America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
kigyaktam má megin véletlenül a társam és lement 9 re a honorom

Sadist
Enyje-benyje, már megint gyújtogattál? <#ejnye1> Múltkor is láttalak ám CSAR-on, ott locsoltad a benzint a helikopterre! <#idiota><#eplus2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
Valami kibaszottul ég Rákospalota fele.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Miért nincsen egy magyar szerver?
VAgy ti hol nyomjátok?
Mert én elnéztem egy kulfoldi szerverre, és ott eléggé laggolt.

Help!Nagyon megtetszett a játék!

SACA_(HUN)
Ehh ezt nézzétek! Csiter forum hozzászólás:
"noob_superman
BATATA hacks are detected. im sorry to say this, as bataa is my good friend. i just got guid banned from a official server using a private version of batata. only undetected version of EH that i know of is ganja.

KICK NOTIFICATION: ******** has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN PERMANENTLY BANNED FROM THIS GAME SERVER VIA PUNKBUSTER ... GLOBAL PUNKBUSTER GUID BAN 39C58EA1

fookin pb"

Na végre valami eredmény!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Srácok!
Dolgozik a PB! Ma Sandstormon háromszor láttam a PERMANENTLY GUID BANN-T!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

bigfoot
ja télleg igazad van!
egyébként ha véletlenül kigyaktam a társam mennyi -honor?

Nyers
Aki csak a jármûvek miatt akar egy FPSsel játszani, az inkább menjen el Colinozni. <#vigyor1>
Remélem a készítõk nem rontják el és megmarad a jellegzetes army-feeling, nem pedig az lesz, hogy minden köcsög a jármûvekhez rohan azt hadd szóljon. <#eplus2>

My Life for Freedom!

bigfoot
😞

Gyadi
Majd 10 éven belül biztos lesz 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

bigfoot
és van olyan misszió benne amit lehet offline ba nyomni?

bigfoot
van ebbe a gaméba jármû amit lehet irányítani?

Hátt én biztos nemrakom fel...egyszerüen gyûlölöm a cs-t.Nemtudom mi fogta meg benne az embereket.Belémlõnek egy tárat és még mindig élek....na neeee.
Szerintem az army a sok hiba ellenére még mindig reálisabb.Csak kár hogy lagosak a szerverek,és hogy egyre több a csíter 😞

E.Gy.B.E. Airsoft Team

A mout training bugos lett a 2.2ben mint azt már párszor leírták ide a fórumban! A többi az jó, nálam borultak a bábuk ahogy kell!
Szal a mout tréninggel ne foglalkozz mert azt most nem kell teljesítened ahhoz hogy játszani tudjál!

Hi

Én nem tudom hogy mi van, de az a gondom hogy pl a
tréning -en pl az m249 ez géppuskánál, meg utánna is
egyszerüen hiába lövök nem fekszenek el a piros alakok.
Majd a mout itt is hiaba lövök a táblákra nem borulnak fel,
de régebben kb 1 éve mikor néztem akkor még borultak.
A mout tréninget nem is tudom megcsinálni mert az elsõ ajtó után
a második nem nyilik. Irja löjjem meg a 3 cél, lövöm de semmi.
Nem borulnak fel.

Ez ilyen?
pet70000
annyira off vót' bázzzzz, hogy behalt a fórum...

Gfreiter
Kipróbáltam az új CS multi verzióját. Fel ne rakjátok!!!!!!! Az egekig magasztalták, de egy forintot nem ér. Még egy rohadt zoom sincs benne. Tom, hogy unoff, de muszáj volt kiírnom magamból, és a CS topikba nem akartam...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jah, azt nem tudtam. Akkor ez kavart meg.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
Meg a Pdm mine is meg van már csak ha felveszed akkor nem tudsz semmit csinálni.
Ha oflájnban indtasz 1 pályát akkor Official servert ír a sarokba

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Próbáld ki, hogy indítasz egy pályát és konzolba beírod:
mpcheat changeclass b
És láss csodát, máris van shotgunod. Utána lehet nézni a hivatalos fórum console commands topikjában. Valahogy még doorbreachert is elõ lehet szedni, csak használni nem lehet még.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
De hogy tudtál vele Bridgen játszani? 1.9-ben benne volt a Sopmod??

THE matrica
Ezt a képet én csináltam bázz. Az m4 sopmod már az 1.9 ben is benne volt, az rpg és az áté négy is.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Lehet hogy fék?!

Gfreiter
Official szerveren SF fegyver, amikor még nem is volt SF... (ld 1.9)

Gfreiter
Azt tudom, de hogy kerül a Bridge pályára???

Cactus
M4SOFMOD
Részletes leírás www.americasarmy.hu

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Gfreiter
Ezmijacsuda??

Sadist
Akkor félreértettem, az airborn-ról nekem az ejtõernyõs jutott eszembe.
Próbáld meg frissíteni a videokártya drivered. Vagy változtass a beállításaidon.
A bõrszín az pedig teljesen véletlenszerû.

bigfoot
egyébként mér van az hogy egyszer néger vagyok egyszer fehér?

bigfoot
nem az ejtõernyõs hanem a special forces training és úgy hal be hogy elindítom és lefagy

Sadist
Úgy mondták, hogy a US Weapons és a MOUT training bugos. De a US weapons-nél az nem befolyásolja, hogy teljesísd a kiképzést, a MOUT trainingen viszont igen, úgyhogy azt nem kell megcsinálni, elég az elsõ 3 ahhoz hogy játszhass.
A medic és airborne kiképzéseket elméletileg meg lehet csinálni.
Amúgy hogy hal be az ejtõernyõs?

bigfoot
akkor csak a sima airborn és a medicet lehet megcsinálni?

Sadist
Most a 2.2-ben nem, úgyhogy a Devek bekaphassák
Egyáltalán mi a fenéért piszkáltak bele a kiképzésekbe???

bigfoot
nem megy SPECIEL airborn os pálya elindítom és bahal.
egyébként a trainng be mindegyiket meglehet csinálni?

Sadist
Bocs, Ctrl+R (mint Refresh 😄)

Sadist
Csak simán F5 😊 esetleg Ctrl+F

repro
Ctrl+F5 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
nemesis és a want hacks volt fent, de így is kettõvel többen voltak fent a kelleténél...
aztán a sajátjaik fleselték meg gránátozták már õket...
😉
bár az azért feltûnhetett volna nekik hogy hiába dobnak nekik egy flest attól még ugyan úgy gyaktak minden ellent...
😉
(jó kis sérülést is okoz a cucc...)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
30-40 honorokkal 4-5-ös fragratek? Srácok tudnak valamit...

Dexa
nem magára a dologra értettem teeeeeeeeeee...
😉

jah iNQ klán most az elõbb is kitett magáért Pass-on újra.. már sokadszor bizonyítva hogy õk naon is SKILL-esek mindannyian a klánból...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Az egy link vazze 😄 www.americasarmy.hu

Dexa
mitmutogatsz teeeeeeeee...
😉

Sadist

ZsozS
Sziasztok!

Miért nem mennek az EU (LAG ) szerverek?
Szerintem azé' mert valamit elrontottak és már nem voltak olyan laggosak, nnnnnna most ezt javítják 😊, beépítik az EU-s szerverekbe a PowerPointot, hogy legyen benne SlideShow megin...

1ébként ma játszottam 69.25-ös szerveren és jobb volt, mint sok EU-s

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sadist
Milyen macskát?

Free
nem kellene már it is lecserélni a macskát???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
PB autokick... 0 perces...

reason:
TOO MANY SESSION REST PARTS(4)

Sadist
Áhhh, nagyon király a banner 😄

Dexa
bakker... most olvasom ezt és látom ama gyönyörûséges képet és pont most ment L bnõm............... akkor már csak lehet hogy a "majomcsapda" marad nekem mára?
😄DDD
😉

Sadist
Örülj Dexa 😄