America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó éjszakát komák!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
1. Az ember fáradtan születik és él, hogy kipihenje magát!
2. Szeresd az ágyadat úgy mint önmagadat!
3. Nappal pihenj, hogy éjszaka nyugodtan alhass!
4. Ne dolgozz - a munka megöl!
5. Ha látod, hogy valaki pihen – segíts neki!
6. Ma ne csináld azt amit holnap megtehetsz!
7. Dolgozz kevesebbet mint amennyit tudsz, és amit tudsz azt ruházd rá másra!
8. A hûvösben a mentség – pihenésbe még senki se halt bele!
9. A munka hozza a betegséget – ne halj meg fiatalon!
10. Amikor megkivánod a munkát, ülj le, és várj, meglátod, hogy el fog múlni!
hTTp://ror.hu/
hTTp://ror.hu/
mihez?
majd aszem lehet hogy csak reggel válaszolok mert már lépek...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😄
mert arra megyek rögtön...
majd megírom hova...
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Én mértékkel és tartózkodással iszok: a mérték: a vödör, a tartózkodás: az asztal alatt.
Hiroshima '45. Csernobil '86. Windows '95.
Új térképet kell rajzolni. A tudósok szerint hazánk a csodával határos.
A dohányzókészletembõl már megint csak a pofámat hoztam el.
A hardver az amibe bele lehet rúgni.
Én kértem a jeget, de ez azért nevetséges! (a Titanic egyik utasa)
Csukd be a szemed? Ugye milyen sötét van odabent? 😊
Jó a mennyben, de a pokolban több az ismerõs.
Mit eszik a Microsoft egér? Ideget.
Objektív Warp tesztünket Bill Gates végezte.
Ketten jöttek az erdõbõl. Az egyik futva, a másik medve.
Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki! (Porszívó reklám)
Gyanítom, hogy hazudik a modemem. Mindig ezt ígéri: Nõ, Karrier!
Óvd a fákat: egyél harkályt!
Tanulj a szüleid hibájából: használj fogamzásgátlót!
Hogy kezdõdik a homokosok Bibliája? Ádám és Béla.
A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt.
Felhasználó: számítástechnikai szakkifejezés. Lásd: idióta.
Mi a korrupció? Amibõl kihagynak.
Mi az ellenállás mértékegysége? Partizán per négyzetméter.
Minek a mértékegysége a kísértet per négyzetméter? A lidércnyomásnak.
Faszén: szerves önkritika.
Miért hívják turistaszezonnak, ha egyet sem szabad lelõni?
Mosás elõtt válasszuk külön a színes ruhát és a fehér cicát!
A colt mindig erõsebb az ászpókernél!
Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk.
Úgy szeretem a tanárokat, mint a sört; asztalon, hidegen és fölnyitva.
Kínai agresszorok megtámadták a szovjet traktort, ami visszalõtt és elrepült.
Ne lopj! A kormány utálja a konkurenciát.
A csapatmunka az, amikor sokan csinálják azt, amit mondok.
Az aranyszabály: Akinél az arany, az csinálja a szabályokat.
Szeresd az ellenségedet - be fog dilizni tõle.
Mosakodjon az, aki lusta vakarózni.
A kutyák Whiskas-macskát ennének.
A Hubble-ûrteleszkóp fekete lyukat fedezett fel a Szûz-csillagképben!
A macskám öngyilkos lett. Fejbe lõtte magát kilencszer.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
majd holnap még megpróbálom neked a training adatokat feltölteni ha sikerül végre...
ezekre tudsz menni...

de mindjárt lecsekkolom és megírom hol tudsz vele jelenleg gamelni...

írd meg, léci léci lécia medic training gáz, mert az seggelõs dolog, ott kell végig ülni az elsõadásokat és azt sokat ezért utálják...

😄

majd ennél az accountnál is megcsinálom az összes trainget de mivel most semmilyen ilyen jellegû infót nem tudok feltölteni...

csak mûködjön végre...
😄

nem az a gond, mert én minden ilyen esetben a personal jacket részben egybõl leellenõrzöm hogy helyes-e a pass és a felhaszn név egy egyszerû transmission-nal és mivel nálad transmission completed-et írt ki így nem azzal volt gondom...
😄
azzal volt gebasz hogy amint megcsináltam a trainigedet és fel akartam tölteni a dolgot az official site-ra akkor egybõl a fõmenübe dob vissza...
ha gondolod azt oda tudom addig adni neked, mert amelyiknél fullosan megcsináltam minden trainget azt már odaadtam másnak...

szal késõbb újra megpróbálom majd...
holnap menni fog?
😄