A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • fluga
    srácok az amik beletették asszem az új peccsbe azt, ami ELVILEG illegális ha jól tudom (usaban), méghozzá azt, hogy a szoftver megnézi a program integritását, tehát hogy nem történik vmi havoc a programmal (vagy hack) és ha történik, akkor elsőre felszólitják a delikvenst a reinstallra (mielőtt még jáccani kezdene) másodszorra account delete. szerintem az játék ebben az esetben végezhetne egy mélyformázást is a cheater vincsijén:)))). egyébként ez a megoldás azt is jelenti, hogy nem lesznek modok a játékban és csak az army fog pályákat kiadni. kiváncsi vagyok egyébként, hogy az eredeti célja a gammának mennyire jött be, azaz a toborzás, mert ha sokan csatlakoztak, illetve jelentkeztek az armyba a játék miatt, akkor várható, hogy a 8 millió dolcsin felül még adnak pízt a projektre.

ami lesz még később: újab _se pályák, járművek, medic, engineer, claymore, botok, és olyan map, ahol botok az ellenfelek.