America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
tudom.. trendi vagyok a duplázásommal...
😉

Slow
az apróbetûs... az a lényeg 😉

Slow
az apróbetõs... az a lényeg 😉

rezes
mit es miert?<#fejvakaras>

Fonok.Ki az a corporation?

<#hehe><#eljen>

Sadist
Szia <#integet2> Gyere máskor is!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nah, meguntam...leszedtem...bye
Gyadi
Nem is gondoltam komolyam .
(ezen poszt megírása csak is a nemes célok, azaz a topik életbentartása, és persze az, hogy ne aludjak el a székben miatt történt. 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
Sry a smileyk lemaradtak, nehogy komolyan vegyetek ám <#idiota><#banplz><#gonosz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gyadi
Szörnyû, hogy mik vannak 😊
Én már semmin sem lepõdök meg, minek idegeskedni rajta, ellene úgysem tudok tenni semmit...

Sadist
Szpemmerek!!!4
16 új hozzászólás és semmi értelmes dolog! Azt hittem legalább ezt a dutyibaküldõs dolgot veséztétek ki.

Gyadi
Lenyomott egy sallert, aztán gondoltam otthagyom az egész bandát 😊
A lázadók meg büdösek, mer' nincs pénz szappanra, szal maradok megfigyelõ 😊

rezes
na mi van Gyadi talalkoztal Vader nagyurral es most epp az uj karakteredet generalod?😊

Gyadi
Ennél jobb, már nemlehet 😊
Aztán nagyon nem kéne OFF-olni, mert még betéved valaki és at hiszi, hogy kijött valami patch... 😊

rezes
hat ha mi itt vagyunk akkor csakis kivalo minoseg<#eplus2>

rezes
hiba a matrixban

Gyadi
Miféle minõség? 😊

rezes
ujra toplistasok leszunk😊

Dexa
LLLLLLLLLLLLooooooooLLLLLLLLL
😉

nem hiszem hogy ez lesz itt a rendszer mert nem a mennyiségre megyünk hanem a minõségre...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Most ez a menõ, hogy mindenki 2szer ír? 😊

Gyadi
Most ez a menõ, hogy mindenki 2szer ír? 😊

Dexa
na milyen?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
LoL

Dexa
LoL

rezes
mondjam vagy mutassam?<#mf1>

rezes
mondjam vagy mutassam?<#mf1>

Free
csatlakozom de én solo is vagyok meg bauer is akkor most hova menjek ?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
LoL
😉

Dexa
há' nem tom...
majd ha normálisabb idõben gép elé jutok...
😉

Slow
a Bauerek kihívhatnák õket 😉

Sadist
Nem szedünk még össze egy két szinglit és hívjuk ki õket egy fun warra? 😉

Sadist
Azt sehol sem 😊 Az csak úgy van, lehet vele vagizni, de semmire nem jó 😊

bigfoot
????

<#taps>

bigfoot
ha a trackerbe veszek fegyvert azt hol tudom használni??

Dexa
"szingli élet" rulez...
😉

Mighty
Hat lehet benne valami. Az xSU jatszani szokott (meg berugni). Ok lehet, hogy utnek is 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pet70000

a legütõsebb magyar klán.....
<#kuss><#kuss><#kuss>

Sadist
Ezt amúgy hogy a fenébe csinálta? Ez valami hack? Mert valahol olvastam olyanról, hogy valamilyen adatokat küldözgetve újra tudja indítani a szervert. De ahhoz képest ez a börtönbe küldõs dolog nagyon durva.

Tomo15
Na azé ez már durva<#mf3>
Gyadi
vazz, egyre jobb

Hehh?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
<#wow2><#wow1> WTF???

Mighty
Hát ez egyre elkeserítõbb...

Ha láttok valakit -1 névvel csatlakozni a serverre, ahol játszatok, azonnal lépjetek ki, mert csoportos ROE violation után mindenkit börtönbe tud küldeni aranyos pont/honor veszteséggel párosítva.

Íme egy aranyos log file részlete:

Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character783 Saved 4 New 2
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character781 Saved 4 New 2
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character782 Saved 4 New 2
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character785 Saved 4 New 2
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character784 Saved 2 New 6
ScriptLog: HC::TM() thxs
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character784 Saved 6 New 2
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character782 Saved 2 New 6
ScriptLog: HC::TM() -1 Attacked Teammate ^^Flash^^!
ScriptLog: HC::TM() KICK NOTIFICATION: ]]-VoiD-[[ has violated the Rules of Engagement.
ScriptLog: HC::TM() KICK NOTIFICATION: TITAN_ has violated the Rules of Engagement.
ScriptLog: HC::TM() KICK NOTIFICATION: sks-dualbanna has violated the Rules of Engagement.
ScriptLog: HC::TM() KICK NOTIFICATION: -]OvK<-TheLaGmAn 6="6" has="has" violated="violated" the="the" Rules="Rules" of="of" Engagement.
ScriptLog:="Engagement.
ScriptLog:" HC::TM()="HC::TM()" KICK="KICK" NOTIFICATION:="NOTIFICATION:" ^^Flash^^="^^Flash^^" Kaal_Omega="Kaal_Omega" -PcO-JDsucksIT="-PcO-JDsucksIT" paiddaily="paiddaily" -1="-1" laisus21="laisus21" DF=VIPER(GER)="DF=VIPER(GER)" DF=Cobra(GER)="DF=Cobra(GER)" DF=JO20="DF=JO20" SirJMG="SirJMG" PSYCHOMUMMA="PSYCHOMUMMA" DF=Habi="DF=Habi" Zero_Elite="Zero_Elite" dippduck="dippduck" GTR645="GTR645" HuMaNbomer="HuMaNbomer" Attacked="Attacked" Teammate="Teammate" DF=JO20!
ScriptLog:="DF=JO20!
ScriptLog:" Zero_Elite!
Log:="Zero_Elite!
Log:" APawn:😛ostNetReceive()="APawn:😛ostNetReceive()" AGP_Character782="AGP_Character782" Saved="Saved" New="New" 2
ScriptLog:="2
ScriptLog:">]-VoiD-[[ has left the server.
ScriptLog: HC::TM() TITAN has left the server.
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character782 Saved 2 New 6
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character789 Saved 2 New 5
ScriptLog: HC::TM() -1 Attacked Teammate GTR645!
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character782 Saved 6 New 2
ScriptLog: HC::TM() sks-dualbanna has left the server.
Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character789 Saved 5 New 1
ScriptLog: -----------WARNING-----------
ScriptLog: AGP_Pawn::ChangeAnimation() Pawn should have been in state Dying! Pipeline.AGP_Character789 BusyDrawingBack

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Érdemes olyan servert választanod aminek alacsony a pingje, vagy az ip címe 213-al kezdõdik!
Ha nem vagy mazohista akkor ne nagyon menj olyan serverre amin nincs bekapcsolva a Punk Buster! Amikor lejön a lista a serverekrõl akkor az Icon Keys gombra kattintva látod hogy melyik ikon mit jelent a serverek neve elõtt! Csillagos és O betûs szervereken tudsz honort gyûjteni!

Itt a servers menüpont alatt megtalálod a magyar játékszervereket! Members menüpont alatt a magyar játékosok zömét! Akinek jól van beállítva a tracker annak kiírja a neve után hogy hol játszik, játszott és akár más statisztikákat is!
Ha szeretnél a trackerre felkerülni akkor itt találsz segítséget hogy mit hogyan kell beállítanod!

bigfoot
most is azt nyomtam

bigfoot
simán rá hogy internet és rákattintik az egyikre és ha betölt nyomom.ha lagvan kilépek

Hol szoktátok nyomni?