A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAF Rigel
    Kedves Psion.

Most egyszer és mindenkorra szeretnék veled letárgyalni bizonyos dolgokat.

Miért utálod a HAF klánt ? Csak őszintén csak mi ketten és az army krémje .
    Miért nagyítod fel mindig a HAF klán hibáit ?
    Miért csak olyan kép került fel az oldalatokra az első pár nap alatt amin te HAF katonákat gyilkolsz le ? Megszámoltam 6 kép .
    Miért támadtál nekünk ,hogy cheaterek vagyunk mikor megjelent az első PB screenshottok. Jöttél a forumunkra és osztottad az észt hogy így lol meg úgy . Mikor meg fel lettél homályosítva hogy mik vannak a képen akkor azt mondod hogy lemarad a smile ?
    Miért van az , hogyha HAF klántag játszik a tesco klánnal egy ts-szobába , mindenkinek az a véleménye hogy jó a játék míg te nem jössz be és el nem kezded pocskondiázni a HAF klánt ?

A sok sok miértre szeretnék egy pár értelmes választ.
    És itt mindenki előtt ki szeretném jelenteni hogyha Psion nem rendezi velünk a kapcsolatát akkor kezdeményezni fogom a klánon belül hogy Psiont ki legyen bannolva a HAF szerverről. Mert nagyon meguntam hogy mindig ő keveri a szart nekünk. Hülyék vagyunk ezt tudom , de nem kell mindenegyes lépésük után keresztre feszíteni minket , ahogy Psion teszi .