A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    na szal Májti:
    max clien rate-et akkor szerver ini átírással lehet csak megoldani, konzol paranccsal nem (pontosabban sehol nem találtam erre bármilyen megoldási formát)...
    amit mutattam neked is az még mindig agyhalál... mármint be van most is már állítva hogy csak first person nézet mindenkinek, csak csapattárs nézetét lehet nézni... de azt még mindig nem sikerült megoldani hogy amint vki meghal ne kalandozhasson a nézetek között, hanem csak a saját nézetén maradhasson és csak fpsben láthasson bármit is a halála után is, ne válthasson semerre...
    az össze többi dolgot admin konzolból is lehet bármikor módosítani, teszem azt jelszó, idő, max players, stb...
    szal amint tudnál majd vmit mondani ezzel a spectate dologgal kapcsolatban azt nagyon megköszönném...
    most még Lvonulok keresgélni dolgokat... amint vkinek bármi 5lete van az plíz gyorsan ossza meg velem... nagyon megköszönném a dolgot (10-én sörben 'törlesztek' ;) )...
    ;)