60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • xunil
    ha a desert eagle-rol van szó, annak nagyobb az ürmérete mint a gépkarabélyoknak, aszem. de a m16-nál biztosan. ha a 0.50 a kaliberre vonatkozik(nem tudom), akkor az olyan 13mm jelent. de az átütőerőnél inkább, a már emlitett torkolati sebesség számít. lehet baromsagokat írok, annyi baj legyen :)
  • Tikal #4392
    Mindenesetre egy pisztoly nem üt akkorát és nincs akkora sebzési értéke mint egy gépkarabélynak, számit a lövedék kalibere is, nem?
  • repro
    HELP! az ASEm szemétkedik! kérek cracket! MOST!
    nya! lécci...
    nem találok sehol...
    help
  • The Garrett
    mindenki ezt mondja :)
  • xunil
    ...jo a kokárda :)
  • The Garrett
    remélem nektek lesz igazatok.
  • Tikal #4387
    remélem nem :(
  • The Garrett
    csak előrelátás. Ez még nem rinyálás... de ez lesz ezt neked is be kell látni.
  • xunil
    te jo eg, erre nem is gondoltam. :( de tenyleg ez lesz.
    pont azon gondolkodtam, hogy gyakran átkandikál a zárt ajtón az ellen fegyvere, ezt ki kell javítaniuk, mer ugy levadásszák mint az állat.
  • The Garrett
    előre látom hogy elkészül egy normális wallhack AAOhoz...mostmár lesz miért :(
  • xunil
    ...az utolso 6-7 kép.
  • xunil
    az 5% a péntekre(azaz tegnapra) vonatkozott, az én értelmezésem szerint, ami ugye nem jött be, ugyhogy marad a hétfő.
    pár kép a penetration és ricochet efektekrol :
    http://www.americasarmy.pl/op_screeny2.php
    igancsak át fogja ez írni a taktikai nagykönyveket.
  • repro
    irc csati: #aa.hu
    Magyar server: Landor (152.66.93.27)
    esetleg fpscentralon olvashatsz magyarul pár dolgot az AAról. ugyanott szerény személyem fordítását is...
    (ez az idiota smiley nekem nagyon teccik.. hasonlít is rám.)
  • repro
    ugyi az intelrecon.com-on azt írják, hogy 95% hétfő... bízom az 5%ban, hogy még később...
  • zotyesz
    A 0.50-es Desert Eagle csőtorkolati energiája 2001J, míg a Desert Eagle Mark XIX-nek 0.440 Cor-Bon tölténnyel 2561J. Ez 6"-os csőhosszúság mellett.
  • Tikal #4377
    ezt viszont nem tudom mire alapozod, de nem lennék benne biztos hogy egy pisztoly nagyobbat üt mint egy gépkarabély, aminek nagyobb az űrmérete
  • Tikal #4376
    300 m-ről lehet hogy átviszi de közelről már nem biztos, közeli célpontnál a lövdék szilánkosodik és csökken az átütő erő is, pl 50m-ről már csak 190mm-t üt át az m16.

Melyik AK, a 47-es vagy a 74-es?
    a 47 es űrmérete 7,62 , torkolati energia: 2000J

74-es űrmérete 5,45 , torkolati energiája 1300J
  • [negativ] Cirek
    azért a Desert Eagle .50 lövési ereje nagyobb ezeknél a pusiknál, vhol a m16 és a steyr-scout(snipa) között van... :)
  • The Garrett
    huuuuuu bazzzz
    akkor nagyon hülye vagyok :D
  • xunil

az AKM nem géppuska szerintem. egyébként a kalasnyikovok nagyon bikák, de hát nagyobb kaliberü golokkal is működik. olyan gyors egyeslővéseket, célratartva, nem is lehet leadni vele, mint az m16-tal.
  • Tikal #4369
    5,56 os lőszer amit az m16 is használ 300 méterről átlő egy 260mm vastag fenyődeszkát, ennek a lőszernek egy ujabb változata már 305mm-est is átlő.
  • Tikal #4368
    igen, a torkolat seb számit, meg hogy milyen messze van a fal...
  • The Garrett
    Nos: Penetrationt elvlieg nem lenne nehéz csinálni, ha jól tudom a sátrakat már most is át lehet lőni.
    RIOCHET: az az ingame voicekommunikáció? ha az akkor az azért nem lesz mert a CS hez lett szabadalmaztatva és más game //elvileg// nem használhatja.
  • xunil
    na ezt probáltam én is mondani :)
    "M16 átvisz téglafalat de az persze függ a minőségétől..." - állítólag a torkolati sebesség ami számít.
  • Tikal #4365
    pisztoly nincs az army-ban csak a különleges alakulatoknál esetleg, amugy sem lenne sok haszna: sebzése kicsi, mire előrántod, addigra betárazod az m4-et.
    M16 átvisz téglafalat de az persze függ a minőségétől...
  • xunil
    cevlar-kevlar. jo formaban vagyok
  • xunil
    :))jogos, elolvastam magam. azota cevlarban és kuszva közlekedek a lakásban...
    bocsi, ha felreerthető voltam. szal kése van mindenkinek a valóságban. külön vicces, hogy az ejtőernyősőknél sincs a játékban. pont a fán fennakadás miatt írtam én is.
    ami nincs a valóságban, az a pisztoly.
    na remélem tiszta :)
  • [negativ] Cirek
    de pont azt mondja hogy a játékban nincs az ejtőernyősöknek kése...

lol :))
  • M313R
    Ezzel egy kicsit vitába szállnék, mert tudtommal az M16-hoz van rendszeresítve M-9 néven bajonett, ami egyáltalán nem egy különleges fegyver, igaz az alkalmazási területe miatt sok tipusa létezik.
    Egy kicsit bővebben angolul
  • xunil
    állítólag a téglafalat is átviszi pl. az m16. kissé kétkedve fogadtam anno ezt az infot, de azóta többször is találkoztam vele.
  • xunil
    a játékban "foglalkoztatott" egységeknél, tudtommal nincs rendszeresítve oldalfegyver. néhány speciális (a speciálisnál is speciálisabb) egységnél (pl.delta) rendszeresítették csak. az viszont vicces, hogy a kés hiányzik, még az ejtőernyősöknél(!) is.
    most ennek egyébként új grafikai motorja lesz? mintha hallottam volna valami ilyesmit.
  • [negativ] Cirek
    jaja. szerintam kés biztos hogy van a kicsi katonáknál...
  • zotyesz
    Magyarán nem lesz érdemes fal közelében szaladgálni, mert a gellert kapott golyók és a repeszek könnyebben eltalálnak.
  • zotyesz
    A Karma engine csak később kerül bele. Majd az 1.7. :)
  • [negativ] Cirek
    engem csak a kézifegyver hiánya zavar.... (pisztoly)
    mert szerintem az azé kéne... (de lehet hogy igaziból sincs? nemtom)
  • Mighty
    Csak nem beletettek valamilyen faradtsag szintet is? Lassan olyan lesz, mint az infiltration :)
  • M313R
    Amiről itt még nem nagyon esett szó, és én személy szerint már nagyon hiányoltam a többi álltalam játszott FPS játékból is, az a PENETRATION és a RICOCHET.
    Magyarán az új patchben már át lehet lőni egyes tereptárgyakon (ajtó, doboz, sátor, stb.) és gellert is kap a golyó, ha olyan felülettel érintkezik amit nem tud átütni.
    Ha ezt jól megoldják az biztos, hogy a realitáson nem keveset dob, és végre az ajtók blokkolásának is vége.
    Mellékesen mondom, mert engem ez eddig sem zavart, hogy kifundálták azt is, hogy hogyan tüntessék el a bakkecske módjára ugráló katonákat (bunnyhoppers) a harcmezőről.
  • Tikal #4342
  • Tikal #4341
    The 325th Airborne Infantry Regiment's mission is to deploy worldwide within 18 hours of notification, execute a parachute assault, conduct combat operations, and WIN! Specifically, the Regiment will conduct a forcible entry to seize a defended airfield, build up combat power as quickly as possible and conduct follow-on military operations.
  • Tikal #4340
    bénásoknak nem!!!