America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[MHA]Inquisitor
csarrol is kivettek a granatokat meg hospitalrol is..sztem mind2 hulyeseg volt. a noobok mindig sirtak h meghaltak az elejen de erdekes modon soha nem tanultak belole... ujra és ujra belerohantak. szvsz meg egy allatnak is tobb esze van. pl az allatkertben ha a majom ki akarna maszni megporkoli kicsit a villany pasztor. Max 2x probalkozik utana tobbet ott nem probalkozik vagy keres mas utat.

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Én nem szeretem a spam nedeket.. a való életben sem így van...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[MHA]Inquisitor
csunya jah
amugy nem szeretem ha vki azert sir mert egy spam granat kiszedte...kurva egyszeru elkerulni ne menj arra, vagy ne akkor.
én is gyakran szoktam spammolni és sztem hasznos. altalaban mindig elhullik egy-egy kis camper aki befekszik egy asztalala és zoomolva nezi az ajtot.

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Sadist
Hát azért elég csúnya tud lenni, amikor egy ilyen kis "skillt" kihasználva a def bedob egy gránátot a támadók közé, úgy hogy azok még gránátra se váltottak. Aztán meg megy tovább a spam nadelés meg a spam rpg-zés.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[MHA]Inquisitor
jah én ismerem. nem nehez megcsinalni csak a gombokat kell egyszerre megnyomni. Amugy vilagen sok ertelme nincs max mout mckennan.

Sadist
Héj dont tráj tú szpík mí in bikáz áj em gojing tú be adult in éjt déjz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Congratulations "little child"!!

Sadist
Éppen ma kaptam meg a nyelvvizsga értesítésemet (SIKERÜLT 😄), de ezt léci írd le magyarul is, mert ezt nagyon nem vágom 😊

Mighty
Ha ilyet latsz, nyugodt szivvel indits egy kiszavazast ellene es kozold a tobbiekkel, hogy futaskozben granatozott. Ez bizony egy nagy kover exploit use!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Azt tudja valaki hogy lehet kibiztosított, de nem élesített gránáttal sprintelni? Valamelyik nap láttam egy emberkét, aki Villagen kibiztosított gránáttal sprintelt elõre, lassított sima futásra és már dobta is. Próbálgattam, hogy netán csak gyorsan kibiztosította és dobta, de nem lehet olyan gyorsan csinálni, mint ahogy õ.

Sadist
A login igen, de én nem tudok csatlakozni egy rohadt szerverhez sem. Fogadok a Deveknek ilyenkor van egy non-authed szerver fenntartva.

Istentelen lassan, és szarul, de MÛKÖDIK a login!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sziasztok!

Látom zajlott az élet az elmult napokban!
Sajna nem nagyon tuttam jáccani, de ma sikerült tolnom egy kicsit!
Megnéztem a trakkert és az le is regelte a dolgot, ellenben nem a noob (48) honoromat tuntette fel hanem a 100at 😊
Sztetek visszaáll a rendes kerékvágásba a dolog vagy esetleg elvesztem az accomat vagy ami mégrosszab 100 honoros maradok

Jaja....meg kiszavaznánk õket 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hellhammer
Mondanánk nekik, hogy csíterek 😊))

Én is kiváncsi lennék mire jutnánk a devek ellen 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Ha az átállás után 15-re vagy az alá esik a honorom, beállok bauernek 😊

jaccodik csendesdzsi, jatszodik magaban

Sadist
Lemaradtam valami új account hackrõl?
Egyszer be kéne menni egy devek által megszállt szerverre és ronggyá verni õket. Biztos jó buli volna

pet70000
hülye ez a német haverom wazzzzeeee!!!!
szótam' neki, hogy HIT clánba legyen mindenkinek 100 honorja, me' az nem feltünõ', azt most jól elszúrta........

Gratula a 100 honorhoz 😄 Élvezd amig tart 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Vagy lehet, hogy 20 honoros leszek?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ne máá, akkor 80 honoros noob leszek? Nem akarom 😞((

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ZsozS
Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy ez a 100-as honor buli ez hamarosan változni fog... sz.tem most állítják át a honorpontokhoz szükséges értékhatárokat. A traackeren már megváltoztatták

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

[Rush]
Ez nagyon meleg volt, hûha

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Ez jobb 😉

hTTp://ror.hu/

Dexa
Important Announcement
Stats Tracking System currently offline

...és még ez is...
na mindegy mán ...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Hellhammer
SACA_(HUN)
Gyerekek, be lehet menni a szerverekre, de mindenki 50 honoros, és csak IF! LOLLLER

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Sadist
Hát elsõre nem sikerült csatlakoznom...És mádodszorra sem. Most megint próbáltam és most sikerült, de már senki nem volt a szerveren. Gondoltam mászkálok egy kicsit. Sikerült 7.5 másodpercet visszamennem a múltba, ugyanis a pingem 7500 körül ingadozott 😊

SACA_(HUN)
Akkor frissitsd! 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Mighty
Aha

SACA_(HUN)
Mighty olvasod a fórumot most is?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

jáûtszani vágyó aa-sok ide 195.228.211.115 lan módban fut így nem kér authot lehet rajta nyomni viszont néha szari krajta a pb:S akai akar jöjjön😊

Sadist
Álmodj királylány...

Mighty
De jó, hogy melózom éppen. Azért remélem éjfélre rendbe jön a dolog 😊

Má megin minden meghalt, auth, login....

[MHA]Inquisitor
remelem azert vissza jonnek. lehet az army és az sci szerzodest bontott????

SACA_(HUN)
Nem csak azok! Csak az amerikai Leased szerverek láthatóak! 😞

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Gfreiter
van úgy néha rövid idõre

[MHA]Inquisitor
eltuntek az official EU serverek?!?!
WTF

Gfreiter
Faxt alszom.

Dexa
mint ilyenkor majdnem mindig...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

...alszik csendesdzsi

Sadist
És tényleg...
%)

Sadist
Humoros topicban VÓT MÁ' szóval nem tudtál beijeszteni

Dexa
aszem a hirtelen feszültséget...stb... kezelnem kell egy sörrel, utánna meg egy kis játékkal... feltéve ha van auth...
😉

Dexa
bázz... a frászt hoztad rám...

tudod hogy megijedtem geciek !
most remeg a kezemben az rpg !!

pet70000
szakadnál meg te!!