America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
... és a delfinek már rég túlvannak rajta...😊)

na és a pandák is ugye...😉 azok már nem is emlékeznek rá =)))

patacsi HUN
az inteligencia és az ösztönök,gének harca ez a nõknél 😊)
bár ha belegondolsz mindenben ez van velünk is... az "emberré"válás (nem is tudom, hogy jó e egyáltalán) folyamata ez, aminek még igencsak az elején tartunk...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Ez mdingi igy van a nök a romantikus pasikért sirnak és a Kigyurt bunkókat szeretik aki megalázz õket , mégha a legtöbb férfi köztük én is ezt nem tudja megtenni

pet70000
bázzzz G nehéz eset vagy, most már én is belátom.... 😞

patacsi HUN
😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
gondoltam, hogy ebben is hatalmas tapasztalatod van....:/

Gfreiter
És én tudod mér vagyok qrva dühös? Mert a nõk minden rohadt magazinban azt rinyálják, hogy mikor jön már a szõke herceg fehér lovon, aki megbecsüli õket, mindent megtesz és feláldoz értük, tralala... és amikor jön, élvezik pár évig, megunják, és hiányolják, hogy nem verte õket pofán senki, és a végén elhagynak, hogy nem vagy elég férfias, meg ilyesmi... Kapják be.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
mindig a nõ a hibás, ez a végén kiderül minden esetben, soxor késõn sajnos 😉

Gfreiter
Pat, nem puffogok, ott a szmájli...
Strahd, asszem egy csukában járunk! Én azt is megverném, aki 3 és fél év után pofátlankodik bele!!!
Patacsinak #24143 teljesen igaza van az elsõ mondatban. A másodikbna is talán, de az legalább jól esik. Legalább van valami öröm az ürömben.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
De jobban érzem magam töle. 😊

patacsi HUN
a lányok mindig (nincs korhatár)megingathatóak, de csak ötödannyira mint mi 😞 de az is komoly rirzikófaktor. az arc lerendezése nem old meg semmit, csak ront a helyzeten...

Strahd_
.) köci pata papa 😄 végyé is meg a nagy csúny emberektö... én azon az egy emberen tölteném ki a dühöm aki kihasználja hoyg egy fiatal láyn nem tudja eldönteni az érzéseut és egy 6 éves kapcsolatba belepofátlankodik és megrenditi azt mert tudja hoyg a lányok fiatalon megingathatóak. de ha egyszer meglátom a gecit hülyére verem...

patacsi HUN
most is puffogsz még látod

Gfreiter
LLLOOOLLLL!!!! Most megfogtál 😊))

Gfreiter
Nem én kezdtem... abbahagyom... de az RPG-rõl beszélhetünk, ki dugja fel kinek

patacsi HUN
rába kisöreg most nem válaszolhatsz 😊)) a #24137-ra 😊))

patacsi HUN
most én nem kezdenék Strahd_ -al a helyedben. bár sztem. máskor sem érdemes mert velem gyûlik meg a bajod kiscsiga 😊).egyébként is szádba nyomok egy RPG-t a se##den keresztûl ha nem hagyod abba.

Gfreiter
Levélre..? Wazz, még mindig alszom 😞 Hozzászólást akartam mondani.

Gfreiter
Ja, és semmilyen "reakciós" levélre nme válaszolok a témával kapcsolatban!! 😊 Csak hogy nyugi legyen végre...

Gfreiter
Jó reggelt.. Wazz.. majnem 23 órát aludtam... De legalább kipihentem magam. Na mi van, megin megy a szarozás? Fejezzük már be a témát egyszer és mindekorra, és az efféle téma megemlítését is sztem hanyagojuk a jövõre nézve! Kutyika, mivel nem volt itt, sztem jogosan fejtette ki utólag a véleményét, tehát õt lebaszni télleg nem helyes! Sztem neki is ugyanolyan joga van a véleményformáláshoz, mint bárki másnak. És azért annyira nem hozta fel újra a dolgokat, mert nem egy hete besztéltünk róla. Szal téma lezérva egyszer és mindekorra! Strahd, én is t'ok ám bunyózni Látom van pár privim, szal mindenkinek válaszolok, csak elõbb kicsit magamhoz térek.

Strahd_
ugy van .) G töl több ilyen votl valos életben már levágtam volna.... Slow akit ütnék azt nem ismerem de egy szemét geci rongyember.

patacsi HUN
ja csak egyszer vetted észre 😞 de már megjavultam
elöbb gondolkodom, aztán humorizálok. bár hibák bárkinél becsúszhatnak 1x1x...

patacsi HUN
pl. a betyár patacsit...

Slow
azt üsd, aki megérdemli...:/

Strahd_
ezzel most én is igy vagyok. Szivesen megütlegelnék pár embert.

Strahd_
nem alvad az olyan gyorsan szerintem de a csata után a csiburival a vér lekrül nagy része a kardról. utánamegtiszthatod. Amugy a kard több részböl áll és a penge a fontos. A markolat a cuba , a tok bármi cserélhetö a penge a lényeg.

Al Bundy23
szevasz Eke báááááázzz ezer + 1 éve nem láttunk 😊

Patacsi: de ott legalább kurva sokat fizetnek érte 😊)

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
dexa nagyon arrogáns tud lenni, fõleg, ha valaki megemlíti, hogy õ milyen arrogáns...😉)))

Slow
figy, és mi van azzal az alvadtvérrel, ami belemegy a tokba, miután eltetted? vagy minden csata után, mielõtt elrakod alaposan meg kell tisztítani?

Slow
jó olvasgatást 😉

Kedvenceim

Játékosok fóruma
- America\'s Army (1846 új üzenet)

Strahd_
A válemény felvállalásával sok ember igy van. Minenkinek van roszs megnyilvánulása. G-t már töbször patacsit csak egyszer vertem volna meg valós eletben ha azt monjda amit mondott , de mindenkinek megvan a véleménye amit elmondhat csak max nem tetszik. AZ ineterneten kialakulnak társaságok anélkül hogy a másikat irsmernénk. És ha viták vannak bármilyen okbol akkor azért hevesek mert az életben lehetnem is ismernénk egymást vagy kerülnénk mert az életben jobban kijönnek a különbségek mint itt a neten.

patacsi HUN
ez igaz 😊) a kényelmesség sokba kerül... 😊
#24113 Dexa papa túl komolyan veszed 😊 ezek csak vélemények és én örülök is nekik legalább megismerjük egymást nem csak gránátdobástechnika szempontjából...
relax 😊

Strahd_
A kardok alapvetöen nem rozsdamentes acélból készültek. A Japán kardteknikák használata közben rengetegszer érintkezel a pengével. elrakáskor elövételkor az ujjaid segítségével rakod el a kardot. A kézen lényö izadság, bör stb nem tesznek túl jót a pengének. Ott ahol megfogod a pengét és nem tartod tisztán nem olajozod tisztogatod ott elösször fekete foltok jelennek meg majd ez terjed ergó rozsdásodik. Minden használat gyakorlat után este a kardokat megtisztogatták , ert a kard kinézete tükrözte a tulajdonosát is. Ezért ha rozsdás volt azt igen rossz fénybe állitotta a viselöjét. A kardot "tisztán " lehete csak elrakni pl. Ezért is van a kardtechnikák végén amikor vissza akarod állítani a harmoniát.( A kard elövétele megbontja wa -t (harmonia) az egyensúlyt a kardnak a helye a hüvelyében van. Amikor elöveszed a kardot megbontod a harmoniát ezért lehetöleg minnél hamrabb visza kell kerülni a helyére.) A kard elrakása elött egy ugynevezet chiburit hajtasz végre ami a vért ami a krdon van (és esetleg egyébb szenyezödés) lerázod a kardról. De ez nem elég tisztitás ezért kell utána a kardo leolajozni és egy speciális anyaggal a penge egész felületét kezelned. Ezért a kardot mondjuk kesztyüben tisztogatták , hoyg ne érje nedvesség a kardot mielött elrakod. A katana és a wakizasi a tulajdonosának "lelke" ezért amikor esetleg engedik hoyg megfogd akkor vigyáznod kell vele jobban mintha sajátod lenne. A Kard értékét tényleg a használat adja meg (most sok olyan harcmüvészet van ahol bálványozzák a kardot, nálunk nem igy van nálunk a kard használata adja meg az értékét a kardnak)

Mighty
Ez meg a hanghoz lesz jo.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
LEhet, hogy ez kell neked?

Mighty
Hali eke!
Reg lattunk, mi van veled? Johetnel neha velunk gammazni. TS IP patacsi alairasaban.

Mighty
Mint sok mindent, ezt sem a MM-ban kell megvenni. Oda csak akkor szabad menni, ha a keresett arucikk csak ott kaphato.

Ilyen kabelert el kell menni egy mezei hiradastechnikai vagy villamossagi szakuzletbe. (jo meg asszem az OBI es a Praktiker is) Ezek merfoldekkel olcsobbak a MM-nal.

Nekem van egy scart csatlakozom, amibe tudom csatlakoztatni az svideot meg a hanghoz tartozo piros/feher (asszem RCA kabelnek hijjak) csatikat, ami a hangkartaba megy.

[HUN]ekehatatya
helllo!

meg mindig!?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
ezt ugatom itt...
tegnap ezt letárgyaltam G-vel, de Kutyikának ma ELÕ KELLETT hozni a dolgot újra, teljesen feleslegesen...
tegnap óta már rég L is felejtettem a dolgot, de most...
na mindegy
gamelek tovább...

"Dexa a fenyegetõ 😊)) gyere ki a TS-re öreg... 😊))"

nem vagyok fenyegetõ...LOL...
😉
csak ott mindent gyorsabban meg lehet beszélni mint itt feleslegesen írogatni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
5000ft?
akkor nem tudom mikor nézem a nagyképernyõsõn a filmeket, mert nekem kéne legjobb esetben is 8méter. Biztos egyrõl beszélunk, svideo kábel?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
bár egy közepes minõségü mélynyomóvezeték métere 8e tehát nem is drága 😉

patacsi HUN
nekem nem is adtak és a 1,5méterest vettem 4-5e -ért és csak HAMA. a MédiaMarktban nem is volt hosszabb akkor 😞

Tikal
vazze, akkor azért adtak ilyen keveset

patacsi HUN
sok 😞

patacsi HUN
tisztára minta a parlamentben 😊) ez jó 😊)

Tikal
kárpotol, de most vehetek vezetéket mert amit adtak az vagy 1,5m... 😊 mennyi egy ilyen vezeték métere?

pet70000
"Hát ennyi! Télleg lezárom mostmár részemrõl!!!"
mondta G!!!!!
ezek szerint felesleges volt belevakkantanod Kutyika....

patacsi HUN
Dexa a fenyegetõ 😊)) gyere ki a TS-re öreg... 😊))
Mindenki elmondta akkor a véleményét, akkor most újra GAME 😊)