A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Pepti@work
    Sracok. Bocs, hogy belepofazok a dolgotokba, de olvasgattam a forumot, es #30455-ot olvasgatva, gondoltam megosztom veletek, milyen tapasztalataim vannak ebben a temaban. Nem tudom, hogy ki BF-ezett kozuletek, ott volt a HBA nevu dolog, ami valami hasonlot probalt meg letrehozni, es szepen el is ment a flemeles, csiterezes, stb iranyaba. Miutan mindenki kivalt, egybol rendezodtek ezek a viszonyok (nagyjabol) es minden ment tovabb a maga medreben, felesleges vitak es egyebek nelkul. Szvsz az ok, amiert megbukott a dolog, hogy igy a "vezetest" nehany ember tartotta a kezeben az egesz orszagban, es nem biztos, hogy az o elkepzelesuk takarja a tobbiek elkepzeleseit (ezert lepett ki pl anno a 201-es szazad a HBA-bol es alakult meg PT neven mint klan). Es mi tortenik akkor, ha pl valaki egy uj klant, squadot, nevezzuk akarminek, akar csinalni? Tehat mondjuk nekem eszembe jut, hogy de jo lennne klanszinten is uzni az AA-t, nem csak publikon (ami teny, mar gondolkodok rajta) es mondjuk nem csatlakozni akarok valahova, hanem egy sajat klant csinalni (mint azt tettem a BF-ben is)? Akkor hagyjam ott az elkepzeleseimet es csinaljak mindent ugy, szervezzek mindent ugy, ahogy az a par ember szeretne?

Felre ne ertsetek, no offense, klant sem akarok csinalni (eleg volt bf-ben egy klant megszervezni) csak a hatulutokre akarok ravilagitani, es nehany kerdest felvetni, amit nem art, ha vegiggondoltok.

Csak egy leased server kedveert szvsz nincs szukseg szovetsegre, mivel warokon szerintem legkevesbe az xp szerzes szamit, publikon meg mondjuk egy 4-5 klan altal birtokolt szerver nem sokat menne (gondoljatok bele: gyakorlasok, warok mennyi idot visznek el ennyi csapatnal). Maga az AA scene osszefoogasa, szervezese meg nem szervezetet, hanem embert kivan, aktiv szervezoket, akik csinaljak a dolgukat (erre szerintem nagyon jo pelda megintcsak a magyar BF scene).

HUN: en is kaptam toluk levelet ma reggel. Ez meg rendben is van. En ugyan nem hasznalom a [HUN] tag-et a nevemben szerveren, de ettol fuggetlenul kifejezetten ellenzem orszagnevek hasznalatat nevkent, mivel nagyon sok ember hasznalja ezt a taget orszagbeli hovatartozasanak jelkepekent.