A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Ahet
    "na jo látom senki nem akrja itt megérteni a másikat "
    itende vagyon az igazság egyik fele!! :S a másik FREE-nél, ez csak egy JÁTÉK!

Nem kívánom sem tovább szítani az elégdetlenkdést, s egymagam meg se fogom állítani. Ám amit én itt kihámoztam az, a bannolás körül forog. Pláne, h kezdetektől fogva ott vagyon. Gondolom lehet más katonának is bauer neve, nem csak a Család tagjainak... tehát őket is kizártátok a serverről. De a mondandóm szempontjából ez is mind1.

A gond ott vagyon, h egy "egységes", magyar társadalom alakult ki, ahol feltételezem intelligens emberek leledzenek, akik értenek az emberi szóból.. és ennek az utóbbinak a hiányát érzem. A problémákat nem csak erőszakos eszközökkel lehet megoldani. Bár valószínűbb, h a békésebb; hosszadalmasabb és nehézkesebb.

Szval sztem, csupán írni kellett volna Slownak: Te figyi.. ez és ez van, a srácok nem rajonganak a bauerekért így ha jöttök játszatok így és így. Gondolom, nem ült volna Stockbauer magamellé a dolog kapcsán, mint ahogy - észrevételem szerint - eddig is elkerülte a család a HAF servert.

Nem szabad mindent sarkosan kezelni, s főleg nem egy játékot, ahol ismerősök hosszú ideje játszanak egymás mellett. Vélemlnyem szerint sokkal többet ér, ha meg beszélünk vmit, mint ha 'megöljük a szomszéd tehenét ha már a mienk megdöglött'.