A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Doma #43987
    Emberek én ezt már nagyon nem értem!!!
    Van kb 1000 magyar játékos, ebből olyan 5-600 az aktív játékos aki nap mint nap vagy heti rendszerességgel játszik ezzel a játékkal.
    Asszem mondhatom hogy néha nagyon szép eredménnyel!
    Mi a fenéért kell egymást b@§zogatni amikor ilyen kevesen vagyunk???
    Nem értem.... Személy szerint én rohadt keveset láttam olyat hogy pl lengyelek egymásnak estek volna játék közben.. (biztos volt ilyen de én nem nagyon láttam, pedig ugyebár a németek és hollandok után ők vannak a legtöbben európában. Azért őket hozom példának, mert mentalitásukban sokkal keletiebbek mint mi magyarok, de ennek ellenére nekem eddig úgy tűnt hogy kiállnak egymás mellet/egymásért.
    Miért nem lehet nálunk is ilyen????
    És asszem nem a magányos játékosoknak kell ebben példát mutatnia hanem a magyar klánoknak akik szép számmal jelen vannak a játékban (hála az égnek) és szép eredményeket mondhatnak magukénak!

Tudom én egy senki vagyok és a véleménynyílvánításon kívűl csak anniyt tehetek hogy mindenkit megérek arra hogy egymást, MAGYAR játékostársakat tartsuk tiszteletben.