America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most a Milan-hoz szerzõdtem:)
Sziasztok! Ki hol játszik most?
Gfreiter
Nyers a hentesdében dolgozik...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Ne haragudj!Akárhogy nézem a fórumon mindig te rakod fel a képeket és csaknem katona vagy igazából?Bocs a buta kérdésemért!Mivel én 5 évet melóztam honvédségnél (nem publikus hogy hol mert nem oldották fel a titoktartási eskümet) és elég sokat tapasztaltam ott.Lóbébi

Nyers

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
#25839 az ott a Fricy vakon.....:))))Freccsen a vér rendesen:))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
pont jó :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
remélem nem tul fényes a kép, mert nekem a screenshotok mindig sotetek, igy egy kicsit felhuztam rajta a fényt

kivégzés:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

THE matrica
LOL

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gfreiter
Nézem... :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
az a jó, ha minnél nagyobb, mert annál több minden újítás van benne ,)

Kösz! ;)

jaj, de sok letöltendõ cuccos.... hol vannak már a 2 megás patchek ? most van 230 megás :)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

patacsi HUN
#25830 ja 200a lesz a 200-ból :)
#25831 ha letöltöd a fullt akkor igen :) különben 190to200 majd 200to200a patch.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
100%!

My Life for Freedom!

csá arcok ! mit csináljak ha az 1.9.0ás verzió nem enged be semelyik szerverre játszani ? Authorization failedet ír, és visszadob a fõmenübe. 2.0.0a megoldja ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PatacsiHU mester,

a lenti patch amit beírtál az 200a-t csinál, nem? Na mer akko úgy is jó ha rányomom a 200-ra, igaz?

na majd meglesem késõbb, most a fiam kvékel a neten, nem akarom megszívatni töltögetéssel, úgy is mindig hisztizik a pingje miatt. :)

patacsi HUN
ja a 200 jól jön, mert már mindenki 200a -t tölt :) nekem 47-51 körül jött most próbáltam...

Tikal
bocs, de az axelerom leszakad a netrol, fasz ki van, ezért jottem le ts-rol szo nélkul.... hol van net hol nincs, grrr

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ja, azt próbáltam. 36 kB-tal jött Aausztráliából, az Nvidiától meg fullon, 67-68 kB-tal.

Vagy most mi van, a kettõ nem ugyan az?? Ne idegejjetek má, tényleg nem tudom. :)

Slow
a quake3 egy régi, jólmûködõ multi-játék (mint az Unreal Turnament <-- pl az Army az új Unreal motorra van írva, rajzolva), amelyik motorjára rendszeresen kijön mindenféle modifikáció
a seals is ilyen (gondolom... én nem ismerem)

patacsi HUN
ha lejött a 200 akkor ez már helyi patch :)

lóbébi
Sajnos nem hallottam a quake 3-ról!Neten hol találhatom meg és ha továbbra is segitesz akkor örömmel elfogadom.Mivel már valamikor emlitettem hogy hallássérült vagyok és nem volt még módomban angolt megtanulni mert kommunikáció miatt.Ezért kérem megérteni.Elöre is köszönöm! Lóbébi

patacsi HUN
nekem jól jött :(
200a -t töltöd ??

ezt is probáltam, csak nekem nagyon lassan jön le Sydneybõl az anyag. Fele, mint az nvidiás.

patacsi HUN
http://xsu.hu/full200a

Tikal
toltsed a 2.0-t, utána meg majd még egy kis 10megás fájlt is vhona :)

Tikal
quake3-rol hallottál már? ha igen akkor képzeld el a játékot ugy hogy nem szornyek ellen lovoldozol mint egy kigyurt barom hanem a mod segitségével (ami egy kis változtatást csinál a q3-ban) terroristákat lovoldozol mint SEAL katona, vmi ilyesmi Szoval a mod az vmit megváltoztat a progiban, pl uj fegyvrek, jobb hangok, reálisabb fizika stb...

Ami az Nvidia oldalán van, az nem full?? 650 mega! + a peccs.

lóbébi
van full verzio is!ha jól tudom a patacsi aláirásán megtalálod!

Most készülök kipróbálni a cuccot. A patchet elég az utolsó felrakni? az is 223 mega bazz...

lóbébi
Ne hari!Leirnád bõvebben mert nem mond nekem semmit!Mivel nem vagyok jártas programokhoz!Köszi

Mighty
Ha jol tudom Q3 hoz van egy Navy Seals mod.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

lóbébi
Sziasztok!Tegnap éjjel német müsorban volt egy riportmüsor amiben online játékról volt szó.Érdekes téma volt mert a kiskorú gyerekek viselkedésének a következményrõl szólt.Lényeg az egészben hogy egy kiállitáson volt a riport és nemcsak America's Army online játékot mutatták be hanem valamilyen Navy Seal-t is.(Hasonlóan müködik mint AAO!)Kérdésem az hogy pc-n Army-n kivül létezik olyan harci online játék mint Navy Seal?Vagy reklámfogásnak csinálták?Ha igen kérek bövebb tájékoztatást errõl.Köszi Lóbébi

hykao
Van neked egy ínyencfalat (3 is) a veszett jó csajok topicban...
Gfreiter
Reggelt Pl szerettem a GNR-t, Metallica-t, Ugly Kid Joe-t, Böhse Onkelz, Rammstein (nem kimondott rock, de kira), Enharjanar, Brigade M(ezek kicsit elmebetegek ;) ) Endstufe (ez olyan punk-oi stílus) Skrewdriver (ez egy kurva régi banda volt, a Ganxta kedvence, bár én a Ganxta féle zenét nem bírom) S18, BfG, Fortress, stb. Ezek csupa ismeretlenek :) De nekem ez tetszik :)))

Al Bundy23
G pl milyen zenék? :)

IBANEZ UV777 Rulez

Nyers
Egy régebbi kép, de azért pofás, és lehet, hogy sejtet vmit!

My Life for Freedom!

Nyers
Hát igen, az igazság fáj!
Nem akarok megsérteni senkit sem (téged sem), de hát ez az én véleményem! Az Armyhoz képest mindenképpen! Jó, akkor nem bóvli, hanem gyengébb színvonalú! :)

My Life for Freedom!

Slow
mé' nem az?
mindenki azt mondja (kivéve, aki játszik vele..)
;)

ezekbõl lesznek a félreértések vazze...
egy szóval se mondta azt, hogy bovli...
a vesszõ után ott van a "vagy", ami akár azt is jelentheti, hogy a bovli-t és a CS-t külön veszi:))))
Gfreiter
Hej de felöntöttünk a garatra...

[HUN]Crassus
salala lalala MÚÚÚCSÓÓÓ salala lalal lalal mucsó

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow
hehe, szép ;)
te armyzol kicsi?

Gfreiter
Oké, de végighallgatod...

Gfreiter
Hmm... szép kerek...

Gfreiter
LOL :D Rock zene bejön nekem. De inkább a dallamos. Meg inkább a különbözõ nyelvû, pl német, svéd... egykét angol is.