A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sir Quno Jedi
    Emberek ! Vagy én vagyok ultrabéna, vagy valami nem stimt, mert ez az excellent marksman nekem valahogy nem akar összejönni, addig meg nem lehet továbbmenni az advanced marksman training-re ! A 36 a 40-ből kissé hirig, pedig már eltanultam a légzéstechnikát (én is jártam eleget lőtérre, szal. nem nagy dolog), kipróbáltam kismillió felbontást, kitapasztaltam merre húz a fegyver (ez is evidens) mikor meghúzod a ravaszt, használom a zoom-ot, minden ahogy a nagykönyvben megvan írva, kilégzéskor elenged skuló, de pixelre ugyanazzal a célzással, ugyanabban a pillantban elengedve a skulót uyganarra a célra, tutkó más eredményt kapok. EZT rohadtul rühellem, mert vagy múljon a saját képességeimen, vagy hagyják a francba az egészet és legyen körökre osztott táblás taktikai játék ! Esküszöm olyan érzés, mint a vásári céllövölde...

Amúgy a 40-ből 32 a max., amit ki tudtam hozni, de 30 felett már merő szerencse.