America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Nem látszódnak az új hozzászólások vagy mi? LOL

My Life for Freedom!

Gfreiter
Patacsi 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Errõl a múltkor valakik fecsegtek valamit game közben, asszem egy Admint kérdezgettek errõl, de már nem emlékszem hogy mit.A lényeg, hogy nem az új peccsrõl beszélt az admin, hanem vmi másról. ÉS ez még akkor volt, amikor kijött az SF. Vagyis ha nagyon akarták volna, berakták volna az SF-be.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Errõl már volt is vita a hivatalos oldal fórumján, ott is kiszurta valaki. Semmire se jutottak, senki nem érõsítette meg, de nem is cáfolták!

My Life for Freedom!

Gyadi
A köv. peccsben min. 1 új map:
Itten 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Nem tom, nekem nincs ilyenem...

Gfreiter
Van ott a távolban egy kocsi is, aminek ég a fényszórója? Mer ha igen, akkor túl messzire mentél. Valahol ki kell menni a vízmosásból balra. A lényeg, hogy amikor õrtorony van a közelben, akkor a bokorba kússz, de amikor nincs õrtorony, csak sima õrszem, akkor ne a bokorba menj, hanem a másik oldalon, mert meghallja a bokor rezzenését. Én egyébént nem a vízmosásban mentem végig, csak megkerültem a nagy sziklát, és a szikla mögött felmentem balra.

Na jó elmegyek a vízmosásban balra és megyek egy csomó ideig a "b" pont felé amíg el nem érek egy hídhoz. De a hídon van egy õr aki azonnal észrevesz ha át akarok menni a híd alatt. Na itt merre kell menni?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Tikal
Internet Explorer

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MarkBlade
A JAy és Néma Bob -ban.. 😊 Nagyon frankó ahogy a vibrátorral fénykardozik..
Gfreiter
Hát, az egész eddigi életem sajnálom. Elbasztam az egészet, szal ennyi. Meg ezután is szar az egész, szal leszarok mindent. Miben játszik Skywalker? Mi az az IE?

MarkBlade
Ja és Skywalker is játszik benne.. 😊
Tikal
ne sajnáld

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
huha, van az IE alján ilyen kis csik ahol kirja hogy biztonságos mod egy kis lakattal, meg ha ráviszem egy linkre akkor annak az elérését, de most nincs nekem olyan, hova lett?

Gfreiter
Ááá, én már csak ilyen maradok. Sajnos a gyerek/kamasz korom kissé elbaszódott. Me fasz voltam... És sok minden kimaradt az életembõl. Pl ez is 😞

Tikal
ne szomorkodj, még bepotolhatod

Gfreiter
Életemben nem hallottam errõl 😊 Hát, én már csak ilyen vagyok 😞

Tikal
vazze hol nõttél te fel?
Jay and silent Bob

Gfreiter
Ammegki?

Tikal
de tudod mit? legyél inkább néma bob 😊

Gfreiter
Meglássuk...

Tikal
hát ha kussban maradsz akkor lehetsz silent g 😊

Gfreiter
Asszem. Vagy nem?

Gfreiter
Pet csinálta,biztos látta a tegnapi satnya próbálkozásomat. Bár attól még Gfreiter maradok 😊

Gfreiter
?9?

Slow
=)9

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Ide skubizzatok 😊))) Danke Pet

Tikal
ma még nem irtam semmit, majd este vmikor, remélem jo lesz 😊))

MarkBlade
Mennyél le a vízmosásba.. és arra..
SACA_(HUN)
És íme az új láthatatlan RPG csodafegyver!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
az annyi 203-as gránátot is jelent?

SACA_(HUN)
Igy szebb! 😞) Nem? 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[Rush]
Nem BMP-ben kellett volna felrakni 😞

hTTp://ror.hu/

Konkrétabban?
(A hídnál vagyok és a túlóldalt õrtoronyból világítanak. Merre menjek?)

SACA_(HUN)
Sziasztok! Itt van két kép a Bugokról!
Egyiken amint Stravinsky kb hatodik fegyverét veszi elõ!
Másikon, pedig DOOM fegyver látható (ilyen volt a tiéd is Slow?) 😊)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

THE matrica
NA Tikal Jobb lett a géped???

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

MarkBlade
Javaslom a fenti linket ott sok segítséget találsz.A lényeg hogy minnél halkabban és az árnyékokban kúszva egyik pontból a másikba menj.Egyszerû, és kellõen idegörlõ! 😊
mit kell csinálni a special force-os training pályán amikor a elenõrzõpontból b-be kell eljutni? merre menjek?

MarkBlade
Nem hiszem..Elég gáz lenne..
[HUN]Crassus
MA hallottam egy iylet,hogy állítólag nem lehet nevet változtatni többet.........ez igaz???Illetve lehet váltani csak akkor új account.........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

pet70000
freemail bázzzzzzzz

pet70000
csekk fremail

Tikal
pff...

MarkBlade
Aha.. menyki a fõ fórum oldalra..
MarkBlade
JA.. ezt nagyon beszipkázta.. a világ közepe.. 😊 hehehehe
Slow
"Hello! Chappy Chy C8 vagyok itt a honlapomon!

Csupa jó cucc! Csupa jó dolog!"

Gfreiter
itt az sg-n?

MarkBlade
Fórum.. saját fórum.. Shappy Fóruma.. 😊
Telenyomták buzi képekkel.. 😊 megalol..