finom voltam és nőies!
  • lenta
    a #4633-ban lévő linkről szedtem le én is megpróbálom még1x hátha megy
  • xunil
    tényleg nem tudom, most már semmit nem értek én se. mindenesetre már nem hiszek el semmit és nem is foglalkozok vele addig, amíg a fejlesztők szájából nem hallok egy elfogadható magyarázatot erre az egészre. addig meg játszok az 1.5-el
  • schoma
    Kiváncsi vagyok, mikorra fog letisztulni a kép. Szvsz ez megint csak porhintés (mármint a patch). Nem készültek el vele időre, de mégis kiadtak valamit.
  • schoma
    És akkor ez tulajdonképpen mire jó?
  • xunil
    honnan szedted le ? a #4633-ban levo linket probaltad, nekem az jó volt. de azert szolok, ez nem a hivatalos kiadas.
  • lenta
    Üdv, nem tudtok vmi jó ftp-t ahonnan le lehet szedni az 1.6 fullt. A http-s letöltésnél crc-hibásan jön le
  • [negativ] Cirek
    én végignéztem a beszédet....
  • Tikal #4667
    OFF
    Washington, 2003. március 18. (MTI) - George Bush amerikai amerikai elnök két napot adott Szaddám Huszein iraki vezetőnek és fiainak Irak elhagyására az amerikai nemzethez intézett hétfő esti televíziós
    beszédében. Az óra Bush beszédének elhangzásától ketyeg: a 48 órás ultimátum csütörtök hajnalban, közép-európai idő szerint 2 óra 15 perckor jár le.
  • Tikal #4666
    nem tudom megnézni mert még nem szedtem le
    De remélem ma már alkotnak vmi értelmeset a srácok és közlik mi a fasz lesz, átmegyünk fizetősdibe vagy kiadják még ma game-t
  • xunil
    egyébként egyszerü megnézni. bennevan a test5? ha igen akkor nem hivatalos.