60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petyus_
    Szerintem meg ez csak egy ajándék az amerikai hadseregtől, hogy mindenki játszhat ezzel a játékkal, nem csak a "potenciális Ranger" amerikai ifjoncok. :) Ezt értékelni kell. Az amerikai gondolkodásmód szerint az lenne szörnyű, rasszista, ha valaki terrorista bőrbe bújva írtaná a Rangereket. Valahol érthető is.

Azon kívül nem csak arabok szerepelnek a játékban, szóval szerintem igazán ennek nincs ilyen vonatkozása, kár is belemagyarázni.

Az America's Army az amerikai fegyverzet megismeréséről, a taktikáról, és a játékról szól, semmi többről.
  • The Garrett
    de milyen jó hogy Dollarban van az ár :feltüntetve :)
  • HoTDoG
    Nagyonvárom :)
  • The Garrett
    MUHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH
    Ez kell.

Elküldöm az arab nagybácsimnak:)
  • The Garrett
    Na akkor ma este nagy game a MIB/más eu szerveren?
    jöjjön már egyszer mindenki!
    Sokan vagyunk de nem elegen :P
  • The Garrett
    jah és ez a kis okosság kiírja hogy mikor melyikőnk játszik? Király
  • The Garrett
    jah elfelejtettem mondani a pass: mib :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost én nem fogok nagyhirtelen beállni az U.S. Army-ba arabokat gyepálni, mert nagy ívből nem érdekel az egész. A Star Trek Klingon után sem akartam belépni a Klingon armadába ugyebár. Nem mi vagyunk a célközönség szerencsére, azokért meg nem kár, elég hülyék e nélkül is.
  • Timber
    Persze szerencsére ez is csak nekünk jó !!!

Ezen a reszen vitatkoznek ... sajnos azt kell mondjam az AAO igencsak 'rasszista' valahol ... nekem kicsit vannak vele elvi fenntartasaim ... de errol Steiner (aki ugye arab szarmazasu) tudna meselni ... sajnos sok mindenben egyet kell ertsek vele.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy olyan 200 körüli pingeket produkál az official szerverekre nékem, az nem túl jó nemde ?!!
  • Sir Quno Jedi
    Vajon miért is állnak ott és miért ez a nagy támogatottság ?!! :-))) Persze szerencsére ez is csak nekünk jó !!!
  • Timber
    Szerencsere M313Rt 100%osan tamogatom ezen kijelenteseben:
    Cheat témában részemről ez az utolsó megjegyzés most:
    Nem érzem akkora veszélynek a development team és a komoly játékosok hozzáálása miatt.

100%osan egyet ertek ... minden elismeresem az AAO DEV teamnek! Bar minden jatek mogott ilyen csapat allna!!!
  • Sir Quno Jedi
    Nnna megcsináltam ezeket az idióta tréningeket, hát nem egy agymunka az tutkó. Sharpshooter lettem elsőre (pedig egyet hibáztam is, míg rájöttem, hogy Zoom-olni kéne :-))). Megvan az összes BASIC training is, de az M.I.B. szerver amit ajánlottatok password-os ám ! :-(((
  • Timber
    ez de poen ^.^
  • Timber

• Sir Quno Jedi
    Most nekem kell elnézést kérnem helyette is ! Köszönöm !
  • Timber
    pls .. itt ilyet ne ... koszi
  • Sir Quno Jedi
    Jé én erről még nem hallottam, de jó tudni ! :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Oksa, én mindjárt ki is próbálom majd. Eddigelé főleg OpFlashpoint-tal nyomultunk LAN-on, vagy MOHAA, Spearhead, SOF2, most már ideje AA-zni is egy kicsit nemde ?!! :-)))
  • Timber
    M313R en altalanossagban beszeltem ... De en is a Weapon Cache-t favorizalom ... meg Insurgent Campet ... mert ott baromi jol lehet pontokat gyujteni mint leader ... csak be kell rusholni mint allat ... a vedok meg legtobbszor azt sem tudjak mi tortent ^.^ Ha meg kifurkeszik az utvonalam akkor megyek masik ICamp szerverre ^.^ De ez csak akkor ha Honor pontra megyek es nem jatekelmenyre ^.~

Ma este megyek en is! ^.^
  • The Garrett
    van egy elvileg magyar szerver is a:
    =M.I.B= ArmyOps Server|135ms|157.181.78.240:1716
    gyertek fel este
  • The Garrett
    56k val játszik Vajdi is Amerikába nem is rosszul... ugyhogy elég
  • The Garrett
    jaja és abban Meier az ász :D
  • Sir Quno Jedi
    Gyermekeim, most szedem le az 1.5-ös verziót és este lesz egy kis party. Mit gondoltok, a többieknek 56K-s modemjük van, nekem ADSL-em (ami kifelé ugye csak 64k), elég lesz e az elfogadható sebességű gammázáshoz ???
  • The Garrett
    Jah meg észrevettem valamit :) lehet hogy ezt már mindenki tudta de én akkor is tegnap jöttem rá.
    A köd nem ugy van hogy az egész képernyót koppanástól koppanásig ugyanugy fedi. Tehát pl a monitor jobb felső sarkában messzebbre el leher látni mint a képernyő közepén.. Ezért volt hogy ki tudtam lőni 1-2 embert messzebbről ő meg nem is látta mi a helyzet.

Ezt ti tudtátok már?
  • Petyus_
    Meier együtt kezdtem veled a játékot, ha emlékszel, szóval észreveszem azért, mi a pálya. Ha én kempelek guggolva, tudom, honnan fog jönni a csávó, a kijelzőn jó magasan van a találati pontosság, a gyerek meg befordul a sarkon, lövöm szépen a fejét, ő meg megsoroz és én halok meg... az érdekes.

Szerintem meg a játék jellege ill. a köd/füstgránátok kiemelkedő szerepe miatt NAGYON is sokat dobnak ezek a cheatek a játékosok teljesítményén. Legalábbis kedvenc pályámon, a Bridge-en.
  • Timber
    csakhogy O nem sniperrel hanem M16osal ... a csapata sniperenek eselye nem volt hogy fraget szerezzen. Amugy csak azert szerzett koronkent 7 fraget mert mi csak 6an voltunk ^.^
  • The Garrett
    rólam látják hogy nem csítelek :D látszik a teljesítményemen :) 5 /round... a csíterek 7 et lőnek le körönként :D
  • The Garrett
    jah ez Ment a Meierére
  • The Garrett
    Jah és milyen király volt...
    Nekem csak ez számít. hogy JÓ TÁRSASÁGGAL JÓT JÁTSZAK. Az hogy ki hogy milyen wallhacket meg nofogot használ nem érdekel.
    Tegnap este gondolkodtam azon mi vezérel egy ilyen csítert. Abban leli az örömét hogy másokat lelő ugy hog esélyt sem ad neki...
    Ebben mi a JÁTÉK?-nemtudom.
    Nagyobb ember lesz attől hogy 2 vel több nmy-t lőtt le mint bárki a szerveren? És akkor mi van? Azt hiszi népszerűbb lesz a sok a fragje? ám legyen.

Szerintem ez a sok ranglistás stb dolgog is közrejátszik... Arra serkenti az embereket hogy minél többet killeljenek..Namost a kis 10éves amerikai gyerek nem fog olyan szinten játszani mint foufoulala ezért leszedi a hacket hogy azt higgye ő is király...
  • Timber
    M313R ... itt ki kell javitsalak.

Mikor egy olasz szerveren teszteltem a cheateket egyedul le tudtam volna szedni az egesz vedo csapatot pedig ott rendesen voltak 40 meg 50es Honor pontosok ... de emlekszem mikor Norb33 bemutatta nekem, hogy jatszik egy cheater (NEM NEM NORB33 CHEATELT! HANEM O HIVTA FEL A FIGYELMEM ARRA AKI CSINALTA!) ... bejott es egyedul leszedett 7unket ... pedig osszejatszottunk... asszem egy SAW sniper scope-al es zoommal + minden golo ugyanoda megy az megiscsak NAGYON javit a teljesitmenyen. Te meg azt sem tudod hol LEHET az ellenfel mikor O mar lelott teged. De meg a M16A2vel is gyonyoruen lehet hentelni. m313r ha gondolod (csak neked) odaadom ezt a cheatet ... de nem ajanlom, hogy DEV szerverre menj vele ^.^
  • Timber
    nos ... az, hogy en tudom hol es mit kell keresni az nem jelenti azt, hogy a klanomban barki mas tudna ... ezeket az informaciokat meg eloluk is elzarom ... akit erdekel annak csinalok screenshotot a cheat mukodeserol. De mint mondtam ... nem felhasznalas celjabol keresem ezeket a dolgokat.
  • Timber
    na akkor ... hogy egy kicsit feldobjalak titeket.

AAOban a legnagyobb gond az UT engine. Ez egy script rendszeru dolog, melynek legnagyobb elonye, hogy konnyen modosithato, igy rengeteg jobbnal jobb mod fog napvilagot latni ezzel szemben legnagyobb hatranya, hogy konnyen modosithato, igy viszonylag keves tudassal lehet benne cheatet csinalni.

Namarmost az AAO is UT engines tehat itt sincs maskepp. Bizonyos .u fileok modositasaval lehet kulonbozo cheat effektusokat elerni. Pl. nincs kod, nincs fust a smoke grenadebol vagy 100% pontosan losz vagy ... Ami viszont a dolog 'hatulutoje', hogy ilyenkor az .u fileok CRC-je megvaltozik. Legnagyobb szerencsenkre erre az AAO fejlesztoi is rajottek, es egy CRC ellenorzo rutint raktak a jatekba. Hogy ez mikepp tortenik errol nincs fogalmam sem es amennyire utananeztem a nagyobb AAO hackerek sem tudjak a modjat egesz pontosan. A lenyeg, hogy nem tudjak kijatszani. Az egyetlen gond ezzel, hogy ezt a feature-t nem dolgoztak meg ki rendesen es mivel az 1.5os patchet ki akartak adni karacsony elott igy (csak ugy mint az uj palya) ez is az 1.6os verzioban lesz tokeletes. Annak jelekent, hogy ez a feature benne van maris legjobb pelda a DEV szerverek beindulasa/letezese. Ugy nez ki ezen a szerveren mar futtatjak ezt az ellenorzo rutint mert ott mar szurik a cheatereket. Valoszinuleg az 1.5os patch megjelenesekor meg nem volt tokeletes, ezert nincs fent a HomeLAN es a SCI szervereken.

Azt viszont meg a DEV team is elismerte, hogy a Dx hack ellen nem tudnak mit tenni, es sajnos nem is nagyon fognak tudni. Igy a szines skinek es a 'wallhack' mukodni fog csak ugy mint az aimbot. Nem kell egybol huledezni ... kiprobaltam az aimbotot es baromi gyenge ... meg en is jobb voltam nelkule mint vele ... es ugy gondolom ez mindent elarul a dologrol ^.^

A szines skin es wallhack az sajnos problema ... de engem pl. a Wallhack idiota keresztje (ez vegul is csak annyit tesz, hogy az ellenfelet egy megadott szinu kereszttel jeloli amint a 'latomezodbe' er) engem sokkal jobban zavart mint segitett volna. A szines skin az egyetlen amire azt mondom, hogy hasznalhato ... hisz igy a TK sokkal konyebben elkerulheto, es az ellenfel is hamarabb felismerheto. De azt hiszem ezt nem kell ecsetelni.

Tehat Petyus kijelentesere reagalva:
    1. Aki lama az a szines skinnel es wallhackel is az lesz. Az aimbot meg olyan nevetsegesen lassu, hogy nem tul hatekony. mondjuk ugy, hogy az esetek 15%ban hasznalhato. Tehat ezek a cheatek nem novelnek jelentosen a teljesitmenyen. Novelnek de az tuti, hogy Meier vagy Vajdi vagy Norb33 becsukott szemmel is lehenteli oket meg mielott barmit csinalhatnanak.
    2. Tok ingyenes nekunk. De az amerikai kormany finanszirozza ... ezert valamennyire odafigyelnek ra, es fejlesztik. Szerencsere ugy vettem eszre a cheatekkel szemben a Zero Tolerance politikat alkalmazzak. Csak tamogatni tudom ^.^
    3. a skill az skill. az szamitani fog, es mivel az 1.6os verzioval mar (valszeg) teljes lesz a cheat vedelem ezert biztos vagyok benne, hogy az official szervereken nem lesznek olyan erdekes esemenyek mint most a nem hivatalos szervereken.

Tehat van remeny. Sokkal inkabb mint a MOHAA / SH eseteben.
  • Petyus_
    Egyébként én is AAO-ztam egy kicsit a múltkor, először tetszett az 1.5 peccs hozta sok újdonság (1.2-vel játszottam legutóbb), pl. távcső, meg az a bigyusz, ami jelzi milyen pontosan lősz, de a különböző parajelenségek elvették a kedvem az egésztől.

Nem elég, hogy szokás szerint hat Defense oldali köcsög ellen ketten támadunk Assaulttal (Bridge Crossing), de hogy még a füstön is átlát a gyerek, az már túlzás... meg a kocsi mögül kidugom a fejem a saját oldalomon, a másik oldalon meg elkezd lőni a gyerek, hát persze...

AA nagyon rossz játék ebből a szempontból - 1. aki láma csít nélkül semmit nem tud csinálni, halálra unja magát, 2. nagyon sokat javíthatnak a csítek a "teljesítményén", 3. tök ingyenes játék, ezért minden hülye akármikor kipróbálhatja milyen csítelni egy jót.
  • Petyus_
    Szerintem ez nem megoldható. Ha csak azt teszi közzé, ami módosítja a játékot, ebben az eredeti programnak egy sora sincs benne, azzal nem lehet mit kezdeni.

Ötös voltam szerzői jogból!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    És esetleg mi lenne ,ha:
    Mivel ez a Amerikai hadsere játéka ,először is jovédetnék(lehet hogy van nem tudom)!Azaz bármiféle játék módosítást legyen az akár betütipus módisítás ,is szigoruan büntetnének.Itt arra gondolok hogy ha valaki csináll kreál egy csítet az aahoz,akkor már módosítota és ha ezt közzé teszi nehogy már az amsinkank olyan sokkbol tartson megtalállni,ezek után nyakába varnának egy fassza kis pert a csávónak ,és megnézném ezek után ki merné módosítani az aa-t.Bocs lehet hogy hülyeség amit mondok de kurvára elkeserítő ez a dolog.
  • [DFL]vajdi
    jovan bazz hajnali 2 van :DDD
  • The Garrett
    én nem mondtam egyetse Hallucinálsz :)))))) az Timber volt :D
  • [DFL]vajdi
    :)
  • The Garrett
    de kellene egy amolyan sniperrifle :)