A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Lacc
    Én szeretem ha egy játék reális éppen ezért az egyik kedvencem az OPFlashpoint. Ott is szintén kapsz két golyót néha egyet és ott halsz meg ezzel nem mondasz újat. Játszottam vele nézegettem hogy mi mindent lehet csinálni pl. egy gránáttal is de ez már túl sok lehetőség, alig lehet kihasználni, nehézkes is és bűnronda. Szvsz nincs az még eléggé kiforrva ahoz hogy nagy tömegek élvezni tudják és nem is nagyon fog mert nincs elég nagy rajongótábora hozzá de lehet hogy tévedek. Sok fórumra járok és egy szót nem hallottam még róla. Talán LANon jó lehetne de mikor játszottam neten közel se láttam olyan taktikázást és összetartást amit legtöbbször látok a CS-ben még ha ott nem is halsz meg rögtön ha meglőnek. Itt mindenki járta a maga útját, lelőttem egy-két embert igaz csak mákból de a hangulat nagyon nem volt meg. Még 2-3 estét elszenvedtem vele aztán letöröltem. Egyik haverral ugyanez volt, pedig ő is ráizgult arra hogy mennyi lehetőség van (lenne) benne. Na erről ennyit.