A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Timber
    oke sracok ... most lehet kicsit nagyon utalni fogtok ... de ezt a negativ hullamot ami a mai nap rajtam van kiadom magambol.

Sajnos az AAO szamomra halott. Olyan mertekben lehet benne csalni, hogy az meg a MOHAAnal is kiabranditobb.

Van egy oldal amit a legelitebb hackerek csinalnak es a forumat bizony a legtobb anti-cheater is olvassa (aki ezt megkerdojelezi az ostoba ... a legjobb modja az anti-cheat irasnak ha tudod mi ellen kell harcolnod ...)

Eddig ugyan csak a MOHAA szekcio erdekelt de ma atneztem az AAO reszbe is. Amit ott talaltam az igen kiabrandito volt. Ket hack van forgalomban, az egyik egy DirectX Wrapper a masik pedig egy U editor. Mit is csinalnak?

DXWrapper - ezzel szep szinesre tudod rakni az ellenfeleidet (es a csapattarsaid is) valamit wallhackkent is mukodik (ilyenkor egy kereszt jelzi az enemy merre is van) es termeszetesen a jo oreg aimbot is ottfigyel ebben a kis packban ... es azt kell mondjam ... egeszen jol mukodik az aimbot.

U Editor - ez egy olyan progi amivel beallithatod, hogy mit editaljon a kulonbozo u file-jaidban ... a fontosabb feature-k: no fog, no smoke, no flashbang, no grenade sound, sniper (vagy barmilyen) scope minden fegyveren, zoom minden fegyveren.

Elegge durva nem?

Na marmost itt szoba kerult az, hogy a hivatalos szerveren az adminok bannolhatnak ha ilyet talalnak nalad. De a kerdes, hogyan talalhatnak ra?

1. figyelik a file-okat amit betoltott az AAO:
    a. U fileokat CRC ellenorzik
    ezzel a modositott U fileok kiszurhetoek
    amit nem ertek, hogy ezt miert nem raktak bele alapbol az AAOba? Ez mindossze ~16 byte adat / U file tehat amikor valaki egy szerverre megy a kliens rogton kuldi a CRC reszt a szervernek ... ez jatekosonkent kb. 400 byte adatot jelent ... ugye ez nem okozna semmien lagot
    b. figyelik a dll fileokat amit az AAO hasznal: ezzel a directx wrap elvileg kiszurheto (bar ebben nem vagyok biztos)
    a gond az, hogy ehez ismerniuk kellene az osszes letezo directx D3D dll file-t ... ami ugye van szep szammal ... viszont ahoz, hogy le tudja ellenorizni (CRC check) a d3d dll-t ahoz ugye hozza kellene ferjen ... innentol nem tudom mennyire megoldhato a dolog. Hisz a dll file lehet barhol ... igaz a memoriabol le tudja kerdezni, hogy pontosan hol helyezkedik el ... es utana CRC ellenorizheti ...
    A gond ezzel az, hogy ehez _minden_ legalis d3d dll-t ismerniuk kell ... es ez lehetetlen.

2. beepitenek egy remote admin szeru dolgot:
    -ezzel akarmikor ellenorizhetik azt, hogy a kliens mit lat a monitoran ... igaz, hogy csak 0.1 FPS-el. Nem okoz kulonosebb lagot mert en MOHAAban probaltam azt, hogy remote adminnal inditottam egy SpearHead klienst a SOTEn es utana arra a szerverre beleptem innen. A pingem ossze vissza kb. 10%al nott meg.

DE! itt jonnek kepbe az elvi kerdesek!
    Amerikaban torveny tiltja, hogy maganember szamitogepere barki racsatlakozzon az O engedelye nelkul. Igy tehat ha a HOMELAN barkinek a gepet ellenorizgeti az O engedelye nelkul akkor torvenyt sert ... Nem tudom, hogy egy egyszeru kliens-szerver kozti CRC check ennek minosul-e ... de itt jon az a gond, hogy egy debuggal megtalaljak a pontot ahol ez a CRC check be van epitve es egy laza mozdulattal kiszedik (lasd no-CD patchek) ... es innentol szart sem er az egesz.

Szoval igencsak kiabrandultam az online FPS jatekokban ... es gondolom ez ertheto is ...