60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3022 dehogynem ideadtad nekem és 5 öt killeltem vele.
Valaki Csinálja meg nekem a sniper trainingeeeet!
én utoljára 1.0 ban csináltam meg a rifle traininget is most kipórbáltam épphogy megvolt a 23 :)))
-
#3017 Vajdi ideges és nem tud aludni c. ruvatunkat hallották. -
#3006 hehe ez jó
elképzeltem:
Hey you!
-me?
-yess you...
-please shoot your leg with a nade i want to know if you're a cheater or not!
vagy hogy gondoltad?
-
#3005 ICRAM ... ezzel mi bajod? igenis tudjak meg az emberek, hogy mi az amivel szembe kell nezzenek. Szerencsere a mai napom kutatassal telt el es azt kell mondjam a 'sulyos' csalasok ellen fejlesztik az ellenszert ... meghozza valszeg ugy ahogy en is nekikezdenek (es a MOHSH sv_pure parancsa is igy mukodik)
Az, hogy leirom, hogy egy cheat letezik es mit csinal meg nem azt jelenti, hogy a, csalok b, masokat csalasra buzditok
De pl. neked is konnyebb kiszurnod egy cheatert akkor ha tudod, hogy mit kell figyelni.
Akkor most leirom nektek hogyan lehet egy cheatert lebuktatni.
1 mod SAW (viszonylag megbizhato):
Kerd meg hogy SAW-al lojjon mig te ot spectalod belso nezetbol ... ha a kepernyod ilyenkor remeg akkor a gyerek valszeg oke ... ha nem .. cheater
2 mod Granatpuska (M203 ugye?) (megbizhato):
Kerd meg hogy a laba ele lojjon egy granatot ... ha az robban a gyerek csal ... ha nem akkor valszeg nem csal
Tehat ha azt latod, hogy valakinek a M203as granatja felrobban hozza kozel is akkor ott gondok vannak.
ezzel nem lehet mindent szurni .. de maris sokat lehet.
IC ... nem celom a csalasok terjesztese ... de celom a letezesuk felfedese ... mert amirol tudsz es ismered azt felismered ... amirol nem tudsz azzal nem tudsz mit kezdeni. Valoban kutatom a csalasokat ... valoban mindent elkovetek arra nezve, hogy minel tobb csalast ismerjek meg minel jobban ... de ennek az eredmenye csak kishazankban lett az, hogy lecsitereznek .. kulfoldon mar mondtak ram olyat is, hogy en miattam nem hagytak abba a jatekot ... meg hivtak mar a MOHAA scene megmentojenek is ... es ezenkivul meg a legnagyobb cheaterek is elismertek az anti-cheat tevekenysegem. Mindez annak a tudasnak koszonheti amit a cheatekrol tudok ^.^ -
#3004 erre is sor kerul ^.^ csak nem forumon hanem PM a DEV teamnek -
#3003 Timbernek ez a mániája, hogy minden csalási módot leír, amit csak tud, sőt kutatja azokat! Mohaa topicban is leírt vagy 5-6 fajta csalást, amiről nem is halottam. Timber pls ezt ne csináld. :( -
#3002 Esetleg ird meg az aggodalmaidat az AA hivatalos foruman. Te ugy is jol tudsz angolul. El tudnad rendesen mondani, mi a gond, esetleg mit lehetne tenni, stb. -
#3000 DrAK ... aki cheatlni akar annak ez nem ujdonsag ... aki meg ez alapjan akar nekiindulni a cheatelesnek az semmit nem fog tudni elerni ... -
#2998 Nem a jatekokkal van a baj, ha nem az emberekkel!
Mindig is lesznek primitiv alatok, akik mas normalis ember szorakozasat rontjak el.
Ezekkel nem lehet mit kezdeni.
Pl autos gemnel. Bejon tor, zuz, szembe a forgalommal stb, es ha kirugjak, fel van haborodva... -
#2996 hhh eehh... u bazmeg nem jutok szóhoz...de komolyan. -
#2995 oke sracok ... most lehet kicsit nagyon utalni fogtok ... de ezt a negativ hullamot ami a mai nap rajtam van kiadom magambol.
Sajnos az AAO szamomra halott. Olyan mertekben lehet benne csalni, hogy az meg a MOHAAnal is kiabranditobb.
Van egy oldal amit a legelitebb hackerek csinalnak es a forumat bizony a legtobb anti-cheater is olvassa (aki ezt megkerdojelezi az ostoba ... a legjobb modja az anti-cheat irasnak ha tudod mi ellen kell harcolnod ...)
Eddig ugyan csak a MOHAA szekcio erdekelt de ma atneztem az AAO reszbe is. Amit ott talaltam az igen kiabrandito volt. Ket hack van forgalomban, az egyik egy DirectX Wrapper a masik pedig egy U editor. Mit is csinalnak?
DXWrapper - ezzel szep szinesre tudod rakni az ellenfeleidet (es a csapattarsaid is) valamit wallhackkent is mukodik (ilyenkor egy kereszt jelzi az enemy merre is van) es termeszetesen a jo oreg aimbot is ottfigyel ebben a kis packban ... es azt kell mondjam ... egeszen jol mukodik az aimbot.
U Editor - ez egy olyan progi amivel beallithatod, hogy mit editaljon a kulonbozo u file-jaidban ... a fontosabb feature-k: no fog, no smoke, no flashbang, no grenade sound, sniper (vagy barmilyen) scope minden fegyveren, zoom minden fegyveren.
Elegge durva nem?
Na marmost itt szoba kerult az, hogy a hivatalos szerveren az adminok bannolhatnak ha ilyet talalnak nalad. De a kerdes, hogyan talalhatnak ra?
1. figyelik a file-okat amit betoltott az AAO:
a. U fileokat CRC ellenorzik
ezzel a modositott U fileok kiszurhetoek
amit nem ertek, hogy ezt miert nem raktak bele alapbol az AAOba? Ez mindossze ~16 byte adat / U file tehat amikor valaki egy szerverre megy a kliens rogton kuldi a CRC reszt a szervernek ... ez jatekosonkent kb. 400 byte adatot jelent ... ugye ez nem okozna semmien lagot
b. figyelik a dll fileokat amit az AAO hasznal: ezzel a directx wrap elvileg kiszurheto (bar ebben nem vagyok biztos)
a gond az, hogy ehez ismerniuk kellene az osszes letezo directx D3D dll file-t ... ami ugye van szep szammal ... viszont ahoz, hogy le tudja ellenorizni (CRC check) a d3d dll-t ahoz ugye hozza kellene ferjen ... innentol nem tudom mennyire megoldhato a dolog. Hisz a dll file lehet barhol ... igaz a memoriabol le tudja kerdezni, hogy pontosan hol helyezkedik el ... es utana CRC ellenorizheti ...
A gond ezzel az, hogy ehez _minden_ legalis d3d dll-t ismerniuk kell ... es ez lehetetlen.
2. beepitenek egy remote admin szeru dolgot:
-ezzel akarmikor ellenorizhetik azt, hogy a kliens mit lat a monitoran ... igaz, hogy csak 0.1 FPS-el. Nem okoz kulonosebb lagot mert en MOHAAban probaltam azt, hogy remote adminnal inditottam egy SpearHead klienst a SOTEn es utana arra a szerverre beleptem innen. A pingem ossze vissza kb. 10%al nott meg.
DE! itt jonnek kepbe az elvi kerdesek!
Amerikaban torveny tiltja, hogy maganember szamitogepere barki racsatlakozzon az O engedelye nelkul. Igy tehat ha a HOMELAN barkinek a gepet ellenorizgeti az O engedelye nelkul akkor torvenyt sert ... Nem tudom, hogy egy egyszeru kliens-szerver kozti CRC check ennek minosul-e ... de itt jon az a gond, hogy egy debuggal megtalaljak a pontot ahol ez a CRC check be van epitve es egy laza mozdulattal kiszedik (lasd no-CD patchek) ... es innentol szart sem er az egesz.
Szoval igencsak kiabrandultam az online FPS jatekokban ... es gondolom ez ertheto is ... -
#2991 Akkor gyakorolj... -
#2990 HEJehujajuhééééééé összelaggoltam magamnak 2 kövér honorpontot :D
VAN ISTEEEEEEEEEEEEEEEEN :D -
#2989 de -
#2988 majdnem :) -
#2987 -
#2984 egyenlőre az 1.5-ös Landort kéne elérni, aztán az officialt -
#2983 Ha én nyerem kapsz tíz millát, ha te nyered, te is adsz nekem. Kezet rá? :) -
#2982 Sziasztok
Miért van az, hogy az offline training pályákon simán megy a game akadás nélkül, de mikor online nyomom valamelyik pályán, akkor szaggat (nem lag)? -
#2981 -
#2980 Lesz 5ösünk a lottón? -
#2979 lesz akkor official szerverunk? -
#2978 -
#2977 eh bazz tegnap végre közel voltam kövér honorponthoz... aztán dobtam 1 gránátot... ÉS AZ A PARASZT SQUAD LEADERM BELESZALADT. -
#2976 -
#2975 láttam már Official servert ami nem HOMELAN, SCI volt! Ez valami új trükk lehet, ezexerint bárki csinálhat official servert, ha megfelel gondolom 500 oldal kritériumnak :). Amugy kira lenne Landor is official lenne, megprobálok intézkedni. Lenne már 100 honorom, és csak azért annyi mert ez a limit -
#2974 Akkor lojj!!!!! -
#2973 nekem akkor is mindegy melyik oldalra allok ... akkor is USArmy vagyok ... es fogalmam sincs miert ...
amugy az ejtoernyos ugras ideje alatt minden csapattarsamat enemynek jelez ... ez mitol lehet? Ha a repuloben nezek valakire akkor pirossal irja ki a nevet O.o -
#2972 de en arab akarok lenni es a nagykepu USA katonakat akarom elpicsazni az AKval!!!! -
#2971 Na akkor ezt figyeljétek! Jól álcázza magát a társam! Aki nem hisiz, hogy ez tényleg friendly unit, akkor nézze meg, hogy a target az zöld, és nem piros!
-
#2970 de jobb ez így mert így csak az opfor skinpackot kell pirosra szinezni :) -
#2968 -
#2967 akkor azert van ennyi sok lammanak 30+ ... ugy konnyu ^.^ -
#2966 Lehet, hogy a patchben már ennyi, de régebben 500 volt. -
#2965 Mert láma vagy, és kész! :D -
#2964 na meg akkor azt mondjatok meg miert van, hogy mindegy melyik oldalon vagyok akkor is US Army vagyok ... -
#2963 nekem akkor is aszontak, hogy 1000 pontoneknt ad honort
es szerintem is annyi mert most kb 700 lehet a 12 ota. -
#2962 Te láma! :D
500 score pont = 1 Honor point
20 körönként automatán elmenti, vagy ha kilépsz, akkor is ment, de ha fagy a jaték, vagy lustaságból CTRL+ALT+DEL-lel lépsz ki, akkor is szoptad! -
#2961 amugy hany pont kell 1 honor levelhez? 500 vagy 1000? es ha mondjuk osszejon 900 pont 8 kor alatt de kilepsz a szerverrol akkor az megy a levesbe? -
#2960 ott valami nem oke ... mert multkor Norbeenak is azt irta ...
nekem viszont most 12-t ir ^.^