America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Rezes én ilyen "poénosan " szoktam fórumozgatni szal maradsz a kollégám ha tetszik ha nem!😊

Amúgy nem te voltál a bibi Patacsinak és nekem sem hanem Morpheus kollégád amikor hozzászólásából egyértelmûen kiderült,hogy nem kultiválja,hogy "megint" xSU-s szerepel a hírekben az aa.hu-n valamint az aa.hu oldal szerkesztõi szerinte elfogultak a mi klánunkal kapcsolatban.....

Engem nem zavart volna ez az apróság,de már megint hallottam egy jópár embert,hogy fújtok ránk valami miatt ezt én nem hittem,de tessék itt az élõ példa,hogy amint jobban elõtérbe kerülünk valami miatt,rögtön jön a szurkálódás.......persze,hogy mellre szívom az ilyesmit ,mert rohadtúl zavar,hogy mi zavarunk másokat és nem értem az okát.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Nem kaptunk semmit. Feltettek egy kerdest, amire anyazas nelkul kell valaszolni, mert akkor csak durvul a hangnem. Azt meg remelem nem szeretne senki sem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

rezes
xSU Patacsi legyszives olvasdd el akkor Te is figyelmesen azt amit irtam.Talan megerted mit akartam kozolni de ha nem szivesen elmagyarazom.
xSU Crassus kolleganak en a munkatarsaimat nevezem.Sajnos azt hiszem ez a feltetel nem teljesul mellesleg te/ti szivtatok mellre ezt az egeszet.Akkor most ki az ovis?

Fonok.Ki az a corporation?

Mighty
Nem rossz bizony. Viszont az a franya uploadod marad 128 kbit/s...

[Rush]
10ó 30p & jön a HL2

hTTp://ror.hu/

[Rush]
1024-kbit/s az nem lesz olyan rossz <#vigyor1>

Sadist
Én is mindig ezt mondogatom magamban, mégis van olyan, hogy valami hülyeségen/hülyén felhúzom magam 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]Crassus
de Mighty! már megint mi a fenét csináltunk,hogy ezt kapjuk??

Mighty
Nem kell senkinek felhuznia magat semmin. Nyugodtan kell kezelni a dolgokat, mert akkor nem kapsz szivinfarktust 40 evesen es nem leszel tele osz hajszalakkal, mint en 😊

[HUN]Crassus
Pata ne húzd fel magad ezen,mert én már felhúztam!😊

patacsi HUN
ezt a hozzászólást figyelmesen olvassátok el!! #42950
és mondjátok el, hogy mirõl folyik a vita... a descending - ascending jelentõségével tisztában vagytok ???
Igen, én büszke vagyok arra, hogy egy Magyar benne van az elsõ (legjobb) tízben, és végre nem a rák, szív és érrendszeri, korrupciós és egyéb halálozási és szarjankósági statisztikában.
aki nem így érez, az már globalizálódott.
Igen, ha bármely klán venné a fáradtságot (a most résztvevõkön kívül) és rendszeresen juttatna híreket, akkor a "Klán Hírek" kategóriában megjelenne a NEWS részben. De amíg vadászni kell a magyar klánmeccsekre a klánoldalak félreesõ lapjain, hogy tesztelhessük az tesztelhessük MB- t, addig sztem ne szóljon senki, hanem kicsit nézzen önmagába PLS és megköszönnénk, ha segítene és nem csak kritizálna.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
estét all
<#sniffles>

volt vmi érdekes mostanában ármival kapcs vagy semmi lényeges?
infókat plííííz
<#wink>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty

[Rush]
az kira 😄

bcs78
Ahet admin problémájára: a leased szervereken tinédzser hülyegyerekek az adminok, akik így élik ki szadista ösztöneiket. Engem is dobtak már ki szerverrõl az alábbi szöveggel: "-Húzzál el csíter! -Mivan? -Mondom lépjél le vagy hívom a bátyámat és kidobatlak! -Igen? Akkor hívjad (bazzeg köcsög! <--magamban)". Ezután még beszólt kettõt, kiment a szerverrõl és 2 perc múlva repültünk a haverral akivel együtt nyomultunk. Ezen a suttyóságon csak röhögni tudtam, és kerestem egy másik szervert.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Mighty
Nem ADSL, Matavkabel! Azt ma jelentettek be, vagy mi... 😛

ehun van e

Gyadi
Asszem November 11-tõl 25-ig, vagy 30-ig (nem emléxem) befejezik az átváltást.
HWSW-n és még sok helyen volt róla cikk, keress rá valahol.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]Crassus
Thx Ahet a mailt!

Mighty
Itt olvastam, az SG kishirei kozott.

[HUN]Crassus
Egyébként amint leteszel valamit az "asztalra" hidd el te is megleszel említve a hírekben....én még semmit nem tettem le sziplán közepes játékos vagyok mégsem nyígok.....

[HUN]Crassus
valami baj van az xSU-val már megint kedves HIT-es kolléga?Unalmas már nagyon......nem az oviban vagyunk

Mighty
Velemenyem szerint mikor egy toplistast ki kell tenni hirbe (legyen az THE-es, HIT-es, HAF-os, xSU-s, HNS-es, stb klan tagja), akkor nem egy olyan teljesitmenyt kell figyelembe venni, ami negativ ertekkel bir (KIA, ROE).
Egyebkent nem csak xSU-sok fejlesztik az aa.hu-t, hanem van ket HAF-os, egy xxx-es es egy klan nelkuli.

De ha ugy gondolja valaki, hogy tud erdemben valamit hozzatenni a honlap fejlodesehez, batran jelentkezzen.

[Rush]
lehet jobabn, mint hogy hányszor halt meg...

Miért, a leaderpont számít?

rezes
Ez az egesz egy kicsit engem a magyar bulvarsajtora emlekeztet.Ha nincs hir akkor csinalunk egyet.Egyebkent meddig kellet valtogatni a trackert amig kidobta ezt az adatot?

rezes
GYEREKEK

patacsi HUN
ja de õ az elsõ 10 -ben van és nem az utsóban 😄
LOL

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Talán a KIA annyira nem számít, sztem

Ha barocas a 10. akkor ez a Yoshi miért nem szerepel az americasarmy.hu hírein? Mintha némi elfogultságot éreznék....

rezes
Gratulalok a Magyar Army Honlap legfrisseb hiralanyanak, mellesleg itt jegyeznem meg hogy meg egy magyar a top10-ben:
5 Yoshi18{HUN} (29) 327 177 1.85 29798 13310 13756 819 6 3 14 57
O a KIA szerinti csoportositasban lett az elso.Gratula mindkettotoknek.
Most gondolkodom hogy atirom a nevemet csupa A beture igy a nev szerinti csoportositaskor biztos hogy elso leszek.
HIT powa foreva

[Rush]
tudsz valamit mikortól?
(de halottam olyat is, hogy csak az új elõfizetõknél érvényes ez....)

[Rush]
tudsz valamit mikortól?
(de halottam oylat is, hogy csak az új elõfizetõknél érvéynes ez....)

Mighty
Matavkabel savszele is emelkedik. Ha jol tudom 1024-re. Upload valtozatlan...

Ahet
Nem hiszem, hogy olyan különleges lenne az ok. Csak néha besokal az ember.
Arról hogy ki használ és ez miért jo neki, nem megenegedett eszközöket nem nyitnék vitát, nem az én tisztem eldönteni .. én csak a szenvedõalanya vagyok veletek együtt. Az hogy, ha netalán elkap az ember egy jó kört lecsíterezik ...? Nevetséges. Ha emiatt gyanuba keveredsz az önérzeted bántja de tenni nem tudsz ellene .. ha megkérnek h menj le? A te döntésed, maradsz-e, esetleg vitába szállsz megvédve a magad és közvetve a magyar army-s társaid becsületét.
De, hogy mindezen okok nélkül csak úgy szó nélkül ... egyik pillanatról a másikra - a serverre vonatkozó "szabályok vagy kritériumok megsértése nélkül - lent találod magad, elég bosszantó.

The gods have disconnected you ...

Sadist
Na már mindenkinek baja van az adminokkal? 😛
Meséljetek már valamit, hadd csámcsogjunk rajta 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Igen? Mondjad. <#vigyor5>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Ahet
Lenne pár szavamegy-ket berelt server adminjahoz. :S

[Rush]
Persze.....
Keress meg!!!!!!<#vigyor1><#violent>

[HUN]Crassus
Kira!thx!😊

Ahet
NumPad9=commoRadio | CommoSendMessage 8 | CommoHand | Commosendmessage 8

*reméli félálomban jólírta...*
A magyar army oldalon, az AAO Iskolán belül, beszélgetnek a bindekrõl. 😊

[HUN]Crassus
a jo kis bindjeimet is buktam(egy idore)mar meg is jegyeztek RT-n,hogy mostanaban nagyon "csendben" vagyok😊)

[HUN]Crassus
Valaki kuld nekem egy user ini sort amit ha beteszek akkor reportolom radion,hogy roger pl. es mutatom is?Az uj gepemen formataltunk es elfelejtettem a user inimet elmenteni ezert kene......thx

[email protected] (ide pls)

[HUN]Crassus
Rush este game?

[Rush]
up

Josszimatroz
majd jaccol veluk 6-1 felallasban <#lama><#taps><#banplz>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

THE matrica
A Tököm tele van már a bérelt szerverek Buzi fasszopó adminjaival.
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Slow
jah 😊

pet70000
lazaaaaaa,
ezt játszod most??

Sadist

Én nagyon elolvastam a dolgot, azt hittem hogy nem ww2 a téma 😞