A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    pontosan nem tudom mi történt este, mert nem volt netem (mit írtam korábban itt) de majd megkérdezem sajátokat...
    feleslegesen nem kell sírdogálni ilyen miatt, de mindegy, ez személyes vélemény... (mindenki ahogy érzi...)

hát hogy arra reagáljak hogy így nincs sok értelme... hát megköszöntem volna ha nem csak 3 emberke jön tőletek este...
    feleslegesen nem is akarom szaporítani itt a szót, mert ezt majd akkor TSen megbeszéljük mert rajtunk kívül ez nem hiszem hogy másokra is tartozna, szal kár volt a témát ide kicincálnod, ha vmi bajod van neked is vagy másnak akkor tudjátok hogy TSen is nyitott vagyok bármilyen beszélgetésre, bármivel kapcsolatban, ott 1szerűbben és gyorsabban meg lehet vitatni ilyen és ehhez hasonló dolgokat is...
    teccikérteni?

szal majd úgyis felmegyek a téjesetekre és akkor a nyakamba zúdíthatjátok a problémáitokat...