60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
xunil #4393 ha a desert eagle-rol van szó, annak nagyobb az ürmérete mint a gépkarabélyoknak, aszem. de a m16-nál biztosan. ha a 0.50 a kaliberre vonatkozik(nem tudom), akkor az olyan 13mm jelent. de az átütőerőnél inkább, a már emlitett torkolati sebesség számít. lehet baromsagokat írok, annyi baj legyen :) -
#4392 Mindenesetre egy pisztoly nem üt akkorát és nincs akkora sebzési értéke mint egy gépkarabélynak, számit a lövedék kalibere is, nem? -
#4391 HELP! az ASEm szemétkedik! kérek cracket! MOST!
nya! lécci...
nem találok sehol...
help -
#4390 mindenki ezt mondja :) -
xunil #4389 ...jo a kokárda :) -
#4388 remélem nektek lesz igazatok. -
#4387 remélem nem :( -
#4386 csak előrelátás. Ez még nem rinyálás... de ez lesz ezt neked is be kell látni. -
xunil #4384 te jo eg, erre nem is gondoltam. :( de tenyleg ez lesz.
pont azon gondolkodtam, hogy gyakran átkandikál a zárt ajtón az ellen fegyvere, ezt ki kell javítaniuk, mer ugy levadásszák mint az állat. -
#4383 előre látom hogy elkészül egy normális wallhack AAOhoz...mostmár lesz miért :( -
xunil #4382 ...az utolso 6-7 kép. -
xunil #4381 az 5% a péntekre(azaz tegnapra) vonatkozott, az én értelmezésem szerint, ami ugye nem jött be, ugyhogy marad a hétfő.
pár kép a penetration és ricochet efektekrol :
http://www.americasarmy.pl/op_screeny2.php
igancsak át fogja ez írni a taktikai nagykönyveket. -
#4380 irc csati: #aa.hu
Magyar server: Landor (152.66.93.27)
esetleg fpscentralon olvashatsz magyarul pár dolgot az AAról. ugyanott szerény személyem fordítását is...
(ez az idiota smiley nekem nagyon teccik.. hasonlít is rám.) -
#4379 ugyi az intelrecon.com-on azt írják, hogy 95% hétfő... bízom az 5%ban, hogy még később... -
#4378 A 0.50-es Desert Eagle csőtorkolati energiája 2001J, míg a Desert Eagle Mark XIX-nek 0.440 Cor-Bon tölténnyel 2561J. Ez 6"-os csőhosszúság mellett. -
#4377 ezt viszont nem tudom mire alapozod, de nem lennék benne biztos hogy egy pisztoly nagyobbat üt mint egy gépkarabély, aminek nagyobb az űrmérete -
#4376 300 m-ről lehet hogy átviszi de közelről már nem biztos, közeli célpontnál a lövdék szilánkosodik és csökken az átütő erő is, pl 50m-ről már csak 190mm-t üt át az m16.
Melyik AK, a 47-es vagy a 74-es?
a 47 es űrmérete 7,62 , torkolati energia: 2000J
74-es űrmérete 5,45 , torkolati energiája 1300J
-
#4375 azért a Desert Eagle .50 lövési ereje nagyobb ezeknél a pusiknál, vhol a m16 és a steyr-scout(snipa) között van... :) -
#4374 huuuuuu bazzzz
akkor nagyon hülye vagyok :D -
xunil #4373
az AKM nem géppuska szerintem. egyébként a kalasnyikovok nagyon bikák, de hát nagyobb kaliberü golokkal is működik. olyan gyors egyeslővéseket, célratartva, nem is lehet leadni vele, mint az m16-tal. -
#4369 5,56 os lőszer amit az m16 is használ 300 méterről átlő egy 260mm vastag fenyődeszkát, ennek a lőszernek egy ujabb változata már 305mm-est is átlő. -
#4368 igen, a torkolat seb számit, meg hogy milyen messze van a fal... -
#4367 Nos: Penetrationt elvlieg nem lenne nehéz csinálni, ha jól tudom a sátrakat már most is át lehet lőni.
RIOCHET: az az ingame voicekommunikáció? ha az akkor az azért nem lesz mert a CS hez lett szabadalmaztatva és más game //elvileg// nem használhatja. -
xunil #4366 na ezt probáltam én is mondani :)
"M16 átvisz téglafalat de az persze függ a minőségétől..." - állítólag a torkolati sebesség ami számít. -
#4365 pisztoly nincs az army-ban csak a különleges alakulatoknál esetleg, amugy sem lenne sok haszna: sebzése kicsi, mire előrántod, addigra betárazod az m4-et.
M16 átvisz téglafalat de az persze függ a minőségétől... -
xunil #4364 cevlar-kevlar. jo formaban vagyok -
xunil #4362 :))jogos, elolvastam magam. azota cevlarban és kuszva közlekedek a lakásban...
bocsi, ha felreerthető voltam. szal kése van mindenkinek a valóságban. külön vicces, hogy az ejtőernyősőknél sincs a játékban. pont a fán fennakadás miatt írtam én is.
ami nincs a valóságban, az a pisztoly.
na remélem tiszta :)
-
#4361 de pont azt mondja hogy a játékban nincs az ejtőernyősöknek kése...
lol :)) -
#4358 Ezzel egy kicsit vitába szállnék, mert tudtommal az M16-hoz van rendszeresítve M-9 néven bajonett, ami egyáltalán nem egy különleges fegyver, igaz az alkalmazási területe miatt sok tipusa létezik.
Egy kicsit bővebben angolul -
xunil #4357 állítólag a téglafalat is átviszi pl. az m16. kissé kétkedve fogadtam anno ezt az infot, de azóta többször is találkoztam vele. -
xunil #4356 a játékban "foglalkoztatott" egységeknél, tudtommal nincs rendszeresítve oldalfegyver. néhány speciális (a speciálisnál is speciálisabb) egységnél (pl.delta) rendszeresítették csak. az viszont vicces, hogy a kés hiányzik, még az ejtőernyősöknél(!) is.
most ennek egyébként új grafikai motorja lesz? mintha hallottam volna valami ilyesmit. -
#4355 jaja. szerintam kés biztos hogy van a kicsi katonáknál... -
#4353 Magyarán nem lesz érdemes fal közelében szaladgálni, mert a gellert kapott golyók és a repeszek könnyebben eltalálnak. -
#4352 A Karma engine csak később kerül bele. Majd az 1.7. :) -
#4350 engem csak a kézifegyver hiánya zavar.... (pisztoly)
mert szerintem az azé kéne... (de lehet hogy igaziból sincs? nemtom) -
#4347 Csak nem beletettek valamilyen faradtsag szintet is? Lassan olyan lesz, mint az infiltration :) -
#4346 Amiről itt még nem nagyon esett szó, és én személy szerint már nagyon hiányoltam a többi álltalam játszott FPS játékból is, az a PENETRATION és a RICOCHET.
Magyarán az új patchben már át lehet lőni egyes tereptárgyakon (ajtó, doboz, sátor, stb.) és gellert is kap a golyó, ha olyan felülettel érintkezik amit nem tud átütni.
Ha ezt jól megoldják az biztos, hogy a realitáson nem keveset dob, és végre az ajtók blokkolásának is vége.
Mellékesen mondom, mert engem ez eddig sem zavart, hogy kifundálták azt is, hogy hogyan tüntessék el a bakkecske módjára ugráló katonákat (bunnyhoppers) a harcmezőről. -
#4342 -
#4341 The 325th Airborne Infantry Regiment's mission is to deploy worldwide within 18 hours of notification, execute a parachute assault, conduct combat operations, and WIN! Specifically, the Regiment will conduct a forcible entry to seize a defended airfield, build up combat power as quickly as possible and conduct follow-on military operations.
-
#4340 bénásoknak nem!!!