A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Sziasztok!Most olvastam el a napi hozzászólásokat.Egyébként elég érdekes témában akadtam el hogy ki,hogyan értelmezi a klánok szabályzatát.Az én felfogásom szerint minden csapat szuverén joga a szabályalkotás és annak betartása.Ugyanúgy mint mi magyar állampolgárként a törvény betartása.Ezért senkinek nincs joga arra hogy minden egyes klánokat kritizáljon és megjegyzést tenni.Másik érdekesség az volt a HUN jelzés.Egyébként az én nevem mellett is található azért tettem oda mivel világjátékról van szó és én büszkén viselem az országom nevét.Nem szégyelem magam emiatt hogy szeretett Magyarországon is létezik jobbnál jobb AA játékos.Gondolok a legmagasabb honorú Zsozsra,Dexáról,Patacsiról,Gfreiterról,Nyersről és még sorolhatnám tovább!(ha netán valakinek a nevét kihagytam akkor elnézést kérek!)Ha valaki úgy dönti hogy neve mellett kiírja az ország nevét akkor tiszta szívvel tegyen meg csak akkor ha semmilyen klánhoz nem tartozik!Szívesen várom a véleményeteket!Lóbébi