A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Timber
    na akkor ... hogy egy kicsit feldobjalak titeket.

AAOban a legnagyobb gond az UT engine. Ez egy script rendszeru dolog, melynek legnagyobb elonye, hogy konnyen modosithato, igy rengeteg jobbnal jobb mod fog napvilagot latni ezzel szemben legnagyobb hatranya, hogy konnyen modosithato, igy viszonylag keves tudassal lehet benne cheatet csinalni.

Namarmost az AAO is UT engines tehat itt sincs maskepp. Bizonyos .u fileok modositasaval lehet kulonbozo cheat effektusokat elerni. Pl. nincs kod, nincs fust a smoke grenadebol vagy 100% pontosan losz vagy ... Ami viszont a dolog 'hatulutoje', hogy ilyenkor az .u fileok CRC-je megvaltozik. Legnagyobb szerencsenkre erre az AAO fejlesztoi is rajottek, es egy CRC ellenorzo rutint raktak a jatekba. Hogy ez mikepp tortenik errol nincs fogalmam sem es amennyire utananeztem a nagyobb AAO hackerek sem tudjak a modjat egesz pontosan. A lenyeg, hogy nem tudjak kijatszani. Az egyetlen gond ezzel, hogy ezt a feature-t nem dolgoztak meg ki rendesen es mivel az 1.5os patchet ki akartak adni karacsony elott igy (csak ugy mint az uj palya) ez is az 1.6os verzioban lesz tokeletes. Annak jelekent, hogy ez a feature benne van maris legjobb pelda a DEV szerverek beindulasa/letezese. Ugy nez ki ezen a szerveren mar futtatjak ezt az ellenorzo rutint mert ott mar szurik a cheatereket. Valoszinuleg az 1.5os patch megjelenesekor meg nem volt tokeletes, ezert nincs fent a HomeLAN es a SCI szervereken.

Azt viszont meg a DEV team is elismerte, hogy a Dx hack ellen nem tudnak mit tenni, es sajnos nem is nagyon fognak tudni. Igy a szines skinek es a 'wallhack' mukodni fog csak ugy mint az aimbot. Nem kell egybol huledezni ... kiprobaltam az aimbotot es baromi gyenge ... meg en is jobb voltam nelkule mint vele ... es ugy gondolom ez mindent elarul a dologrol ^.^

A szines skin es wallhack az sajnos problema ... de engem pl. a Wallhack idiota keresztje (ez vegul is csak annyit tesz, hogy az ellenfelet egy megadott szinu kereszttel jeloli amint a 'latomezodbe' er) engem sokkal jobban zavart mint segitett volna. A szines skin az egyetlen amire azt mondom, hogy hasznalhato ... hisz igy a TK sokkal konyebben elkerulheto, es az ellenfel is hamarabb felismerheto. De azt hiszem ezt nem kell ecsetelni.

Tehat Petyus kijelentesere reagalva:
    1. Aki lama az a szines skinnel es wallhackel is az lesz. Az aimbot meg olyan nevetsegesen lassu, hogy nem tul hatekony. mondjuk ugy, hogy az esetek 15%ban hasznalhato. Tehat ezek a cheatek nem novelnek jelentosen a teljesitmenyen. Novelnek de az tuti, hogy Meier vagy Vajdi vagy Norb33 becsukott szemmel is lehenteli oket meg mielott barmit csinalhatnanak.
    2. Tok ingyenes nekunk. De az amerikai kormany finanszirozza ... ezert valamennyire odafigyelnek ra, es fejlesztik. Szerencsere ugy vettem eszre a cheatekkel szemben a Zero Tolerance politikat alkalmazzak. Csak tamogatni tudom ^.^
    3. a skill az skill. az szamitani fog, es mivel az 1.6os verzioval mar (valszeg) teljes lesz a cheat vedelem ezert biztos vagyok benne, hogy az official szervereken nem lesznek olyan erdekes esemenyek mint most a nem hivatalos szervereken.

Tehat van remeny. Sokkal inkabb mint a MOHAA / SH eseteben.