A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus

MENJEN A PICSÁBA AKI ÍGY JÁTSZIK! A GYEREKET A GÉPÉVEL EGGYÜT ÜTNÉM SZÉT AKI ILYET HASZNÁL!!!!!

Tegnap ujabb "okosságot" használó gyerekekebe botlottam.Rólam köztudott(klánon belűl mindenképp),hogy előszeretettel használom a flashbanget.Szóval tegnap a sandstormon a "kínai" ettején arcbakaptam egy srácot a flassel elindulok fel érte,hogy egy jólirányzott lövéssel tarkóbakapjam-mint ahogy szoktam a flash akcióim után,DE a gyerek mintha misem történt volna szépen lekapott,De nem ám csak ugy lazán hanem olyan CS-s kiugrálós leguggolós jobbra balra cikázósan......Erre Saca mondta alt+enter-t használ a gyerek biztos ,kérdezeme "hogy míííí"?Ha ablakban army-zol NEM HAT RÁD A FLASH! hát mondom fasza! kecsegek! Sebaj ettől független azért is fogom használni,mert azért én még mindíg úgy gondolom több a fair player mint a nemfair!