America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha mondjuk ilyet látsz:
Akkor jogos volt a felháborodásod!

Miért is?! <#conf><#nemtudom>

bcs78
Ide is leírom a PB screenshottal kapcsolatos tudnivalókat, meg a saját tapasztalataimat. Hiába írtam le az americasarmy.hu-n meg a HAF honlapon is az egészet, ennek ellenére tegnap este - jó magyar szokás szerint - beindult a kölcsönös gyalázkodás és gyanúsítgatás.

Magáról a PB screenshotról Matrica #42868-számú hozászólásából meg lehet tudni a lényeget. Tehát MINDENKIRÕL automatikusan készül PB screenshot bizonyos idõközönként, és ezeket a screenshotokat lehet a böngészõben megnézni. Tehát - ahogy repro is mondta - ezek NEM ban listák.

Kérdés volt, hogy mire jó? Hát mondjuk játszol egy leased szerveren és szerinted valaki nem tisztán játszik. Ebben az esetben megnézed a szerver screenshot listáját, és megnézheted a problémás játékosról készült screenshotot. Ha mondjuk ilyet látsz:

akkor jogos volt a feljáborodásod.

Észrevétel volt, hogy a listában szereplõ név nem egyezik a képen látható adatokkal. Ez azért van, mert ha a kép sorszáma eléri a százat, akkor ismét 1-tõl kezdõdik a sorszámozás, így felülíródik a régi 1-es sorszámú kép az újjal. Szóval összesen 100db kép van és ez frissül körbe-körbe. Tehát a listában szereplõ UTOLSÓ 100db link hivatkozik a jó képre. A korábbi dátumozású linkek is a legfrissebb képre hivatkoznak, ezért tûnik úgy, hogy nem passzol a link a képhez.

Ez a screenshot nézegetés amúgy jó lenne, ha mûködne. Viszont az a nagy baj, hogy ha újraindítják a leased szervert, akkor onnantól már nem készül új screenshot. Ha megnézitek a HAF szerver PB screenshot listáját, akkor láthatjátok, hogy valamikor 9-én készült az uccsó kép, közvetlenül azelõtt, hogy újraindítottam a szervert. Szóval ez az egész jó lenne, de így, ebben a formában gyakorlatilag nem mûködik.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

patacsi HUN
Strahd_ jelentkezz pls

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Vicking
Ezer kösz!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Vicking
Hali! Kellene egy patch 2.0a -ról 2.1-re . Az hiányzik... Hol találok??
nekem megvan a teljes 2.2 de akinek kell annak csak a 2.0a és a patch 2.1-rõl 2.2-re... tehát hiányzik egy láncszem és sehol nem találom..... Köszi!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

repro
ezek nem ban listák.

americasarmy.hu-n bcs valahol leírta, h miért más a név.

N0 TXT TLK PLZ!4!

THE matrica
A vicc az egészben az hogy a magyarok screenjein más neveket lehet látni ugyhogy ez sz@rt sem ér.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

pet70000
de mire jó ez??????

pet70000
bázzzzzz, ez tele van magyarral........

THE matrica
Mondjuk a Guid-ot közzétenni szerintem nem volt valami nagy 5let.
Lehet hogy lesznek visszaélések.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

THE matrica
Mostantól a Goaa servereken játtszó embereknél a pébé automatikusan készít szkrínsotot, és ezeket a szkrínsotokat lehet megnézni az adott szerver címén.pl a 213.228.238.152 es szerveren játtszó emberkékrõl a
http://213.228.238.152/213.228.238.152/pbsvss.htm címen vannak a pb screenshot-ok. elég a server íp-jét beírni a böngészõbe.

Ez a 2 lista mit takar pontosan?

SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
igen :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

N3TuddKi
néztétek ezt a listát a trackeren?
GUID

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Vicking
Hali! Kellene egy patch 2.0a -ról 2.1-re . Az hiányzik... Hol találok??

Gyadi
Hülye ! <#banplz><#banplz><#mf2>

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Josszimatroz
a legfontosabb h mikor elkezd okádni a sérült delikvens akó ne vodkát nyomjál bele hanem kapd ki a protkóját és forditsd az oldalára hagy csurogjon ki belõle a székelykáposzta.. izé hamandeggs.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Slow
hát én megnem csinálnám :) "Ha bajod van hívd Patacsit!"
;)

Mighty
Az oktatas es a teszt is le van forditva. Nem tudom elhinni, hogy ez ekkora problemat tud okozni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mr_no_NaMe
Kösz akkor átnézem még egyszer vagy elmék szundira mer majd leragad a szemem...asszem lépek majd holnap csak ki ügyeskedem ezt a tesztet:)

ghost cb
Csináld meg a magyarositás alapján egy lapon, ird föl a válaszokat, és menni fog. Ha nem vagy biztos benne, akkor kérdésenként keress vissza egy szóra, vagy ilyesmi. Én is igy csináltam, de már nincs meg a lapom...

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Mr_no_NaMe
Hi all!

Pls vki írja le mit kell bekarikázni a medices kiképzésnél mert mindig vagy 40 vagy 55%-ot kapok és már 3 órája szaraxom vele:(

A magyar oldalon le van írva a dolog magyarul,aztis próbáltam de arra is 50%ot kaptam amilyen béndzsa vok...
Ha valaki viccaemlékezne és leírná a bekarikázandó betûket nagyon hálás lennék!
Elõre is köszi!
Mighty
Nem birja lekezelni a ' jelet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ghost cb
A menüben miért van benne a \ a topikcímben?
"- America\'s Army"

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Josszimatroz
dehülyevagy.. <#idiota><#vigyor1><#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Free
Használ valaki még ventrilót?????????????

Lehet hogy abból is kellene létrehoznom egy szervert?? :)
ÁÁÁh azt hiszem maradok a TS nél és imádkozom hogy kijöjjön végre a TS 3

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

repro
mi volt a régi? :)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sziasztok

A Sote Public Ventrilo szerver új címrere költözött

bõvebb infó itt.
http://dc-e92.sote.hu

..::lordred::.. Life is short play more!

Gfreiter
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gyadi
Lol, Pít brada, és milyen igazad van :)

pet70000
nem Ladából hanem Volgából és nem kidobnak, hanem kifogy belõle a benzin.... ;)

Vagymeg elrabolták õket az arabok az Ossama's Army miatt :D

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Jah, MOUT helyett lesz a Farkasvadászat a tajgán, vagy Szibéria északi részén kidobnak a Ladából és juss haza :) Ez lesz az Escape & Evade

Cactus
Jah, a DEV-eket deportálták szibériába a Russia's Army játék kifejlesztése miatt. Remélem minél hamarabb játszhatunk vele. <#taps><#taps>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Dexa
vén kopasz szemüveges fószer...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Huh, várj....
arra nem Mléxek...
...csak néhány sötét emlékkép...

Dexa
és kinek is haraptad le az orrát?
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Most h megkaptam az injekciót a szemem alá, egyre jobban :)

Dexa
te mel gibson hogy vagyol?
;)

Gyadi
Vannak még egyáltalán DEV-ek? :)
Kezd olyan érzésem lenni, hogy õk már rég nem is ezen a játékon dolgoznak, mármint ha dolgoznak egyáltalán... :)
Összeesküvés-elmélet rulz :)

Dexa
LoL
;)

jah... nagylelkûen kiadnak szököévente vmi bugos fost... báááár... azért rendületlenül gémelek vele én is...
;)

Évente 1 db!
Mert a devek nagylelkûek! <#worship>

Nyers
Amikor kész vannak! <#mf2>
De ez komoly! <#hehe>

My Life for Freedom!

ghost cb
Milyen idõközönként jönnek ki a patchek?

Cactus
Ha megérted, akkor légyszíves oszd meg mindenkivel, mert ez a kérdés sztem mindenkit izgat. Elegem van a csíterekbõl. <#violent>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Eccerüen nem értem h mi okozhat abban valakinek örömöt abban hogy mások élményét elcseszi.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[HUN]Crassus
ADMIN??? elmegy a picsbe a szemét dev hekker!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"