America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
kivégzés:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LOL\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
#25831 ha letöltöd a fullt akkor igen :) különben 190to200 majd 200to200a patch.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
a lenti patch amit beírtál az 200a-t csinál, nem? Na mer akko úgy is jó ha rányomom a 200-ra, igaz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy most mi van, a kettõ nem ugyan az?? Ne idegejjetek má, tényleg nem tudom. :)
a seals is ilyen (gondolom... én nem ismerem)
200a -t töltöd ??
Szoval a mod az vmit megváltoztat a progiban, pl uj fegyvrek, jobb hangok, reálisabb fizika stb...''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Pl szerettem a GNR-t, Metallica-t, Ugly Kid Joe-t, Böhse Onkelz, Rammstein (nem kimondott rock, de kira), Enharjanar, Brigade M(ezek kicsit elmebetegek ;) ) Endstufe (ez olyan punk-oi stílus) Skrewdriver (ez egy kurva régi banda volt, a Ganxta kedvence, bár én a Ganxta féle zenét nem bírom) S18, BfG, Fortress, stb. Ezek csupa ismeretlenek :) De nekem ez tetszik :)))\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nem akarok megsérteni senkit sem (téged sem), de hát ez az én véleményem! Az Armyhoz képest mindenképpen! Jó, akkor nem bóvli, hanem gyengébb színvonalú! :)
My Life for Freedom!
a vesszõ után ott van a "vagy", ami akár azt is jelentheti, hogy a bovli-t és a CS-t külön veszi:))))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"