60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de a komolyabb map-eken mindig van egy-két véróvodás, aki a pálya másik végéből lődözi le az embereket (a max. látótáv 3x-osáról !) mondjuk rakétákkal, de előfordul, hogy simán sniper-rel !

Ja és mindezt official server-eken !
  • The Garrett
    hát lehet pont kifogtál egy csítert.
    a lőgyakorlat pedig tényleg elég gyatra.. random becsapódás suxx :))))
  • Sir Quno Jedi
    A másik, hogy fogom a gépágyút és hasba engedem vele az arabot kb. fél méterről (könnyen páncélozott járművek ellen is jó az pedig), erre megfordul és mire 60 golyót beleeresztek, kegyeskedik visszalőni és egyből fexem max. életerőről ?!! EZ aztán tényleg ultraérdekes.

Na és miért nem lehet használni járműveket, mint az OpF-ben ?!! Alap kedvencem a Zetor taktika :-))) !!!
  • Sir Quno Jedi
    Emberek ! Vagy én vagyok ultrabéna, vagy valami nem stimt, mert ez az excellent marksman nekem valahogy nem akar összejönni, addig meg nem lehet továbbmenni az advanced marksman training-re ! A 36 a 40-ből kissé hirig, pedig már eltanultam a légzéstechnikát (én is jártam eleget lőtérre, szal. nem nagy dolog), kipróbáltam kismillió felbontást, kitapasztaltam merre húz a fegyver (ez is evidens) mikor meghúzod a ravaszt, használom a zoom-ot, minden ahogy a nagykönyvben megvan írva, kilégzéskor elenged skuló, de pixelre ugyanazzal a célzással, ugyanabban a pillantban elengedve a skulót uyganarra a célra, tutkó más eredményt kapok. EZT rohadtul rühellem, mert vagy múljon a saját képességeimen, vagy hagyják a francba az egészet és legyen körökre osztott táblás taktikai játék ! Esküszöm olyan érzés, mint a vásári céllövölde...

Amúgy a 40-ből 32 a max., amit ki tudtam hozni, de 30 felett már merő szerencse.
  • Mighty
    Jol beszelsz! Sok pi(n)at kivanok a Margyar AArcoknak! :)
  • [Rush]
    Boldog újévet mindenkinek előre is!!!
  • Sir Quno Jedi
    Azé vannak kedves emberek, most a surg.camp.-et nyomom és jönnek itt a nagyarcok, hogy mennyire imádnak nob-ok ellen nyomulni (gy.k. zöldfülű új gamer). Mondtam, hogy egy óra tréning után nem is rossz és bár a másik csapat volt túlerőben és náluk voltak az ászok, a végére már csak igen kis különbséggel győztek ! Ja, nagyarcok sniperrel, meg r.launcherrel, de majd megfingatjuk őket este...
  • Sir Quno Jedi
    Izé, köszi, de elég lenyitni a konzolt és megadni a pwd-t aztán uzsgyí ! De attól még konnekció közben szépen lehall (csak áll magában bambán)
  • zotyesz
    Ez azért nem semmi. Augusztus óta nem volt ekkora aktivitás a fórumon. :)
  • The Garrett
    hát a CODE már csak ilyen :))))
  • Sir Quno Jedi
    ez az MIB meg nem enged be, password jó, de semmi egyébb azután...
  • Sir Quno Jedi
    A hídvédelem nekem bejött, mindig előrerusholtam, mondván, hogy inkább én foglalom el az ellenségtől a hídat (ez ám a defense hozzáállás, nemde).
  • Sir Quno Jedi
    ááááá, már a tússzabadítósdinál tartok (addig minden megvan), de időnként szimplán kivág az official szerver, vazzz...
  • Petyus_
    Na szép kis színben tűntettük fel itt magunkat, két klántag flémel :), a harmadik meg kompromisszumként nyilvánosan csítelésre szólítja fel őket. :)

Mindenesetre javaslom Steiner és Rusland kirakását a CODE-ból a hatalmas TK-veszély miatt, ők nyilván az OpFor győzelemért hajtanak.
  • Timber
    ertem ... tehat akkor megiscsak rasszista a jatek es raadasul a gameengine meg at is veri az embert! felhaborito! maris szolok az ugyvedemnek, hogy jol intezze el ezt az alavalo galadsagot!!!

PEEETYUUSSS!!!! Munkara fel!
  • Timber
    latod a 3078as hozzaszolasban hirtelen elvi sikrol technikai mezsgyere terelodott a tema.
  • Timber
    de az mar ket kulonbozo tema te orr!!!!

erre csak annyit mondok:
    Honnet tudod, hogy egy ugyved hazudik?
    Mozog a szaja
    ^.^
  • Petyus_
    Nem kell szerénykedni, ez pontosan így van. :)

Legalábbis 1.2-ben így volt, amikor még nem gajdoltak oroszul az ellenségek. :)
  • Petyus_
    "sajnos azt kell mondjam az AAO igencsak 'rasszista' valahol ... nekem kicsit vannak vele elvi fenntartasaim"

"baszki NEM ERROL VAN SZO! itt a gameengine hogy oldjarol van szo te!!!"

Erre csak egy idézettel felelnék: "..aki jellemtelen, annak nincs jelleme"
  • The Garrett
    Tudjátok mit? Használjatok neonskint :))))))) ott nincs se tálib se orosz se semmig csak piros/kék
  • Timber
    baszki NEM ERROL VAN SZO! itt a gameengine hogy oldjarol van szo te!!! NEM TUDOM 2 szavas mondatban leirni ugyhogy latom mar sosem erted meg ^.^
  • Timber
    de most komolyan ... hogy lehet az, hogy ha mind a ket oldal amcsinak latja magat M16A2vel amivel csak bugagbummni tud akkor a masiknal megis tud pakapakapakapakapakapaka AK47zni?

Erre valaszoljatok MOST
  • Petyus_
    "...akkor is Allies vagy az ellenfel meg mindig Axis..."

Így van, lehet is néha a különböző "zsidóírtó" nick-kel jelzett embereket látni a Stalingrad szervereken (ez a német hadseregnek egy hatalmas megcsúfolása), gondolom az amcsiknak is érdekes lenne, ha a magukat Al-Kaida terrortistának képzelő 11 éves vérpistikék élnék ki torz csúfolódó kedvüket a 12 éves amcsi kiskölykökön - amcsi költségvetési pénzből.
  • Timber
    Abduh mahla nyihaha petyus!
  • The Garrett
    egy T lemaradt :) találjátok ki honnan :D
  • The Garrett
    persze aztán idegbaj kapok a sok sípolástól.
  • The Garrett
    kérdezd Steinert :)
  • Petyus_
    Ezért kell MILES (vagy mi) módban játszani.
  • The Garrett
    jah a jófiú rosszfiú dologra:
    Miért lenne az army mindig a jófiú oldalon??
    hisz ugyanugy lelövi az ellenfelet mint ahogy azt az opfor teszi. És mivel army- mind2 oldal a játék nem különül el jófiú rosszfiúra.

imho
  • Petyus_
    Ehh... igazad van... hogy van az arabul, hogy afgán iskoláslányok sút bettör? :)
  • The Garrett
    ne ezt írtam én is le...:) de milyen egyszerre :)
  • The Garrett
    De mondjuk az igaz amit Timber mond.. és most nem a faji akármilyen vonatkozásban, hanem a gyakorlati játékban:

Van egy ellenfeled aki elvileg kiválasztja magának az M16ost... és ugye neked is az van. mind2 en ezt látjátok first person nézetből.
    DE az ellenfelednek ha felveszed a fegyverét azon nem burst/single firing mode van hanem automata. és ugye nem kell ecsetelnem az automata fegyver előnyeit a burst el szemben.

DE itt jön az érdekesség( szerintem) mivel ez fordítva is igaz tehát mikor te burst mode ban lőssz az a szerveen pl automata vagy hogy van ez?????????

gondolok itt elsősorban insurgent camp en a Terrorok fegyverére.
  • Timber
    Magukat ők is Armynak látják, nekik te vagy az OpFor, az ellenség.
    errol beszelek ... akar assault akar def vagyok akkor is a jo fiuk az amcsi katonak ... es a rossz fiuk az ukran/arab terrorista genyak.

Ez olyan mintha MOHAAban barmelyik oldalra is allsz akkor is Allies vagy az ellenfel meg mindig Axis.

Na most a gond a kovetkezo (maradjunk MOHAA peldanal mert latom nem vagy kepes ertelmezni a szavakat te csokkentkepessegu csokos ugyvedjelolt orr!) ... ugye a Garand es a Mauser igencsak kulonboznek. Te mint Allies csak Garandot valaszthatsz es az ellenfeled is mivel O is csak Allies oldalt lat az O gepen. Nos innentol mind a ketten ugy lottok mintha Garanddal lonetek tehat pengpengpengpengklank-reload. Viszont te ot (es O is teged) ugy lat mintha Mauserrel lonel tehat ticcsu! Most akkor ezt hogy csinalja a szerver/kliens, hogy ti a ti gepeteken pengpengpengpengklank-kent lottok de a masik oldalon ebbol annyit latnak, hogy ticcsu!? he?
  • Petyus_
    LOL, tényleg ezt üvöltik? :))) Akkor csak nekem nem tűnt fel, hogy a Bridge-en az ellenség az olyan szlávos. :)

Akkor nem szótam. :)))
  • Petyus_
    Ő magát úgy látja, mintha US Army lenne.

Nem Army - OpFor között választhatsz, hanem DEFENSE vagy OFFENSE között. Opposing Force -> ez csak annyit jelent, hogy az ellenfeleid. Magukat ők is Armynak látják, nekik te vagy az OpFor, az ellenség.

Azonkívül több pálya van, ahol teljesen európai vonásai vannak az ellenfélnek (=lehetnek akár belső amcsi terroristák), de a sivatagi környezetben az élethűség szempontjából jó hogy turbános beduinok az ellenfelek. :)
  • Timber
    na innentol nem ertem az egeszet.

US Army - M16A2 ... single/burst
    OPFOR - AK47 ... single/auto

namarmost ha nem lehet OPFORkent arabot jatszani akkor nem tudod az AK47et kivalasztani. De megis jon szembe velem AK47 es autoban tuzel ... most akkor ez hogy van?
  • Petyus_
    Mert nem is lehet... :)
  • Timber
    en pl sosem tudok arab borbe bujni

es nem tudom miert. semmit nem allitottam ... es le merem fogadni ... tobben igy vannak vele.
  • Sir Quno Jedi
    Máris nagyon előrehaladott állapotban leledzek, már az olafinomítóson is túl vagyunk, most tovább...
  • Sir Quno Jedi
    thx