A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sianis
    Goofy véleménye:
    Sokáig gondolkodtam irjak-e és végül mire írnék már részben leírta Panda amit gondoltam.
    Nekem itt csak egy-két kérdésem lenne:
    1, miért nem ott helyben háborodtál fel, és kérdeztél rá a dologra. Utána még jó pár körig ott voltunk mi is és te is.
    2, ha már ott nem tetted meg, miért pont itt? Akkor legalább a weblapunkon tetted volna közzé, vagy e-mailben BCS-nek. Ez igazából olyan volt mintha megint hátulról szeretnétek a hátunkba nyomni a vasvillát.
    3, mi ez az utálat az xSU részéről? És mi az hogy töröljük a HUN tagot? Szerintem eddig többet tettünk a magyar játékosok nemzetköri (kivéve lengyel) jó hiréért mint bárki. És ennek igazából talán tényleg én vagyok a megmondhatója mert a klánból talán 2-3 ember tud angolul beleértve engem, és lassan többet írok Army-ban mint játszom.
    De ez mind1.
    Szóval én senkire se vagyok dühös főleg nem Peti-re mivel rendeződött és tisztelem azokat akik képesek elismerni ha hibáznak.
    Nekem az egész elrendezésével, és reagálásával van gondom!